icon

Pozitivny ovu test na 28 deň cyklu

petrajank5
23. júl 2017

Ahojte mile zienky😊Idem si pre radu. Tabletky som vysadila minuly rok v septembri, cize sa o babo snazime necely rok.. tento mesiac mam prvy krat ako taky pocit , ze sa mohlo zadarit. Jedine priznaky su pichanie na obidvoch stranach( vajecniky) a slaba bolest v podbrusku. Ale dnes som 28dc, pricom vacsinou mam cyklus 30-32 dni. Robila som si tehu test-negativny. Skusila som ovu test a bol pozitivny. Tak este jeden tehu 10tkovy( prvy bol 20-tkovy) a tiez negativny. Tak co si o tom myslite? Chcela by som vediet ci takto niekto zistil skor tehu z pozitivneho ovu testu. Dakujem 🤗

Pozitivny ovu test na 28 deň cyklu
bosoriak
•
23. júl 2017

@petrajank5 Pozitivny ovulacny test moze znamenat vselico, vo vacsine pripadov ovulaciu. 🙂
Ak mas cyklus 30-32 dni, treba este pockat, aby si si bola ista. Su zeny, ktore mali pozitivny ovulacny test a boli tehotne, boli zeny, ktore mali pozitivny ovulacny test v case ocakavaneho menzesu a tehotne neboli 🙂

Este moze byt, ze mas ovulaciu, mozno sa posunula.

djgatta
•
23. júl 2017

Skus o par dni tehu test, a aky mas vytok? Ak husty priesvitny tak mas ovulku asi

djgatta
•
23. júl 2017

Ja.som zistila nejak pri prvom, ze som tehu s ovulacnymi testami, neviem ako to uz bolo presne, ale lrve.som robila ovu testy a potom mi vysiel pozit.tehu test ale.ozaj len taky duch bol na.teste najskor, zbadala.som.to az ked.test vyschol,reku idem este raz.kuknut 🙂

petrajank5
autor
•
23. júl 2017

Dakujem baby . Praveze vytok taky husty biely, preto mi to nejak nesedi s ovulkou. No este pockam par dni( ak vydrzim) a testujem dalej.

siska01
•
23. júl 2017

@petrajank5 aj mne vyšiel ovu test ku koncu cyklu pozitívne a tehu nič, biely a pritom som tehotná bola, takže nádej tam je 🙂 tehu test mi ukázal ducha až na 12dpo a ovu len silnel

weronika2
•
23. júl 2017

@petrajank5 ja som nieco taketo zazila teraz pred par dnami. Prvy ovu test mi vysiel pozitivny 17DC a druhy 27DC. Cyklus mavam od 31 do 35. Pozitivny ovu test mi vysiel po sebe asi 3 dni, potom som uz netestovala lebo som bola mimo domu. Ked som sa vratila tak som zasw skusila a mala som testovaciu silnejsiu ako kontrolnu. Takto to bolo 4 dni po sebe a potom na 37 DC som si spravila tehu test a vysli mi silne ciarky 🙂 dnes som 40 DC 🙂 tak skus pockat este

petrajank5
autor
•
23. júl 2017

@weronika2 tak to gratulujem☺Snad aj u mna to bude mat podobny priebeh s rovnakym koncom😉

petrajank5
autor
•
23. júl 2017

Dost silno ma ale picha raz nalavo raz napravo. Tak len dufam, ze to tak ma byt..

tslobik
•
23. júl 2017

kludne môže byť aj ovulácia...nemusí byť len uprostred cyklu

petrajank5
autor
•
5. aug 2017

Babulky update. Uz dom 41dc. Mrcha nikde. Testy biele ako stena. Prsia ma zacali trosicku pobolievat pred 3 dnami.. inak ziadne priznaky ani tehu, ani pms. Isla by som v pondelok k DR. Uz mi bude meskat vlastne 11dni.

sonya6
•
4. okt 2017

@petrajank5 ahoj ako to nakoniec dopadlo? 🙂 som v podobnej situácií tak sa pýtam 🙂

petrajank5
autor
•
4. okt 2017

Ahoj . Dopadlo to tak , ze som mrcha prisla ako vzdy, len s meskanim🤣 Snad tebe lepsie vide🤞

olafienko
•
4. okt 2017

@petrajank5 ako by si o mne hovorila, mne už by mal dojsť menz. (1deň) a tehotenský test bol ráno negatívny (ani duch), a ovulačný je pozitívny teraz, pričom som bola presvedčená, že okolo 17DC bola ovulácia, aj test to potvrdil. prikladám ovulačný z dnes, a taký mam ale 4 dni už.včera ma silno bolelo podbruško, ja ešte si myslím že niečo z toho bude. je to zvláštne. alebo že by hormonálna porucha? mám chrípku a pre istotu si nič nedávam..len 1 teraflu ráno:(