Pozitívny digitálny clearblue test
Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?
u mňa bolo mínus a bola som tehu 😂 lekár je smerodatny 😊
Na tomto teste su vzdy 3 ciarky, len tmavnu, Ak si tehotna.
@charlie1980 a to znamená že sa môžem trochu tešiť či
@bibuska2 Nie, Toto vyhodnocuje uplne inak Ako bezny test, Tam su pri tehotenstve vsetky tri ciarky rovnako silne. Ked ti Test vypisal negativny, riad sa Podla toho.
@charlie1980 aha oj☹️
@bibuska2
Takto vyzera poz.clearblue.
@charlie1980 ahoj prosím vieš mi poradiť či to mám pozitívne či nie, lebo som si robila kazetový test a tam mi vyšiel duch a keď som si urobila digitálny tak som mala slabé + , posielam foto digitálneho testu vo vnútri . Ďakujem za odpoved.
@andrea_galova ak dobre chápem tak si jeden clearblue test pouzila 2x? To sa neda jasne ze ti neukazalo vysledok
@sasenka6 vau..dobre kolajnice...prave toto som potrebovala videt a pocut.ja som mala dostat 13 mrchu a neprisla...skusila digi test ukazalo minus a po rozobrati taketo ciarky..zlakla som sa kedze su az 25 citlivost ze mozno to nezachytil...lebo mne nemeskavaju uz pol roka vzdy 13 dostanem mrchu...tak si ma ukludnila..cize je to isto negativne.dakujem za nazor.
Cize ak je minus a silne ciarky moze byt tehu??
Ahojte, po prvýkrát som včera použila ClearBlue test, nevydržala som do rána a urobila si ho poobede a vyšiel negatívne. Menštruácia mešká 4 dni, ukázal by mi tehotenstvo či mám radšej robiť test z prvého ranného moču?

Žienky rozobral a som clearblue Bluetooth ta toto som tam našla co to znamena