Podľa testu 2-3tt, na ultrazvuku nič
Ahojte dnes som 4t3 dni tehotna na ultrazvuku neni nic vidiet digitalny test ukazuje 2_3 tyzdne tehotna,mam sa bat?ďakujem
@martus4183 mam tak isto teraz bola som u gyn stvrtok rano vyplasili ma ze to vyzera na mimomaternicove tehotenstvo isla som otial ako obarena😥 zajtra mam mat vysledky krvy na HCG ale test stale silnie takze neverim ze je to mimo inak by slabol tiez digital ukazoval 2-3 tyzdne a obycajny dnes takto...
@ada510 bude to.v pohode mne tiez nic nevidela bolo to v piatok a v pondelok uz to tam bolo
@ada510 ja som mala ten piatok hcg 980,napis potom kolko si mala ale urcite nestresuj keby to bolo mimo zosilnela by len pomalicky
@martus4183 ved prave sa aj cudujem pri malom som taku silnu ani nemala 😁 neze by som stresovala ale teda vyplasili ma riadne ze ked ma zacne bolet hlava a pride mi zle mam ist okamzite do nemocnice ze to mozr prasknu tak cely víkend som ani nespala...
@ada510 no ake hcg uz vies?
@ada510 len pekne spi,keby sa nieco robilo tak krvácas,spinis.pokiaľ sa nic nerobi je to o.k
@martus4183 nakoniec to vyzera na dvojicky 😂
@ada510 čože no super a hcg bolo kolko?
@ada510 ako vie ze dvojicky?
@martus4183 to som sa veri ani nepytala len ze bolo pozitívne a dobre a na usg boli 2 vaky ale uvidi sa este ci to jedno neni daka dutinka este...
@ada510 wau drzim palce
@martus4183 aj ked vidim, ze si uz kludnejsia, mozno potesim aj dalsie babulky.. ja som si tiez presla mimomaternicovym, neskor sice este aj zamlcanym, ale par mesiacov na to som otehotnela a hoc som aj dost dlho krvacala s maternicovym hematomom, dnes ma uz drobec 16mesiacov a je riadny vymyselnik 😘❤ (a tiez som bezala k dr. par dni po meskajucej M, kedze vieme, ze laparoskopia a kyret nie je ziadna sranda) - takze babulky - hlavne klud a pozitivne myslenie, aj ked je to tazke, ale strach vam nepomoze......... drzte sa!
@martus4183 ja som vraj 8+3 ale clearblue 2-3 hcg 1356 na sone bola len dutinka tak neviem

@adalmba wau to je super tesim sa s vami😁😁😁😁😁😁😁😁😁