icon

Pozitívny digitálny clearblue test

andrea_galova
15. máj 2013

Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?

bibuska2
26. dec 2017

Žienky rozobral a som clearblue Bluetooth ta toto som tam našla co to znamena

nivea777
27. dec 2017

@bibuska2 tento test nemá zmysel rozoberať..keď bolo na displeji + a týždne tak si tehotná..ak tam je - tak nie si tehotná..načo rozoberať??Treba sa riadiť obrazovkou

kikuskalu
27. dec 2017

u mňa bolo mínus a bola som tehu 😂 lekár je smerodatny 😊

charlie1980
27. dec 2017

Na tomto teste su vzdy 3 ciarky, len tmavnu, Ak si tehotna.

bibuska2
27. dec 2017

@charlie1980 a to znamená že sa môžem trochu tešiť či

charlie1980
27. dec 2017

@bibuska2 Nie, Toto vyhodnocuje uplne inak Ako bezny test, Tam su pri tehotenstve vsetky tri ciarky rovnako silne. Ked ti Test vypisal negativny, riad sa Podla toho.

bibuska2
27. dec 2017

@charlie1980 aha oj☹️

charlie1980
27. dec 2017

@bibuska2
Takto vyzera poz.clearblue.

julkapo
20. mar 2018

@charlie1980 ahoj prosím vieš mi poradiť či to mám pozitívne či nie, lebo som si robila kazetový test a tam mi vyšiel duch a keď som si urobila digitálny tak som mala slabé + , posielam foto digitálneho testu vo vnútri . Ďakujem za odpoved.

nivea777
20. mar 2018

@julkapo ako si mohla mat slabe + na digi teste? :D ved co bolo na displeji ??" -" alebo "+ a tyzdne"?

julkapo
Autor odpoveď zmazal
julkapo
20. mar 2018

@nivea777 prepáč myslela som na displeji, zle som to napísala. 🙈

evittam
Autor odpoveď zmazal
julkapo
20. mar 2018

@evittam joj napísala som že foto je z vnútra digitálneho testu. Keď ho otvoris. 😊

nivea777
20. mar 2018

@julkapo mala si na tom displeji napisane aj 1-2 2-3 alebo 3+?

evittam
20. mar 2018

@julkapo Potom mi to "doslo", preto som to zmazala. No neviem k comu je dobre rozoberat tieto testy.

julkapo
20. mar 2018

@nivea777 nie nič tam nebolo napísané mešká mi už 2 dni , kazetové 10ml mi ukazujú slabého ducha, ale digitálny prerušovane + 😊

julkapo
20. mar 2018

@evittam skusila som ho rozobrat preto lebo na kazetovým testoch mi ukazuje slabého ducha.

evittam
20. mar 2018

@julkapo Prepac,nie som zástancom robenia tehutestov "do nemoty", vzdy som si spravila len jeden.

nivea777
20. mar 2018

@julkapo ak na teste neboli aj tyzdne tak je test negativny

julkapo
20. mar 2018

@evittam ďakujem dám vedieť ako to dopadlo.

julkapo
20. mar 2018

@nivea777 ďakujem potom napíšem keď budem vedieť viac.😊

dadus_ka
20. mar 2018

@andrea_galova ak dobre chápem tak si jeden clearblue test pouzila 2x? To sa neda jasne ze ti neukazalo vysledok

sasenka6
14. apr 2018

Baby ktoré rozoberajú test clearblue digital, vždy sú tam tri čiarky ale záleží ako silne . Mne vyšiel pozitívne a čiarky vyzerali takto vid fotka . Tie slabe tri som tam mala vždy keď som mala mínus a tehotná som nebola

mausy30
15. apr 2018

@sasenka6 vau..dobre kolajnice...prave toto som potrebovala videt a pocut.ja som mala dostat 13 mrchu a neprisla...skusila digi test ukazalo minus a po rozobrati taketo ciarky..zlakla som sa kedze su az 25 citlivost ze mozno to nezachytil...lebo mne nemeskavaju uz pol roka vzdy 13 dostanem mrchu...tak si ma ukludnila..cize je to isto negativne.dakujem za nazor.

sasenka6
16. apr 2018

@mausy30 áno pokial je mínus a slabe tri čiarky ako na tvojej foto tak je to určite negatívne .

polovnicka92
26. apr 2018

Cize ak je minus a silne ciarky moze byt tehu??

lucinika
29. jún 2018

Ahojte, po prvýkrát som včera použila ClearBlue test, nevydržala som do rána a urobila si ho poobede a vyšiel negatívne. Menštruácia mešká 4 dni, ukázal by mi tehotenstvo či mám radšej robiť test z prvého ranného moču?

dadus_ka
29. jún 2018

@lucinika kup si normalny obycajny palickovy test s citlivostou 10 a urob si ho rano. Clearblue je menej citlivy.

lucinika
29. jún 2018

@dadus_ka dakujem, lekarnik mi ho rychlo strcil do ruky aky je super tak som si myslela ze fajn, nevedela som ze je tak malo citlivy. Idem si ja kupit klasicke palicky 🙂