Pozitívny digitálny clearblue test
Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?
bedo3130 a v kolkom si týždni?
Mne digitalny test clear blue potvrdil tehotenstvo až po týždni meškania menzesu. A napísal 1-2 týždne. Ked som si ho robila druhy den meškania menzesu tak nepotvrdil tehotenstvo zjavilo sa len mínus ale klasické tycinkovych boli krásne pozitívne. No po tyzdni meskania (na druhy den od potvrdenia digi 1-2tyzdne)mi menzes prišiel a dosť silný tak teda plod sa neudržal a odišiel medzi 5-6tt.
bedo3130 ty by si mala byt teda v 5tt podla posledného menzesu. Clear blue by mal logicky ukázať 3+ ale ty nevieš kedy reálne došlo k oplodnenia ( uhniezdeniu plodu v maternici) čiže to moze byt 5-12 den od ovulky a digi test moze teda ukázať stále 2-3tyzden. Pokial ti tycinkovych testy stále ukazujú // tehotenstvo tak sa nemáš čoho báť, keby na tycinkovom slabla testovaciu čiarka vtedy by uz bolo horšie. Prázdniny gestacny vak moze byt este bez plodu v tomto týždni na sone ale potom uz by sa mal zjavit aj plod a následne akcia srdiečka... Mne sa nezávisle plod ani v 8tt tak som musela na kyretaž...
@monicka9 ak by sa to opakovalo, určite by som si vydupala u doktora imunologické vyšetrenie a následnú špecializovanú hematológiu, niekedy toto vedia robiť trombofilné ochorenia, ktoré nemusia mať žiadny iný prejav...to len taká rada na okraj, lebo ja som takto potratila a doktorka ma prehovárala, že to je normálne v prvých týždňoch a potom sme ďalšie mimi vyrábali 3 roky po centrách asist.reprodukcie
Mam nejaké vyšetrenia za sebou a som teda uplne v poriadku podla nich. Za obdobie dvoch rokov som potratila 3x a to 2x v 5-6 tt a 1x v 9tt s kyretazou... Verím ze sa to raz podarí a výnosim zdrave miminko. Mam uz doma dve detičky ktore tiež nevyšli na prvý sup ako sa hovorí tak držím sa toho ze vsetko je tak ako ma byt babatko k nam príde v správny cas😉 mam za sebou 2x cisarsky rez a 3 x inú brusnu operáciu tak aj to je dôvod prečo to nejde tak ľahko otehotniet v mojom prípade 😔no veď uvidíme nevzdavame sa👍 a vla77 držím palce nech je cele tvoje tehotenstvo krasne a harmonicke a nech porodis krásne zdrave babatko🍀🍀🍀
Ahojte, prvý krát sa zapájam na modrom koníkovi ale chcem sa podelit s mojou skúsenosťou s clearblue digitalnym tehu testom.
Este pred tym všetkym tento rok 29.6.2016 som bola na zákroku prišli sme o bábätko v 15.tt. Počkali sme pekne 3 mesiace ako doktor a kazal a šup nato. Poslednu MS som mala 27.9.2016 bolestivá ovulácia prišla 14.10.2016 kedy sme to presne vystihli a túžobne čakali 🙂 tento utorok v deň kedy som mala dostať MS som sa rozhodla že si spravím tehu test clearblue predsa je skoro 99%-ný môže sa použiť už 5 dní pred ocakavanou tak prečo nie v ten den ... ale zostala som sklamaná pretože test po chvíli ukázal len jedno velké mínus... MS som ale stále nedostala a dnes som nasla doma este jeden obyčajný mama test tak som to skusila opäť a skoro v momente sa ukázala druhá čiarka, síce slabá ale krásne viditelna je tam 🙂 a ja som moc stastna a budem sa modliť aby bolo všetko v poriadku. Takže baby všetko chce asi len čas a test može byť neviem aký a može neviem čo slubovať čiarky a pluska na teste vyskočia až naozaj vtedy ked je toho hormonu dosť 🙂 pekný den Vám všetkym🙂
jasné že skusim asi aj hned zajtra ale ten som si robila aj v pondelok den pred clearblue a neukazal nič. ale spravim aj iný 🙂 naposledy som ich mala asi 7 🙂
Jaaj klamem bol to baby Top Test taký ružový ale to nič nemení na tom že určite este spravim 🙂
Ahoj chcela by som sa opitat , ci by mi test ukazal ci som tehotna aj po 10dny spravne , na kolko s priatelom som mala pohlavni stik 7dny po menzese , a cely tyzden ma na plno .... !! I ked priznaki nemam ziadne az na to ze ma pobolieva pod bruskom a toci sa mi hlava a nemozem citit kavu zle mi je snej a pred tim mi nebyvalo . A stale mam vytoky i ked nie je zafarbeny tak neviem ci by mi tehotensky test ukazalo aj 10dny ako sme meli pohlavny stik , a aky test je najlepsii aby mi to ukazalo spravne ,vazne sa mi nechce cakat d menzesu , strasne nervy mam stoho , a vo pred dakujem za odpoved .
Ahoj tak ako som písala vyššie mne test neukázal ani v deň MS. Takže to ťažko povedať... Myslim ze 10 dní po možnom otehotneni je asi malo
Ahoj nivea777 . Bola som u lekára v stredu potvrdil 🙂 5+1 🙂 3mm 🙂 dal mi duphaston a kludovy režim. Verím že tentokrat bude vsetko ok 🙂
@zuzanabohackova ahoj no čo? ako to dopadlo? 🙂
Dievčence ten clear blue digital test by mi ukázal dôveryhodný výsledok 7 dní pred ms. Keď som 21dc mala ten ružový výtok čo by teoreticky mohlo byť uhniezdovanie. Teraz som 23dc. Cyklus 30dni. Viem že naj je počkať ale úplne sa stresuje ☹
Zienky,ked som 8dpo zajtra,myslite ze by som uz mohla skusit clearblue digital ?To by mali byt 4dni do mrchy
@mikimimi2909 keď ClearBlue ukáže takú slabučkú čiarku +, je negatívny... Prečítaj si diskusiu na predchádzajúcej strane, tam viac báb malo taký výsledok... Príp. skús ešte o 2 dni, možno je len nízke hcg
@mikimimi2909 myslím že je to tam 😘
Bodaj by to bolo tak zeny ze o 2 dni uz bude aspon slabsia ciarka
Fihaaa
@mikimimi2909 to si mozes vybrat bud si na zaciatku alebo uz co chvilka koncis🙂
@gabri19 to prve je tyzden a to druhe tvoj vek??😀

@vercicha Ahoj. Chcem sa spýtať aj mne uz tyzden ukazuje len 2-3 tyzdne a poslednu ms som mala 10 jula. Je to normalne? Tebe dokedy ukazoval tolko tyzdnov. Ostatne mi ukazuju ze som stale tehu. Aj gestacny vak vidno len male este nie. Sa bojim ci je vsetko ok. Dakujem v pondelok idem k lekarke.