icon

Pozitívny test 11 dní pred menštruáciou

lilalil99
31. aug 2025

Ahojte,baby potrebujem trošku poradiť,včera som mala 11 dní do MS , viem že na test bolo ešte skoro ale mala som príznaky ktoré už poznám a cítila som sa ináč bolesť pŕs únava ,tak som si zo zvedavosti urobila test a bum dve čiarky tak som sa veľmi potešila ,nakoľko sa už vyše roka snažíme neúspešne a mám za sebou viac biochemických tak sa bojím ,čiže chcem to upresniť poslednú ms som mala 12.8 - 6 dňovu čo je dlhšie než mávam ale som to neriešila , podľa apky som dnes 4 dpo čo mi príde nereálne nakoľko čo som spozorovala ovu som mala hneď po ms čiže 18-19 ale zo sklamania som to nesledovala nejak extra ,

včera som mala pozitívny test , dnes som zopakovala a tak tiež je o trošičku silnejšia oproti včerajšej ,ale dnes mám také bolesť pod bruškom ako by mala dôjsť ms ale reálne do ms mám ešte 10-11 dní -+ 10 .9 by som mala mať ďalšiu, cyklus mávam 28 dňový

Ale z rána som si všimla také úplne svetlý ružový výtok ktorý som mala iba po utreti a teraz už nič ,takže neviem čo si o tom mám myslieť, bábätko veľmi chceme 🙂, prikladám aj foto testu budem vďačná za odpovede 😊

Pozitívny test 11 dní pred menštruáciou
Strana
z2
krasneleto
31. aug 2025

@lilalil99 podla testu si tehotná. Takto skoro a takto silno ,by som povedala že sú v hre aj dve 🙂

anonym_c20b89
31. aug 2025

@lilalil99 to je ťažko povedať, test vyzerá byť pozitívny, každé telo ženy pracuje individuálne. Ja som sa ešte nestretla s ovuláciou hneď po ms, ale ani nevyvraciam. Takze poradím asi len test zopakovať, tu sa nedá čo iné napísať.

anonym_8edf3c
31. aug 2025

@lilalil99 mne to príde kanálik nie čiarka

sense
31. aug 2025

Ovulacia mohla byt aj skor, kedze appka nepozna tvoje telo

katuskamala1
31. aug 2025

Mohla si otehotniet aj pred menstruaciou a potom klasicky menstruovat. Stava sa. Kamaratka s tretim babom bola tehotna 5 mesiacov, kym jej konecne vynechala mensttruacia a prisla na to,ze je tehu (a ma gynke v soku ze az 5m!). No tebe zial teraz nic ine neostava, len ČAKAŤ.

anonym_31604c
31. aug 2025
@katuskamala1

Mohla si otehotniet aj pred menstruaciou a potom klasicky menstruovat. Stava sa. Kamaratka s tretim babom bola tehotna 5 mesiacov, kym jej konecne vynechala mensttruacia a prisla na to,ze je tehu (a ma gynke v soku ze az 5m!). No tebe zial teraz nic ine neostava, len ČAKAŤ.

@katuskamala1 ak by bola tehotna z predchadzajuceho cyklu, test by mala podstatne silnejsi.

terry658
31. aug 2025

@lilalil99 ja som takto mala keď som otehotnela na 4.den cyklu.

mia1991
31. aug 2025
@anonym_8edf3c

@lilalil99 mne to príde kanálik nie čiarka

@anonym_8edf3c kanálik to nemôže byť lebo je ružová čiarka

kiki68
31. aug 2025
@anonym_c20b89

@lilalil99 to je ťažko povedať, test vyzerá byť pozitívny, každé telo ženy pracuje individuálne. Ja som sa ešte nestretla s ovuláciou hneď po ms, ale ani nevyvraciam. Takze poradím asi len test zopakovať, tu sa nedá čo iné napísať.

@anonym_c20b89 ja mam syna takto, nevieme preco to klaplo. Ale klaplo to .

lilalil99
autor
31. aug 2025
@katuskamala1

@katuskamala1 áno myslela som taktiež že to mohlo byť z predchádzajúceho cyklu ale si myslím že by už bol test silnejší podstatne by to vychádzalo okolo 6-7 tt , skôr myslím že ta ovulka bola nejak posunutá, len teraz sa bojím trochu toho ružového vytoku čo som mala z rána trochu , žeby šlo o uhnezdovanie ,alebo ? lebo do MS mám teda ešte cca 10 dní 🤔

zltalienka
31. aug 2025

@lilalil99 od 18.8. (od kedy si poznamenala ovulaciu) uz ubehlo 13 dni, kludne mozes mat pozitovny tehotensky test. Takze blahozelam. Menstruacia sa rata od ovulacie, je to presnejsie ako od poslednej menstruacie. Ak by si nebola tehotna, do par dni by si dostala menstruaciu a mala by si kratsi cyklus.

lilalil99
autor
31. aug 2025
@zltalienka

@lilalil99 od 18.8. (od kedy si poznamenala ovulaciu) uz ubehlo 13 dni, kludne mozes mat pozitovny tehotensky test. Takze blahozelam. Menstruacia sa rata od ovulacie, je to presnejsie ako od poslednej menstruacie. Ak by si nebola tehotna, do par dni by si dostala menstruaciu a mala by si kratsi cyklus.

