Pozitívny tehotenský test krátko po pôrode. Ako ďalej?
Ahojte, som niečo cez 4 mesiace po pôrode a plne dojčím. Dnes mi tehotenské testy vyšli takto. Stalo sa to niektorej z vás že takto krátko po pôrode otehotneli ? Ako ste to zvládli ? U nás by bolo toto bábätko chcené len predsa ma človek pred tým rešpekt. Prvý pôrod som mala rýchly a bez komplikácií.
Pripadne, zvyknu tieto testy takto ukazovať duchov ? Čiarky boli viditeľne do minúty, netestovala som úplne prvý ranný moč.
Samozrejme o dva dni skúsim zas a uvidíme 🙂
Dakujem 🌸
moj mal 6m, ked som otehotnela s druhym. No je to masaker ale tak co uz, prezijeme :D
@anonym_autor vyskúšaj iný test. Alebo tento istý o 2-3 dni. Mne ukázal takto alebo aj silnejšie a bol falošne pozitívny. Veľa veľa žien má podobnú skúsenosť.
@anonym_autor vyskúšaj iný test. Alebo tento istý o 2-3 dni. Mne ukázal takto alebo aj silnejšie a bol falošne pozitívny. Veľa veľa žien má podobnú skúsenosť.
@anonym_55689b aha dakujem za tip. Prvé tehotenstvo som tiež testovala týmito a vyšli pekne pozitívne ale je pravda že som vtedy presne vedela koľko dni po ovulácii som, teraz ani srnky netušia 😁 stava sa teda že vyjdú aj dva falošne pozitívne ? Lebo som testovala dnes 2x a nie z tej istej vzorky (prvý krát som neverila že dobre vidím).
@anonym_55689b aha dakujem za tip. Prvé tehotenstvo som tiež testovala týmito a vyšli pekne pozitívne ale je pravda že som vtedy presne vedela koľko dni po ovulácii som, teraz ani srnky netušia 😁 stava sa teda že vyjdú aj dva falošne pozitívne ? Lebo som testovala dnes 2x a nie z tej istej vzorky (prvý krát som neverila že dobre vidím).
@anonym_autor mne vyšli 4 falošne pozitívne. Viac dní po sebe. Z krvi hcg 0, tak viem, že to nebolo biochemické tehotenstvo
@anonym_autor mne vyšli 4 falošne pozitívne. Viac dní po sebe. Z krvi hcg 0, tak viem, že to nebolo biochemické tehotenstvo
@anonym_55689b no tak to je sila 🤯 tak či tak by som testovala o dva dni znovu, ale dakujem ešte raz, budem ešte opatrná v tom tešení sa 🙂
@anonym_autor takúto intenzitu čiarky som mala. Hrozné testy. Príšerne som sa cítila. Mne naopak vyšla takáto čiarka po dlhom snažení sa. A nakoniec z toho nič nebolo
@anonym_55689b tak to je fakt hrozne, veľmi ma to mrzí že si si tým prešla. Dúfam že podobne sa ti už nikdy nestane. Ja som mala čiarky pri prvom tehotenstve a prvom testovaní takéto, nikdy by som nepovedala že to môže byt falošne.
@anonym_autor Odvtedy sa testujem, len ak mi menštruácia fakt poriadne mešká😅
Čo si poslala testy, tak vyzerajú o čosi silnejšie ako tie moje a tvoje teraz. Každopádne držím ti palce aby nakoniec zosilneli. Ono je to niekedy veľmi neurčité či je test falošne pozitívny alebo sa žena testuje len skoro a testy sú ešte slabé. Každopádne testy by takéto čiarky netehotným ukazovať nemali…
@anonym_autor Odvtedy sa testujem, len ak mi menštruácia fakt poriadne mešká😅
Čo si poslala testy, tak vyzerajú o čosi silnejšie ako tie moje a tvoje teraz. Každopádne držím ti palce aby nakoniec zosilneli. Ono je to niekedy veľmi neurčité či je test falošne pozitívny alebo sa žena testuje len skoro a testy sú ešte slabé. Každopádne testy by takéto čiarky netehotným ukazovať nemali…
@anonym_55689b to teda vobec, koľko žien sa zbytočne teší pripadne naopak vystraší z toho… no ono je naozaj najlepšie testovať až keď mešká, len ja mám teraz tak rozhádzaný cyklus že testujem len tak keď si spomeniem 😅 a dakujem, ja tebe držím palce tiež nech z pozitívnych testov mas už len bábätko v náruči 🙂
@anonym_autor a gyndos ta neupozornil, ze kojenie nie je antikoncepcia? (Keď už to nevieš sama).
