icon

Pozitívny digitálny clearblue test

andrea_galova
15. máj 2013

Ahojte babenky, obraciam sa na Vás s prosbou o radu....Kúpila som si digitálny clearblue test aj s indikátorom dĺžky tehotenstva, včera sme ho aj hneď vyskúšali a vyšlo mi + 1-2........teda že som tehotná, dnes som si kúpila v lekárni obyčajný tehotenský test a tam ukázalo iba jednu paličku, chcela som teda použiť ešte raz ten digitálny tehotenský test, ale nezobrazili sa mi na ňom ani hodinky, proste nič, po akom čase ho môžem použiť znova??? A veriť teda pozitívnemu výsledku či nie?

Strana
z5
davlinka
27. nov 2019

@miruschkar uz som asi magor lebo vcera som dala dostat ms a robila si dobedu test a vysiel pekne obe ciarky naozaj viditelne ziaden dusik co ho treba hladat . Tak neviem ci este risknem a spravim dalsi a ak tam nic nebude ma drbne ....

mimka8954
Autor odpoveď zmazal
tobinko2011
27. okt 2020

@vercicha zmen lekárku urcite

tobinko2011
27. okt 2020

@miruschkar po koľkých dňoch meškania ti ukázal obycajny? Ja mam tiež takú dilemu testiky negatívne, dnes mi 6den meska MS dnes ráno veeelmi slabulinka druha / skoro neviditeľná. Bolia ma prsia co nikdy predtým nikdy nemavam PMS a teraz MS nikde, prsia bolia, kríže tiež a som strasne unavena.

minicka20
27. okt 2020

@bibuska2 mrzí ma to ale to neznamená nič . Na tých testoch sú vždy 3 čiarky ,tiež som si prvý krát myslela že to vyslo

marienka987
25. aug 2021

@charlie1980 ja som mala to iste

bibuska2
28. aug 2021

@marienka987 ahoj chcem sa spýtať je to duch teste?

dorothy13
19. okt 2022

@sasenka6 ahoj môžem sa opytat

ojku
18. mar 2024

@vercicha Ahoj. presne toto mi ukázal tento test
Je to tehotenstvo ?

Strana
z5