icon

Pozitívny test a menštruácia

extrem000
27. aug 2013

neviem, či tu taká téma niekedy bola, ale chcem sa spýtat, či sa tu niekto nájde ako ja, robila som si tehotenský test a vyšiel mi takto ako je na fotke, takže vidím tam ducha. Moje príznaky sú také, že ma strašne boleli kríže, nikdy ma pred menzesom nebolia, chute také len čo som milovala tresku , nemôžem ju ani cítit, náladovost, nervozita, plačlivost......mal niekto takýto problém a bol tehotný a čo s tým? Spravit si ešte jeden test a íst k lekárovi? dakujem za diskusiu, velmi mi pomôže.

Pozitívny test a menštruáciaPozitívny test a menštruácia
rybka1985
31. aug 2013

@extrem000 dnes rano som robila test a cakala som kolajnice ako svet ale zase len ta slaba ciarocka,myslis ze som ci nie som tehotna? myslela som ze bude silniet

yuuki
31. aug 2013

@rybka1985 dneska ráno prišla men. ☹ 😢

rybka1985
31. aug 2013

@yuuki to mi je luto ☹ aj mne je tak ako keby mi mala dojst ale test stale slaba ciarka

yuuki
31. aug 2013

rybka1985 mne bolo tak ako keby mi mala dojsť asi mesiac keď som bola tehotná so synčekom ... budem držať palce nech len pekne čiaročka silnie ;) uf.......... budem si robiť test nabudúce radšej aj dva týždne po tom ako mi bude meškať nech sa takto netrápim potom....

marthuska
31. aug 2013

@extrem000 cawes, drzim palce kazdopadne. pockaj 5 dni a potom si sprav rano dalsi test. teraz to podla mna je len vyhadzovanie penazi. nechaj tomu cas. 🙂 castym testovanim to nepohnes tym alebo tym druhym smerom. priroda vie, co a ako🙂)

extrem000
autor
31. aug 2013

@marthuska jasne, budem musiet, nič iné mi neostáva. Dnes ráno som bola v lekárni a nebola otvorená, chodím do našej jednej mestskej, lebo viem, že tam kúpim ten mamatest, lebo dr. max ho nepredáva a to máme tu vela lekární.

rybka1985
31. aug 2013

@extrem000 dole vcerajsi,hore dnesny...uz nech je pondelok nech viem naisto na com som 😉

extrem000
autor
31. aug 2013

Krásne je to vidiet si krásne tehotná Gratulujem

rybka1985
3. sep 2013

dnes potvrdene aj lekarom-vysoko pozitivne 🙂

hclucinka
4. sep 2013

Ahojte..Ja som si robila 3 testy Predictor a vysli mi tam slabe ciarky dost viditelne, ale ked som si kupila pepino alebo rapiclear tak boli negativne..tak teraz neviem na com som..idem az na buduci tyzden k doktorovi..mate s takym niecim skusenost? moze byt ten test chybny 3 krat po sebe?

tonjadabik2
9. sep 2013

@sissika ahoj citam a vies poradit? ja som mala dva dni ms potom dva dni uplne nic a potom ze len obcas nieco vytieklo.. viete mi niekto poradit? vyhodila som sa oloko ust a okolo oci.. viete mi poradit? Dakujem

sissika
9. sep 2013

@tonjadabik2 skus si spravit test, ked si nemala MS ako zvyknes mat, tak tam nadej na tehotenstvo vzdy je

sissika
9. sep 2013

@tonjadabik2 to vyhodenie na tvari, neviem poradit

tonjadabik2
9. sep 2013

@sissika hej diki planujem tento tyzden..dam vediet aj ked si myslim ze asi ne aj ked sme cely minuly mesiac sa snazilkovali... a mala som pomaly vsetky priznaky a zrazu bum ms taka..dva dni hej a dva dni ne a potom iba raz som krvacala.. a zase nic..

tonjadabik2
9. sep 2013

@sissika praveze som dostala o den skor.. a len 2 dnovu..

1lucy1
29. okt 2015

ahojte.chcela by som od nekoho poradiť.Robila som si 2 tehotenský test pred týždňom vyšla slabá dúha na oboch a dnes rano som skúšala tak tam nevidno asi nic ma stim nekto skúsenost.som stho na nervi

1lucy1
29. okt 2015

tu su fotky

1lucy1
29. okt 2015

tento je ten dnešný

lussa505
23. nov 2015

@1lucy1 ahoj citam tvoje komentare ako si dopadla...? Vyslo to?

lucka1987
23. nov 2015

@lussa505 uzivatelka je uz neaktivna, no mne sa to zda ako poradne kanaliky, a podla statusu co pisala.. ciarka je sivasta a uzka..

xxmatullkaxx
26. nov 2015

Myslite ze som tehotna? Toto mi vyslo vcera a to mam tyzden pred ms.dakujem

lentilka969
20. apr 2016

Vidíte tam nieco? Lebo ja áno lenže to mi nepasuje že som v strede cyklu po normálnej mrche

monikaparson
20. apr 2016

ja vidím jednu paličku

lentilka969
20. apr 2016

@monikaparson na tom druhom je to vidno oveľa lepšie

janula12345
20. apr 2016

@lentilka969 na tom druhom akoby sa crtala.. ale na to, ze si po menzese by to bolo hrozne slaba ciarka. Avsak ja som bola teho a zistila som to tiez az po ms. Takze nemozne to neni, pockaj dva dni ci bude druha ciarka silna. Ale na prvej foto nevidim nic.

monikaparson
20. apr 2016

@lentilka969 no tak áno, ale to je väčšinou lepšie viditeľné, no ťažko povedať

lentilka969
20. apr 2016

@janula12345 no ja som ostala v šoku lebo mi býva zle a mam zväčšené prsia ktoré mi ostalo aj po mrche plus ma stále pobolieva podbrusko zajtra idem k doktorovi , bojim sa aby to nebolo nič zle

janula12345
20. apr 2016

@lentilka969 zajtra teda budes mat istotu o co ide. Pozrie ta a zoberie mozno krv. 🙂 bud plany poplach alebo baby 🙂

monikaparson
20. apr 2016

Asi skôr sono, či čo sa to robí, nie? Mne krv nebrali.

kikuska91289
3. máj 2016

Ahojte baby vcera som dostala mrchu a test mi vysiel takto dnes som test zopakovala a tuez slaby duch tam co to moze byt mam pocit ze mrchu mam normalnu aj bolest bruska