Pozitívne tehotenské testy bez príznakov
Ahojte ženy robila som si viac tehoteke testy a všetky vyšli pozitivne no ale zatiaľ nemám žiadne príznaky čo si otom myslite

tehotenstvo moze uplne uspesne prebiehat aj bez akychkolvek priznakov. Tie naozaj nie su povinnou sucastou tehotenstva, ich pritomnost sa zbytocne precenuje, lebo nevypovedaju o nicom.
@annaorackova nemusí ti byť nič, môže to ešte len prísť. Tehotná určite si.
@annaorackova gratulujem k pätorčatám 😂
@annaorackova gratulujem k pätorčatám 😂
@anonym_9a9ee8 je vam dačo smiešne po 6tich rokoch snaženia o bábätko vám to pripadá smiešne 😌
@annaorackova nemusí ti byť nič, môže to ešte len prísť. Tehotná určite si.
@vandica akurát mam bolesti pod bruško ako keby mi každú chvíľu prišla menštruácia
Juhuuuu! Gratulujem! 🩷🩷🩷
@anonym_9a9ee8 je vam dačo smiešne po 6tich rokoch snaženia o bábätko vám to pripadá smiešne 😌
@annaorackova trošku zmyslu pre humor žena 😁 gratulujem.
@annaorackova tešíme sa s vami , ale musíte uznať ,že aj o pol noci so zalepenymi očami by sme videli,že ste tehotná a veeeeľmi si užívajte že vám nič nie je. Prevracane mesiace sú fakt naprd. Gratulujem
A aké príznaky čakáš? ... ono je to individuálne ... ja som do nejakého 5.-teho mesiaca fungovala úplne normálne, keby mi nezačalo rásť brucho a neskutočne páliť záha, ani neviem, že som tehotná ... ja som na to, že som tehotná prišla tak, že som si na chleba natrela jahodový džem a Vysočinu salámu, si hovorím, kus divné, či? ... až potom som si urobila tehotenský test ... frčala som na tom celé tehotenstvo 😀
@annaorackova
@vandica akurát mam bolesti pod bruško ako keby mi každú chvíľu prišla menštruácia
@annaorackova Gratulujem, Anička! ❤️
My sme sa snažili 3 roky a keby nemám test pozitívny ani neviem že som tehu, jedine potom únava, bolest prsníkov, kríže a brutálna únava ale nebolo mi vôbec zle jedine sem tam mi smrdeli veci. Gratulujem!
@annaorackova áno, také pocity som mala aj ja.ako keby mi stále mala prísť menštruácia a ona nechodila. Spravila som si test a test pozitívny.
Keď sa snažíte 6 rokov, tak by si mala mať niečo naštudovane. Napríklad to, že príznaky mať nemusíš. A aj to, čo znamenajú dve čiarky na teste.
A ake priznaky? Vsak si len teraz zistila,ze si tehotna, este sa to len rozbehne a budes rada,ak ziadne mat ani nebudes.
Anca anca...co na toto odpovedat slusne. Vyjde ti x pozitivnych testov a opytas sa ci si v tom. Menej telky, viac knih. Idealne o biologii
@annaorackova
super, tu nolest som mala aj ja pri 3 tehotenstve. Bála som sa, ze nedojdem z mesta domov a začnem krvácať. Čakám čakám a nič. Na tretí den som urobila test a kolajnice ako šľak 🙂 Drzim palce ❤️

Vsak vidis ze si tehotna, vsetky pozitivne tak co ine si mozeme mysliet. Nemusis mat priznaky