icon

Pozitívne tehotenské testy vs. negativný Clear Blue digitálny. Som tehotná?

Dnes o 06:54

Ahojte dievcata, idem si po radu , ak mate uz skusenosti..test som robila skor lebo uz som potratila raz a mam obavy...Je sanca ze som tehotna ak mam od 8 dpo hnedy vytok, 10 dpo pepino test a 2 testy mama test ciarka slaba ale vidno nie je duch ale digital test clear blue negativny...Mali ste to niektora aj vy? Nechcem sa predcasne test, som dost skepticka uz..dakujem

anonym_92773f
Dnes o 07:09

Testuj az ked meska MS a nemusime suchat vestecku gulu

anjelicek26
Dnes o 07:23

Testujes priskoro... a ked ti testy dvoch roznych znaciek ukazali ciarku, tak tehotna budes, clearblue digi realne reaguje od hcg 15 a nie 10 ako tie pruzkove... daj tomu dva dni...

autor
Dnes o 07:33
@anonym_92773f

Testuj az ked meska MS a nemusime suchat vestecku gulu

@anonym_92773f pytam sa na skusenosti tie zvjavne nemate tak prosim nekomentujte dakujem

autor
Dnes o 07:34
@anjelicek26

Testujes priskoro... a ked ti testy dvoch roznych znaciek ukazali ciarku, tak tehotna budes, clearblue digi realne reaguje od hcg 15 a nie 10 ako tie pruzkove... daj tomu dva dni...

@anjelicek26 mam akurat dnes aj preventivku u doktora len moze nieco vobec vidiet ?

anonym_92773f
Dnes o 07:36
@anonym_autor

@anonym_92773f pytam sa na skusenosti tie zvjavne nemate tak prosim nekomentujte dakujem

@anonym_autor skusenosti mam bohate, ver mi. Ale to musi niekto vyjst z jaskyne aby sa pytal taketo otazky, co by mal lekar vidiet? Fakt nevies ako a kedy sa prejavuje tehotenstvo?

crazy_cat_lady
Dnes o 07:36

Nie, doktor este nebude vidiet nic takto skoro

autor
Dnes o 07:42
@anonym_92773f

@anonym_autor skusenosti mam bohate, ver mi. Ale to musi niekto vyjst z jaskyne aby sa pytal taketo otazky, co by mal lekar vidiet? Fakt nevies ako a kedy sa prejavuje tehotenstvo?

@anonym_92773f vy mate smutny zivot , je mi to luto ze prezivate prazdny a nenaplneny...chodte radsej komentovat ine prispevky

anjelicek26
Dnes o 07:43
@anonym_autor

@anjelicek26 mam akurat dnes aj preventivku u doktora len moze nieco vobec vidiet ?

@anonym_autor nie, az od hcg 1000... idealne o dva tyzdne pozriet.

marth16
Dnes o 07:43
@anonym_autor

@anonym_autor lekár môže vidieť že je sliznica maternice vysoko, ale to môže byť tesne pred menštruáciou aj počas tehotenstva. Povedz mu o testoch môže ti zobrať krv na hcg.

bg92
Dnes o 08:25

pockaj min do 10-12 dpo a urob si z ranneho mocu. mne digi ale ten ultravcasny ukazal pozit aj ked na pruzkovych este nic nebolo.
lekar neuvidi nic, ked chces daj si vziat krv a budes si naistom, ale 8 dni DPO ti podla mna ani tu krv nevezme a povie ze mas pri o 4-6 dni...
a inak mala si lekarom potvrdenu ovulaciu ci len tak odhadujes?

bg92
Dnes o 08:28

prepac pozeram, ze testy si si robila 10 dpo, tak pockaj este dva dni a urob test zas

anonym_6f6ead
Dnes o 08:57
@anonym_autor

@anonym_autor bola som teraz pri doktorovi pred Vianocami, 4+2 tyzdne, teda 2 dni meskania, hcg som mala cez 1000, ale na sone videl len vysoku sliznicu a malu bodku, co by "asi" mohlo byt babo. Je to skoro na to, aby nieco videl. To uz zobrat krv. Ale ja som uz testy mala od 21.dna cyklu pozitivne, 23.den cyklu uz boli riadne ciarky. Mala som ovu skor. Clearblue digitalny ukazuje od 25 jednotiek. Takze ten este nemusis mat pozitivny.
Vzdy som mala testy pozitivne najskor 11 dpo pri naozaj odsledovanej ovu.