@zltalienka ďakujem 🙂 čiže ten ružový výtok môžem prikladať tomu uhnezdovaniu ?

kessica87
1. sep 2025
@lilalil99

@lilalil99 nemôžeš mať uhniezdovanie vajíčka a pozitívne testy. Nakoľko keď sa vajíčko uhniezduje tak HCG začína len vylučovať. A to test ešte určite nezachytí. Čiže ružový výtok bude možno z prekrvenia maternice. Najlepšie je navštíviť lekára. Držím palce. 👌

terry658
1. sep 2025
@lilalil99

@lilalil99 ja sok tiež trochu špinila na začiatku. Dostala som progesterón a už bolo dobre.

lilalil99
autor
1. sep 2025
@kessica87

@lilalil99 nemôžeš mať uhniezdovanie vajíčka a pozitívne testy. Nakoľko keď sa vajíčko uhniezduje tak HCG začína len vylučovať. A to test ešte určite nezachytí. Čiže ružový výtok bude možno z prekrvenia maternice. Najlepšie je navštíviť lekára. Držím palce. 👌

@kessica87 ďakujem 🙂 tak tie bolesti podbruška už prešli a ten ružový výtok ktorý som mala tak len ten jediný raz , od vtedy nič , testy silnejú 🙏 takže ešte počkám, ja som už bola toľko krát sklamaná po každom teste že sa bojím stále

lilalil99
autor
2. sep 2025
@krasneleto

@lilalil99 podla testu si tehotná. Takto skoro a takto silno ,by som povedala že sú v hre aj dve 🙂

@krasneleto ďakujem 🙂 ... Tak dnes už takto 🥰 🙏.... Len neviem keď zavolám dr bude sa má pýtať na poslednú a tu som mala 12.8 čiže to z Digi ani nesedí ,lebo mne vychádza na 4-5 tt od počatia to áno , len od poslednej ms zase ináč, čiže tu poslednú mám povedať, mám v Tom chaos

terry658
3. sep 2025
@lilalil99

@krasneleto ďakujem 🙂 ... Tak dnes už takto 🥰 🙏.... Len neviem keď zavolám dr bude sa má pýtať na poslednú a tu som mala 12.8 čiže to z Digi ani nesedí ,lebo mne vychádza na 4-5 tt od počatia to áno , len od poslednej ms zase ináč, čiže tu poslednú mám povedať, mám v Tom chaos

@lilalil99 toto úplne chápem. Mňa zastupujúci vysmial, že nemôžem otehotnieť na 4.deň cyklu a môj úplne v pohodičke. Záleží akého máš doktora.

lilalil99
autor
3. sep 2025
@terry658

@lilalil99 toto úplne chápem. Mňa zastupujúci vysmial, že nemôžem otehotnieť na 4.deň cyklu a môj úplne v pohodičke. Záleží akého máš doktora.

@terry658 tak je skôr taká pokiaľ nevidí na usg tak ani neverí čiže neviem čo mám čakať po pravde od nej keď jej poviem či už augustovú ms alebo julovu kedze som otehotnela ešte pred ms čiže pred 12.8

zltalienka
3. sep 2025
@lilalil99

@terry658 tak je skôr taká pokiaľ nevidí na usg tak ani neverí čiže neviem čo mám čakať po pravde od nej keď jej poviem či už augustovú ms alebo julovu kedze som otehotnela ešte pred ms čiže pred 12.8

@lilalil99 ja som mala o hodne dlhsie cykly ako obvyklych 28 dni a gynekologovi som nadiktovala datum poslednej menstruacie 14 dni pred ovulaciou (ktoru som vedela) nech nie su stresy z toho, ze babo je na svoj "vek" malicke.
Teda prve tehotenstvo som nadiktovala tak ako bolo a pri dalsich uz tak "aby bolo dobre" bo si gynekolog nedal povedat, ze mam dlhsie cykly a preto to skresluje. Aj termin porodu potom rataju zbytocne skoro a posielaju na vyvolavacky.. .

terry658
3. sep 2025
@lilalil99

@lilalil99 môj je normálny takže sám vyratal termín pôrodu podľa usg v 13.tyzdni a napísal upravený dátum poslednej MS.
Strašne záleží od doktora.

katuskamala1
3. sep 2025
@anonym_31604c

@katuskamala1 ak by bola tehotna z predchadzajuceho cyklu, test by mala podstatne silnejsi.

