Pozitívny tehotenský test a falošné výsledky
ahojte kočky,mate niektora skusenosti s falošnym pozitivnym testom?Robila som si trikrat po sebe test Woman secret 2 v 1 ale myslim si že ukazuje falošne vysledky...ukazovalo mi druhu čiarku slabo viditelnu asi tri dni pred očakavanou Ms ,potom som test zopakovala už neukazalo nič a ked prišla Ms tak som test zopakovala a zas ukazalo slabo viditelnu druhu čiarku tak neviem čo si mam mysliet.. 🙂
@milenka12323 ano ..je to tam 😉 ja som.tiez take mala
@ella_joy ale zajtra ma dojsť ms urobim si zajtra
@ivca88 aš keť si meškala
@milenka12323 mala som taky uz 2 dni pred terminom menzesu ( ktory uz neprisiel) ...
@ivca88 no presťne aja v čera som test urobila a 28.8 ma dojsť ms akze som v tom na 100percent 🙂 bola bisom vellmi šťastna
@ivca88 toje uš taki treťi test
@milenka12323 test mas pozitivny,ale gramatiku prisernu.V kazdom pripade gratulujem.
@alka1980 soory toman tambel tak sa ťaško piše sorry keť ma nerožumňeš le ty
@milenka12323 ako povies 😀
To len ty mi nerozumieš ale ostatni ano
Ďečatka uš som povedala ze mam tablet a tosa taško pisa ono to naskočy samo 😒
Baby,poradite aj mne?s muzom sme sa pokusali o babo asi len 2x ale mrcha dorazila ,no a potom sme sa nesnazilkovali a dalsi mesiac cez ovulku som mala silne bolesti na pravej strane a spinenie 3dni hnede a cakam na menzes a jeho nikde,neviem si to vysvetlit lebo nikdy som mimo cyklu nespinila,mala som bolesti co aj mavam pocas ovu ale trvaly tyzden co zas nezvikli,robila som si 2testy a velmo slabulinka druha ciarocka.len ja pochybujem ze by som tehu bola,skor sa obavam ci neni iny problem.nemali ste nieco podobne?na gyn mam ist na prevenciu o dva tyzdne no neviem ci tam volat skor ci co mam robit.
@tina7729 a mali ste sex v poslednych tyzdnoch ?
lebo taketo spinenie som mala aj ja po 5 dnoch od ovulacie =aj oplodnenia...
ak ste mali styk ..tak urob este dalsie testy - pokial intenzita stupa tak gratulujem 🙂
Pokial ste nesexovali tento cyklus,,tak radsej chod hned k dr. aby ta skontrolovala
@tina7729 nesnazili alebo nemali sex vobec ? ... lebo kolko krat kocnky napisu : ved ho vytiahol ...
Pokial fakt nebol vobec styk .. a ty mas slabucke ciarky ... tak jednoznacne chod ku doktorke ..
Moze ist o kadeco ...
Mozes byt tehu no HCG sa ti nevylucuje az tak do mocu, no v krvy ho je dost ...
Moze ist o biochemicke tehu ..
Moze to byt fakt vela veci ....ale zaroven to nemusi byt nic ... takže šup šup...
Rozhodne to neodkladaj 2 týždne
@ivca88 v piatky tam nieje,dalsi problem som s ineho mesta vzdy sa mi neda a ked son spinila cez ovu som uz chcela ist ale mala mi ochorela zas som nemohla☹ a najprv tam musim volat a objednat sa a otazne je ci ma vezme ked vie ze o dva tyzdne mam ist,u nich je to celkovo problem ssvtam dostat ☹
@anabelabaloghova gratulujem 🙂 si tehotná 🙂
@anabelabaloghova strašné dačo, ten pravopis, to by som ani nevymyslela také dačo. Inak, gratulujem.
Ahojte baby,chcem sa opýtať ,meškala mi .menštruácia dva týždne ,deň pred tým ako začala som si urobila test až na druhý deň som si spomenula že som test robila ale to mi už začala menštruácia ale na teste boli dve čiarky ,a menštruácia bola taká zvláštna ani som nevedela o nej nie ako zvyčajne,asi dva týždne od menzesu som si urobila asi 6 testov a na všetkých dve čiarky ale jedna taká slabšia ,príznaky moc nemám iba sa mi stále grga sem tam zle od žalúdka a točí sa mi hlava každý deň ,myslíte že môžem byť tehu .ďakujem že ste si prečítali
@janka2463 Samozrejme, že môžeš byť tehotná.je veľa žien, ktoré mali menštruáciu a vôbec nevedeli, že sú tehotné..Je jeden digitálny tehotenský test, Clear Blue sa myslím volá ( stojí cca asi 8 euro) dá sa kúpiť v každej lekárni a ten ukáže aj týždne tehotenstva..odporúčam ti ten 😉
@ivankalaco ďakujem skúsim ešte to v utorok idem ku doktorke ale bojím sa že mi povie ze necakame babatko ,lebo sa snažíme a raz sme už o to prišli ,a teraz má to tak potešilo tak dúfam že mi to potvrdí

@milenka12323 Ja som si robila v den MS a mala som o cosi silnejsiu ciarku, ale toto mas zretelene..urob si zajtra rano, resp o 2 dni a uz budes mat obe silno ruzove 😉 vela zien ma take priznaky, ako ns MS a je to tehu, ty mas aj est pozitivny navyse 😉