@anonym_55689b to teda vobec, koľko žien sa zbytočne teší pripadne naopak vystraší z toho… no ono je naozaj najlepšie testovať až keď mešká, len ja mám teraz tak rozhádzaný cyklus že testujem len tak keď si spomeniem 😅 a dakujem, ja tebe držím palce tiež nech z pozitívnych testov mas už len bábätko v náruči 🙂
@anonym_autor vyzerajú byť pozitívne, ale jeden nikdy nevie.Kamaratka otehotnela po prvom sexe po 3 m ani menzes nemala ovulácia môže prísť kedykoľvek bola to obrovská náhoda chalani už majú rok a dva je to veľmi narocne
@anonym_autor a gyndos ta neupozornil, ze kojenie nie je antikoncepcia? (Keď už to nevieš sama).
@anonym_ffd5b7 nebolo treba, ja som sa na to nespoliehala ani a vedela som že dá sa otehotnieť počas kojenia🙂 ako som vyššie písala, bábätko by bolo chcené a nie nehoda takže dakujem pekne za tento uštipačný komentár 🙂
@anonym_autor ďakujem pekne. Daj vedieť potom ako si dopadla. Či to bol naozaj pozitívny test alebo nie.
@anonym_ffd5b7 nebolo treba, ja som sa na to nespoliehala ani a vedela som že dá sa otehotnieť počas kojenia🙂 ako som vyššie písala, bábätko by bolo chcené a nie nehoda takže dakujem pekne za tento uštipačný komentár 🙂
@anonym_autor tak keď je dieťa chcené tak načo to tu riešiš? Že je to skoro a bla bla..
@anonym_autor tak keď je dieťa chcené tak načo to tu riešiš? Že je to skoro a bla bla..
@extempore zaujímali ma najmä skúsenosti žien čo sa im to stalo, či sa inak pripravovali na pôrod, ako to potom s deťmi zvládali a tak 🙂 bola som čisto len zvedavá… neprišla som sa sťažovať ani vyplakávať ako asi niektoré z vás čakajú že budem robiť.
Skoro to je, ale s mužom sme to tak chceli aby sme mali deti vekovo čo najbližšie. Ale je asi prirodzene že človek ma pred takou situáciou rešpekt aj keď ju chcel.
Som aktuálne ten pripad.
Syn narodeny 9/25 , druhý syn 10/26
Este neviem ake to bude, urcite na zaciatku náročné ale casom si snad najdeme nejaky systém 🤷♀️
Som aktuálne ten pripad.
Syn narodeny 9/25 , druhý syn 10/26
Este neviem ake to bude, urcite na zaciatku náročné ale casom si snad najdeme nejaky systém 🤷♀️
@anonym_c8fd18 a kojila si prveho syna aj počas tehotenstva s druhým ? Ak ano ako dlho ?
@anonym_c8fd18 a kojila si prveho syna aj počas tehotenstva s druhým ? Ak ano ako dlho ?
@anonym_autor nepodarilo sa mi kojit ale odsavala som mliecko a krmila fľašou. Odsavala som vsak len 2 mesiace a potom bol na UM
Mam hned niekolko kamosiek ktore do roka boli v porodnici. Ja som mala 2-rocny rozdiel. Dojcila som do polovice tehotenstva. Potom mi to bolo neprijemne. Bolave. A dieta sa odstavilo same. Dr ma ale podporoval ze ak nie su ine komplikacie dojcit mozem a neskor aj tandem.
Ahoj, obe decka mali necelych 5 mesiacov, ked som mala pozitivny test, a ano obe boli dojcene, to s tym nic nema. Takze mame 3 deti, vsetko narodene rok po sebe. Chce to dobru organizaciu prace, trosku sa v tej prvej "dobe" zapotis, defacto ostatne veci idu bokom co sa tyka nejakych zaujmovych cinnosti, ale su z nich skveli partaci a ten maly vekovy rozdiel ma aj mnoho plusov. 😉
Ja mam jedno dieta 7/23 druhe 9/24 a je to mega super,niekedy sa hlusia,niekedy sa lubia,prehraju sa spolu,pobiju sa ale nemenila by som.Je pekne sledovat ako surodenci vedia byt tak rozdielny.

@anonym_autor medzi mnou a bratom je rozdiel necelý rok takže jasne ze sa to da a dojčenie nie je antikoncepcia 🙂 testy vyzerajú pozitívne, držím prsty.