Pokus o bábo a tehu test
Zienky taka otazocka... ked ste sa pokusali o babo s muzom po kolkych dnoch vam test ukazal ci ste ci nie??
Tyzden pred MS
na 4.den meškania MS
4dni pred očakávanou mrchou som mala dušíka....v deň meškania už pekná čiarka 🙂
Dakujem vam baby tak uz len budem cakat na mrchu za par dni by mala dojst ,tak hadam sa nedostavi
Drzim palce ;)
Najskor 5 dni pred ocakavanou MS.
@nikulincek mne až na 10 den.od vynechanej MS pri 2 deťoch
Mne pri dvoch detoch 5 dni od oplodnenia. Pri tretom dva dni po vynechani ms,ale to som netusila ze mozem byt tehu.
@pininka a pekne ti ukazalo dve ciarky ci ducha??? Mojho prveho my test ukazal az o mesiac po oplodneni ked uz sa citila divne trocha to som tusila .. tak aj preto sa pytam ci mi ukaze test aj po par dnoch od oplodnenia ci neskor ,ale mrcha mi mato prist za par dni ked nepride to bude zrejme istejsie spravit test az vtedy
Ahojte 🙂 ked som mala dostať menštruaciu miesto toho sa mi objavil hnedý výtok ktorý trval 6 dní.. a po tých šiestich dňoch sa mi dnes objavil ružový výtok...nemáte s tym niektorá skúsenosť? test som si robila a vysiel mi negativne a taktiež ma pobolieva v podbrušku ako pred ms 😖
@nikulincek normalne som mala dve ciarky, len trocha slabsie, ozaj silne som mala az pri dcerke lebo som neskor testovala.
@mimkamiska bude😙😁💕 no dnes mi mala dojst mrcha este pockam tri dni kupim test v lekarni ak nedojde lebo zatial je to len 4dni od skusania tak to este ma cas
@nikulincek držím prsty 😘
Ja tie testy nechápem, načo to kupujete. Ide to do peňazí a aj tak si nie ste isté, či sú tam dve, tri, jedna, dvadsať čiarok a stále sú tu otázky, či tam je slabá či aká čiarka. My sme sa začali snažiť o dieťa a hneď som sa začala sledovať. Na tretí mesiac som nedostala menštruáciu, ok, zvykla mi meškať. No keď som už na ňu čakala dva týždne a videla som na sebe ako-takú zmenu, išla som na gynekológiu, tam mi potvrdila 8. týždeň tehotenstva.
Mne 5 dni po meškaní MS na digiteste. Dovtedy ani duch, absolútne nic👿 a to som sa aj 2x natešene zobudila, čo sa mi snivalo, že test vyšiel pozitívne, tak som si ho utekala hneď spravit a na veľké sklamanie na ňom nič nebolo..
@asia83 som nedočkavy človek 😂 aj manžel sa hnevá že do toho dávam kopec peňazí ale chcem to proste otestovať a vidieť tam dve čiarky ako každá nedočkava žena ktorá chce bábätko. Mne to nikdy nemeskalo. Vždy som dostala na deň presne . Pár krát sa stalo že som nedostala v ten deň ale ms prišla hneď na druhý deň ráno. Toto je už tretí a tak som si samozrejme hneď urobila test. Moja povaha by mi nedovolila čakať dlho a nevedieť vôbec nič
Ja som normálne počkala týždeň po vynechani a boli dve čiarky jasné ako deň 🙂 aj tak som to cítila, že sa to uhniezduje a povedala som si, že nebudem plašiť
Baby asi som dostala ms 😥 nechápem tomu. Môžem byť aj tak tehotná alebo to znamená že sa to neudrzalo ?
@mimkamiska
A mas normalnu ms,alebo len spinenie?🤔
@podkovickaa vyzerá to tak že normálnu. Začalo to ako spinenie a teraz je to už normálne
@mimkamiska kamarátka písala že mám ísť na pohotovosť lebo neexistuje aby som mala 9 testov pozitívnych a začala krvácať .
@mimkamiska
A bazalnu teplotu si si nemerala,alebo si nebrala nejake silnejsie lieky?
@podkovickaa moja kamoška mala ešte 2krát skoro normálnu ms, ale bola už tehotná, len o tom nevedela, testy si robila až potom, ked jej neprišla ms dalšia a to už bola v 3mesiaci tehu, no mohlo sa stať aj že si potratila
@janickacrazy to asi bolo pre
@mimkamiska ☺
@podkovickaa jasné, prepáč 😂
@mimkamiska ja som bola tehu minulý rok a mala som dva mesiace normálne MS.. bohužial sa to neudržalo no...
@podkovickaa brala som condrosulf to sú lieky na klby, v lletaciky písali že neškodia tehotenstvu ale vysadila som ich pred 3 dňami keď mi prvý krát ukázal test dve čiarky

Ked vymeskala menstruacia