icon

Pozitívne testy a na sone nie je nič vidieť

monjal72
9. aug 2013

Ahojte dievcata chcela by som poradit ake mate skusenosti ....... Robila som si 4 teh. testy vsetky vysli pozitivne, bola som dnes u gynekologa, ale ten mi zatial tehu nepotvrdil, lebo tam nic nevidno. Mate niektora podobnu skusenost, ze cca v 6tt este nebolo vidno plod??? Je este prilis malicke alebo sa jedna o mimomaternicove tehotenstvo??? Dakujem za kazdu odpoved

monicka79
•
9. aug 2013

@monjal72 mne sa stalo to isté, podla menštruacie som mala byť v šiestom týždni, doktor nič nevidel, poslal ma domov s tým, že mám prísť o týžden a keby som mala bolesti tak rýchlo do nemocnice, lebo to vraj môže byť aj mimomaternicové. Bolesti som nemala a o týždeň som prišla a už bilo srdiečko, to znamená, že som otehotnela pár dní pred menštruáciou, bola len posunutá ovulácia 🙂

kiki68
•
9. aug 2013

no ked je to 6TT malo by tam byt vidno aspon gestacny vak,to ze sa to trosku zvacsuje ta dutinka. Ale mozno ma nejaky starsi ultrazvuk,alebo co. A krv nebral na HCG? mne tiez pre istotu s USG pozeral vajecniky a okolie,ci to nahodou nie je uchytene inde.

monjal72
autor
•
9. aug 2013

no na krv idem v utorok a opat mi bude robit aj usg........ tak pevne dufam, ze vsetko bude tak ako ma byt.......... tiez aj v prvom tehotenstve sa mi stalo, ze ju bolo vidiet o cosi neskor a teraz mi tu beha maly pokladik 🙂)

zuzinka44
•
10. aug 2013

mne tiež vyšli tehu testy, tak som šla k doktorovi. Na sone tiež nebolo ešte nič vidieť. Bral mi krv a potvrdil mi že som zhruba v 5tt. Kázal mi prísť o 2 týždne a ak by boli bolesti tak aj skôr. Musím zaklopať, bolesti zatiaľ nemám. Dúfam, že pri ďaľšej návšteve doktora sa už fazuľka ukáže.

livocka21
•
10. aug 2013

@monjal72 nemusi to byt 6tt ... ja som podla ms mala byt v 6tt a na sone nebolo nic.... no krv bola pozitivna... dr si myslela ze je to mimomaternicove.... o dva tyzdne... uz bola na sone bodka...nestresuj....este to nic neznamena 🙂

monjal72
autor
•
15. aug 2013

Dakujem dievcata za rady......... v utorok uz bolo vidiet taku malilinku bodku a aj krv vysla pozitivna 🙂)

zuzinka44
•
22. aug 2013

Tak už sme drobca videli, má zhruba 1cm a bije nám už aj srdiečko 🙂