Pozitívne testy moc nezosilňujú obdeň
Ahojte zienky. Prosim Vas mate skusenost ze by ste mali taketo testy? Zda sa mi, ze progres v tmavnuti testu nevidim ked preslo tolko dni. Najma mama test stale rovnake ciarky posledne 3 dni..
Dnes som 14 dpo, ocakavam ms. Mam volat gynekologovi na objednanie sa ci mam cakat este? Po roku a pol prvy raz pozitivny test a mam obavy. Dakujem za nazor.
Nikca
Tak ten 14ty den na maybe mas mas silnejsiu ale tak este pockaj par dni aj ked to bude tazke a potom sa objednaj. Drzim palce
@nikca_123 a hlavne už netestuj a nerob si stresy škodí to čo má prísť príde držím palce
@sense
@jaruska_12
@mima1 dakujem zienky, ja viem, ze bude co bude.. takze este nemam volat gyn aspon na krv ci ma nezavola?
@andrejka1974 ciarky druhe tam isto su otazka je co to bude. Moze to byt este nizke hcg ale aj biochemicke tazko povedat.
@nikca_123 Asi bolo aj skoro testovane mohla si pockat do vynechania bolo by lepsie
@andrejka1974 este aj digitalny clear blue jej ukazuje + 1-2 tyzden tehotenstva, ked sa nerozumies tak nevypisuj zbytocne zavádzajúce správy.
@andrejka1974 kde nic nie je? Odporucam očné ....este aj digi ma pozitivny..🤦♀️
@83lenka83
@hanka555
@mima1
@sense
Baby snad som vas oznacila vsetke, myslite e ked 25tkovy clearblue ukazal, tak som fakt tehotna? Obehala som lekarnicky a kazda mi povedala, ze je jedno aka ciarka je na teste, ze jedna z nich mala 2 tyzdne rovnaku slabu a bola tehu, aj odrodila... tak ja uz bud stresujem zbytocne alebo mi sibe uz z tych testov, ktore vsade vidim ze silneju inym!
@nikca_123 takto, tehotna si 100% ked mas hcg v moci ..otazka znie, ako sa to bude dalej vyvijat..nesilnujuce alebo velmi pomaly silnejuce ciarky znamenaju niekedy mmt, niekedy biochem(ked pride aj ms), alebo vsetko je v poriadku a jednoducho pomalsie stupa hcg ...ale tehotna si..ostava len cakat
@hanka555 prepac ale ja ked som si robila testy vzdy som mala krasne obe vyrazne
@andrejka1974 mne sa nemusis ospravedlnovat..ale ked si pozrej jej testy tak tam ma ciarky vcelku pekné, a digitalny tiez pozitivny....samozrejme je rozdiel ked niekto testuje pred vynechanim ms a po meskani...ty ied si testovala povedzme tyzden po vynechani menzesu tak jasne ze si maka kolajnice
@andrejka1974 ja nie, najprv bola testovacia slabá až postupne silnela. trošku si prejdi modrého koníka a zistíš, že nielen ja, ale viaceré tu máme pravdu.
Takze zacala som prave krvacat - pre info aj pre ine uzivatelky, ktore by sa niekedy nasli v podobnej situacii.
Raz to snad vyjde 😊
@nikca_123 mrzí ma to... Ale po biochemickom ne väčšia šanca znovu otehotnieť, tak nestrácajte nádej...
@alzbeta1991 dakujem za povzbudenie, verim, ze mas pravdu a podari sa nam znova a na celych 9 mes 🙂

@nikca_123 počkaj ešte pár dní kym zavoláš lekárke, pretože vidieť ešte nič neuvidí vezme ti akurát krv... Teda ja by som ešte pockala