@anonym_31604c ja som to myslelatak,ze mohla otehotniet len par dni pred menstriaciou. To sa bezne stava. I ja som mala ovulaciu 2dni pred menzesom (lekar ma vysetroval tak videl)..

lilalil99
autor
3. sep 2025
@terry658

@lilalil99 môj je normálny takže sám vyratal termín pôrodu podľa usg v 13.tyzdni a napísal upravený dátum poslednej MS.
Strašne záleží od doktora.

@terry658 to áno ,tak že keď jej poviem teda tu poslednú ms čo my teda vychádza menej týždňov a na usg bude vychádzať viac týždňov,myslíš že bude vedieť z toho vyjsť lebo ona je skôr fakt taká že moc neverí pokiaľ to ona sama nevidí, a teda sa bojím aby to nebolo tak že povie že bábo je buď veľké alebo malé lebo mne to z MS nesedí nakoľko som otehotnela pred tak mám také obavy čo my nato povie

simca115
6. sep 2025
@lilalil99

@terry658 to áno ,tak že keď jej poviem teda tu poslednú ms čo my teda vychádza menej týždňov a na usg bude vychádzať viac týždňov,myslíš že bude vedieť z toho vyjsť lebo ona je skôr fakt taká že moc neverí pokiaľ to ona sama nevidí, a teda sa bojím aby to nebolo tak že povie že bábo je buď veľké alebo malé lebo mne to z MS nesedí nakoľko som otehotnela pred tak mám také obavy čo my nato povie

@lilalil99 Poviem môj príbeh , momentálne 9 týždeň som tehotná , boli sme na dovolenke , tam som mala deň menzes a potom sme normálne spolu spali a asi dva tri dni na to vychádza že som otehotnela 🙂 čiže telo je fascinujúce 🙂

terry658
6. sep 2025
@lilalil99

@lilalil99 radšej povedz poslednú MS a keď zbadá že dieťa je väčšie tak to podľa mňa upraví

lilalil99
autor
7. sep 2025
@simca115

@lilalil99 Poviem môj príbeh , momentálne 9 týždeň som tehotná , boli sme na dovolenke , tam som mala deň menzes a potom sme normálne spolu spali a asi dva tri dni na to vychádza že som otehotnela 🙂 čiže telo je fascinujúce 🙂

@simca115 ahoj ,no to je super a tiež si to mala tak že ti to nesedelo z poslednou ms?

lilalil99
autor
7. sep 2025
@terry658

@lilalil99 radšej povedz poslednú MS a keď zbadá že dieťa je väčšie tak to podľa mňa upraví

@terry658 tak skúsim povedať tu poslednú lebo mne to nijak nevychádza reálne som podľa ms 3-4 týždeň ale Digi som si robila stredu a to my vyšlo už vtedy 4-5 tt čiže nesedí mi to dúfam že dr z tohto výjde prvý krát idem až 30 teho ku gyn

terry658
7. sep 2025
@lilalil99

@terry658 tak skúsim povedať tu poslednú lebo mne to nijak nevychádza reálne som podľa ms 3-4 týždeň ale Digi som si robila stredu a to my vyšlo už vtedy 4-5 tt čiže nesedí mi to dúfam že dr z tohto výjde prvý krát idem až 30 teho ku gyn

@lilalil99 vždy je lepšie ak je dieťa väčšie než menšie na poslednú ms. Takže to bude v pohode pokiaľ nemáš nejakú hormonálnu poruchu. Ja musím napr. od začiatku brať progesterón.

simca115
7. sep 2025
@lilalil99

@simca115 ahoj ,no to je super a tiež si to mala tak že ti to nesedelo z poslednou ms?

@lilalil99 vôbec to nesedelo ale všetko je možné 🙂

lilalil99
autor
7. sep 2025
@terry658

@lilalil99 vždy je lepšie ak je dieťa väčšie než menšie na poslednú ms. Takže to bude v pohode pokiaľ nemáš nejakú hormonálnu poruchu. Ja musím napr. od začiatku brať progesterón.

@terry658 tak ja som mala skôr zrážanlivosť krvi preto som mala aj opakovane biochemické chodila som na injekcie a teraz to je už ok ... Ale tak stále sa bojím ale verím že to už bude dobré

lilalil99
autor
7. sep 2025
@simca115

@lilalil99 vôbec to nesedelo ale všetko je možné 🙂

@simca115 to áno, 🙂 a gratulujem ❤️

Strana
z2