icon

Potvrdí test tehotenstvo, keď mám zápal?

mimitokoly
31. dec 2014

Žienky otázka. Ak mám podozrenie na tehu. A je možné že mám zápal alebo mykózu. Ukázal by mi tehu test či som tehotná? Pretože na poslednom som čítala na príbalovom že ak má žena nejaké bakterie nemusí sa to ukázať. Mám v tom zmätok a moja gynekologička robí až od 5.1 takže sa pýtam vás.. Ďakujem za každý názor 🙂

seahorse27
31. dec 2014

Podla mna ano. Hcg je v moci tak ci tak...

somtoja13
1. jan 2015

aj ja si myslim ze ano, držím palce ;)

oladuna
1. jan 2015

Ak si tehotna tak zapal nema ziadny vplyv na Hcg co je hormon ktory existuje iba u tehotnej zeny.jeho hladinou sa zistuje ci si tehotna.vyssie ako 100 je urcite tehotenstvo

ivuska1009
27. aug 2025

Naposledy som dostala 19.7 menštruáciu a myslela som si že nepríde tento mesiac vôbec tak som išla ku ginekologicky a ona my zobrala krv a zistila že tehotná nie som len mám zápal tak beriem antibiotiká a twraz som dostala tento mesiac aj tak nakoniec 22.8 som začala a mala som skončiť 26. A dneska je 27 a stále mám menštruáciu a je my zle ..a mám stiahnutí menštruáčni kalendár …a tam my ukazuje graviditu to je tehotenstvo že či ?az do mája my ukazuje koľko som v tom a tak a keď idem už na Jún 2026 neukazuje nič …a v tom kalendári my píše že svoje dieťatko privítam 28. Mája 2026 správny je ten kalendár ja neviem jak som na tom prosím vás poradíte my ďakujem ❤️