Pozitívny digitálny clearblue test
Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?
digitalny test ukazuje (logicky) priblizny cas od oplodnenia. Realny cas 2-3 tyzden neexistuje, lebo prave v tom cas dochadza k ovulacii-tehotenstov sa potom pocita od datumu poslednej MS. Takze ak ma zena pravidelny cyklus (28 dni) a ovullaci prebehne ako ma v polke cyklu, tak si 4-5 tyzden tehotna. co zodpoveda par dni, resp. cerstvo meskajucej MS
Zdravím. Mám týždeň pred mrchou a robila som si v priebehu dňa test a vyšiel pozitívny 2-3. Je to možné???
Takže možem byť tehotná? Teda je tu ta možnosť?
@andrea_galova boze aka zlata😂😂 dobre si ma pobavila. Tak co babatko na svete?😊
@coccinelle1805 staci si precitat navod-chyba vo vykonani testu, vela alebo malo mocu , absorbcna tycinka nebola v polohe smerujucej nadol, alebo test nebol polozeny vodorovne (tolko z navodu)
@tecko28 dakujem
@bibuska2 ano si gratulujem
@lenulka_14 ďakujem a náhodou tento test neduchuje je to značka lady max
V skutočnosti tu druhu ciarku vidno lepsie ale na foto som to nejak nevedela zachytit
@andrea_galova mne tiež vyšiel tento digitálny test ako tebe a obyčajný nie až po dlhšej dobe .. ten clearblue je citlivejší ... dnes mám doma 11 mesacne mimi 😊Držím palce

Ženy máte skúsenosti či sedia týždeň približne s týmto testom?🙂