Podľa testu 2-3tt, na ultrazvuku nič
Ahojte dnes som 4t3 dni tehotna na ultrazvuku neni nic vidiet digitalny test ukazuje 2_3 tyzdne tehotna,mam sa bat?ďakujem
@dovozadokoca myslim ze by si sa mala zamysliet co vobec pises,k doktorovy nechodim pre srandu kralikov a ani nevies ako rada by som chcela ho otravovat najskor v 9 týždni,nie kazdy ma bezproblémový zdravý život a su zeny ktore maju zdravotne problemy a potrebuju im tehotentstvo potvrdit co najskor na zmenu liekov o tých praskoch by som sa moc nesmiala nevies kde a kedy skoncis ty
@martus4183 ja sa teda vôbec nesmejem na ničom, je mi úplne jasné, že keby mi dr povie, že mám prist, tak prídem aj v 5. týždni. Myslím to tak, že aj v mojom okolí boli ženy vystrašené, že niečo nebude v poriadku, pritom doktor ich bud len dosť neubezpecil, že v tejto fáze je ešte normálne nedozvedeť sa z ultrazvuku takmer nič, alebo ich rovno vydesil niečím ako "nič tam nie je" a hotová vec. A nemajú všetky ženy sveta problém, pričom toto sa deje často. Ja som napísala, že mám čoraz radšej môjho doktora, lebo tohto ma ušetril a pritom je už takmer bežné, ze žena zažije takýto stres.
A držím palce, určite to bude v poriadku.
@adalmba Jeeej, to bude Tvoje "prve", myslim biolog. babo? Citala som, ze mas dvoch chlapcekov osvojenych, ak sa nemylim. Prepac, ak si nepamatam dobre. Srdecna gratulacia, napis, ako si dopadla u dr 🙂
@biela_sova ahoj dúfam že bude, zatiaľ sú v pestúnskej starostlivosti s možnosťou osvojenia.
@adalmba Velmi Ti fandim, aj co sa chlapcov tyka, aj ohladom tehu. Verim, ze Ti to vyjde!
@adalmba takže je tam kde ma byť,co ty ako si dopadla?
@martus4183 spúšťajú sa krami tak išlo samo lebo včera už bola 2 čiarka svetlejsia. A tebe veľká gratulacia😘nech vám to dobre dopadne držím ✊
Ahojte, minuli tyzden pondelok som si robila test a bola tam slabsia ciarka, dalsi den uz bola silnejsia tak som volala lekarke kedze som sibto chcela overit na 100% mam Polyc.vaje. a lekar pred tym mi povedal ze bez ich pomoci to asi nepojde tak sme sa nebranili abpo roku brania provery a pol roka kys listovej sa to asi podarilo.
Bola som na krven testy a mam hladinu 55,6 co vyzera na zaciatok ale kedze vibec neviem kedy bolq ovulacia je to dost tazke .....nikdy pred tym som si ju nenamerala.....poslednu menst. som mala 12 aprila.
Mali ste taketo nizke hodnoty? Na dalsie testy mam ist tento stvrtok.
@martus4183 asi si mi chcela nieco napisat ale si ma iba oznacilq 😊
Ja ked som volala na gynekologiu ze som tehu , povedali mi ze mam prist ked budem v 8tt, ze skor nic neuvidia.
@martus4183 vieš ja už mám 2 deti za chvíľku 3. Síce som ich neporodila ale sú to moje deti. Tak ja to tak neprezivam, je mi to veľmi ľúto, ale mam aspoň moje,, cigancata,, matka nie je tá čo porodí ale čo vychova. Preto to tak neprezivam aj keď svoje je svoje. Aspoň dáme domov nechceným deťom. Všetko sa pre niečo deje. Možno my máme pomôcť práve týmto deťom. A ak Boh dá budú 4. Nech je aspoň 1 naše,, bio,,.. Všetky budú moje teda naše.
No to ze ja si nesom ista kedy doslo k ovulacii takze preto som tam hned sla....ale teraz to vychadza ako keby to bolo na konci aprila
@kaxi93 ja som podla testov videla ci sa zvyšuje hcg skus aj ty a daj vediet drzim palce
@adalmba dnes na masivne krvacanie som potratila😢😢😢😢😢😢
@martus4183 to mi je ľúto. Zo mňa včera vypadlo doma kus niečoho divneho. Asi to bolo ono. Je mi to veľmi ľúto. Ale hlavu hore, za 3 mesiace si píšeme že čakáme riadne a dopadne to tak že na jar porodime zdravé krásne deti. ❤️
@adalmba presne aj zo mna to vypadlo len ja uz nevladzem psychicky,bola si aj na cisteni?
@adalmba rozmyslam o adopcii milujem deti a vieme im ponuknut zazemie a stastnu rodinu asi tak to uz budem riesit
@adalmba mozme si písať spravy?
Samozrejme, že to nie je vidieť ... ono to je vidieť až cca po tom 4tt tehotenstva .... najprv sa to dá zistiť len z krvi ..
@alica311 ano bolo dnes som potratila
@martus4183 jasné
@martus4183 nebola som ani u doktora nechcela som ísť do nemocnice zas. Kto by bol s dvojickami. Ja som cítila že niečo nie je v poriadku. Nám ani umelé oplodnenia 3x nepomohli ja som už zmierena že nebudem mať. Ak sa to ešte stane že bude pozitívny test a nebude nič alebo mimomaternicove tehotenstvo začnem brat 1x v živote antikoncepciu. Nebudem riskovať otravu krvy. Mám 2 deti za chvíľu 3 možno 4 ak porodí znovu dvojčatá. Mám dôvod žiť.
@adalmba prepac no nerozumiem vete ze mam 2 deti za chvilu 3mozno 4??????
@martus4183 mame podané na tretie dieťa matka mala už 2x dvojčatá tak je možné že bude mať zas. Tak nebudú 3 ale 4 lebo sme dali do žiadosti že chceme aj dvojčatá ak porodí
@martus4183 dvojičky už mám doma vyše pol roka majú 14 mesiacov. Sú z detského domova

@dovozadokoca
@diaalex boze, ved pise, ze si musi pichat fraxik... ked bude cakat do 9tt, tak potrati... ano je super pockat a nestresovat sa ale su ludia, ktori to zdravotnych dovodov musia vediet skor inak sa toho dietatka nedockaju.