icon

Pozitívny digitálny clearblue test

andrea_galova
15. máj 2013

Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?

rsiskar
8. aug 2018

Ženy máte skúsenosti či sedia týždeň približne s týmto testom?🙂

nivea777
8. aug 2018

@rsiskar test ukazuje podla hodnoty hcg kolko tyzdnov realne si tehotna.. ak si mala posunutu ovulaciu tak to nemusi sediet ...

tecko28
8. aug 2018

digitalny test ukazuje (logicky) priblizny cas od oplodnenia. Realny cas 2-3 tyzden neexistuje, lebo prave v tom cas dochadza k ovulacii-tehotenstov sa potom pocita od datumu poslednej MS. Takze ak ma zena pravidelny cyklus (28 dni) a ovullaci prebehne ako ma v polke cyklu, tak si 4-5 tyzden tehotna. co zodpoveda par dni, resp. cerstvo meskajucej MS

beba102
19. sep 2018

Zdravím. Mám týždeň pred mrchou a robila som si v priebehu dňa test a vyšiel pozitívny 2-3. Je to možné???

lucinika
19. sep 2018

@beba102 Áno je to možné, pretože ak si presne nesleduješ ovuláciu pomocou testov, nevieš kedy ju môžeš mať a teda kedy je vysoká šanca na otehotnenie. Niektoré baby otehotneli hneď po skončení menštruácie, alebo pred začiatkom poslednej.

beba102
19. sep 2018

Takže možem byť tehotná? Teda je tu ta možnosť?

lucinika
21. sep 2018

@beba102 Ako som napísala vo svojom príspevku "áno je to možné", urob si viac testov ale najlepsie ti to potvrdí až tvoj gynekológ 👍

beba102
Autor odpoveď zmazal
beba102
21. sep 2018

@lucinika už som urobila 4

lauxx3
30. dec 2018

@andrea_galova boze aka zlata😂😂 dobre si ma pobavila. Tak co babatko na svete?😊

ludanice
9. feb 2019

Ahojte žienky môžete mi poradiť 10.1.19som dostala menzes no však od 25.1som zacala užívať duphaston.2x denne a 6.2som mala dostať menzes ale nedostala som tak si spravila test a mala som dve čiarky ale druhá je slabunko vidieť môžem byť tehotná ďakujem za odpovede

dadus_ka
9. feb 2019

@ludanice ano si tehotna gratulujem

coccinelle1805
Autor odpoveď zmazal
coccinelle1805
Autor odpoveď zmazal
tecko28
28. jún 2019

@coccinelle1805 staci si precitat navod-chyba vo vykonani testu, vela alebo malo mocu , absorbcna tycinka nebola v polohe smerujucej nadol, alebo test nebol polozeny vodorovne (tolko z navodu)

coccinelle1805
28. jún 2019

@tecko28 dakujem

bibuska2
12. aug 2019

Ahoj te myslíte že som tehu

lenulka_14
12. aug 2019

@bibuska2 ano si gratulujem

bibuska2
12. aug 2019

@lenulka_14 ďakujem a náhodou tento test neduchuje je to značka lady max

davlinka
23. nov 2019

Kocky alebo uz maminky viete mi poradit ja uz som debo do toho toto au moje testt zatial pred ms nakolko som.ich robila koli tomu že ma neskutocne bolia prsia pre nic ine ....ale clearblue digi ukazal minusko ? 🤷🤷🤷

lauxx3
23. nov 2019

@davlinka na kazdom vidim ciarocku, slabu ale je tam 🥰 skus o dva dni, hcg stupa obden. Drzim palce🙏🍀

bibuska2
23. nov 2019

@davlinka ahoj aj ja si myslím že si trhu držím palce ;)

davlinka
23. nov 2019

@lauxx3 dakujem no snáď sa nic nezmeni v utorok skusim este ten digi dufam ze uz ukaze nieco ine nie minus 🤦

davlinka
23. nov 2019

@bibuska2 dakujem 😉 ked bude nieco nove ozvem sa zatial len testujem na dr je skoro

lauxx3
23. nov 2019

@davlinka daj vediet🍀

davlinka
26. nov 2019

Tak dievcata ms zatial nikde a dnes dobedu test takto

codal
26. nov 2019

@davlinka to vypadá nadějně🙂

davlinka
26. nov 2019

@codal dakujem dufam ze uz bude len a len riadne silniet lebo ma dr je este skoro

davlinka
26. nov 2019

V skutočnosti tu druhu ciarku vidno lepsie ale na foto som to nejak nevedela zachytit

miruschkar
26. nov 2019

@andrea_galova mne tiež vyšiel tento digitálny test ako tebe a obyčajný nie až po dlhšej dobe .. ten clearblue je citlivejší ... dnes mám doma 11 mesacne mimi 😊Držím palce