autor
Dnes o 08:58
@bg92

pockaj min do 10-12 dpo a urob si z ranneho mocu. mne digi ale ten ultravcasny ukazal pozit aj ked na pruzkovych este nic nebolo.
lekar neuvidi nic, ked chces daj si vziat krv a budes si naistom, ale 8 dni DPO ti podla mna ani tu krv nevezme a povie ze mas pri o 4-6 dni...
a inak mala si lekarom potvrdenu ovulaciu ci len tak odhadujes?

@bg92 25 a 26.3 ozitivny ovu clear blue a 25.3 vecer bolesti vajecnika

krasneleto
Dnes o 09:11

@anonym_autor pepino a mamatest su najcastejsie falosne pozitivne pri vcasnom testovani, pred vynechanim MS.... skus iny test... a chvilocku pockat...

anonym_b7256c
Dnes o 09:24

@anonym_autor
Doktor určite nič neuvidí, veď počkajte na prichod menstruacie... clearblue co viem je 25 citlivosť obycajne testy su 10 kove .. cize logicke je, že este hcg nezachytí...
Chapem tvoju bolest... ale ani toto zbytocne testovanie, nerobí dobre na psychiku, nechceš sa tešiť ale testujes na dennom poriadku .. potom keď pride ms a vidiš duchov nebudeš citiť sklamanie ?

k47
Dnes o 10:20

Hej, to by sedelo, ze citlivejsie testy (10kove) to uz zachytili, ale menej citlivy digitalny (25kovy) este nie. Pri digitalnom naozaj nema zmysel testovat skor, nez je uvedene v pribalobom letaku, lebo vtedy ta hladina hcg este skratka nie je dostatocna, aby to vyhodnotil ako pozitivne.

autor
Dnes o 12:02
@anonym_b7256c

@anonym_autor
Doktor určite nič neuvidí, veď počkajte na prichod menstruacie... clearblue co viem je 25 citlivosť obycajne testy su 10 kove .. cize logicke je, že este hcg nezachytí...
Chapem tvoju bolest... ale ani toto zbytocne testovanie, nerobí dobre na psychiku, nechceš sa tešiť ale testujes na dennom poriadku .. potom keď pride ms a vidiš duchov nebudeš citiť sklamanie ?

@anonym_b7256c no povedal ze vidi ze sa blizi menstruacia

anonym_00000b
Dnes o 12:51

Pepino a mamatesty sa tu na koníkovi neustále spomínajú ako veľmi nespoľahlivé testy. Ukazujú čiarky, aj bez tehotenstva. Ale samozrejme tehotná byť môžeš a digitálny test to ešte neukazuje, lebo je menej citlivý. Skús dr max testy. Zvyčajne ukazujú veľmi spolahlivo.

anonym_b7256c
Dnes o 12:59
@anonym_autor

@anonym_b7256c no povedal ze vidi ze sa blizi menstruacia

@anonym_autor predovšetkým musiš čakať, a kedy maš dostat ?

autor
Dnes o 13:07
@anonym_b7256c

@anonym_autor predovšetkým musiš čakať, a kedy maš dostat ?

@anonym_b7256c zajtra :D

anonym_b7256c
Dnes o 13:11
@anonym_autor

@anonym_b7256c zajtra :D

@anonym_autor do zajtra večera je viac ako 24 hodín 😃 a ak nepríde stvrtok sa ráno otestuj (najlepšie testy za mňa su "TOTO" alebo dr max a potom daj vedieť, ako to dopadlo .. aj keď ti môžem napísať, že ti silno silno držím palce, to čo sa ma stať sa stane ☺️ ✊️✊️✊️

kessica87
Dnes o 18:15

@anonym_autor Pepino testy sú na 💩. Dajte sem foto. Mrkneme sa na to 😉