icon

Pozitívny test a menštruácia

extrem000
27. aug 2013

neviem, či tu taká téma niekedy bola, ale chcem sa spýtat, či sa tu niekto nájde ako ja, robila som si tehotenský test a vyšiel mi takto ako je na fotke, takže vidím tam ducha. Moje príznaky sú také, že ma strašne boleli kríže, nikdy ma pred menzesom nebolia, chute také len čo som milovala tresku , nemôžem ju ani cítit, náladovost, nervozita, plačlivost......mal niekto takýto problém a bol tehotný a čo s tým? Spravit si ešte jeden test a íst k lekárovi? dakujem za diskusiu, velmi mi pomôže.

Pozitívny test a menštruáciaPozitívny test a menštruácia
Strana
z4
anjeliq21
1. aug 2016

Ahojte stvrtok mi vysiel poz.test ale ciarka bola slaba no viditelna, v piatok rano bola trosku slabsia, vcera podvecer ju takmer na inom teste nebolo vidno a teraz nedavno som zacala krvacat. Meskalo mi to tyzden...neviem co teraz... prvy bol robeny vcera, druhy piatok a posledny stvrtok. Neviem ci testovat znova ci krv neskresli vysledok nieje to len cista krv ale taka tmava hnedocervena, utekat k dok. Alebo to nechat tak a neriesit.....prosim poradte

anjeliq21
1. aug 2016

@anjeliq21 opacne som to napisala 1 je zo stvrtku ale uz je poskodeny no ten bolo najlepsie vidiet 2 z piatku a 3 z nedele

sibalka21
1. aug 2016

@anjeliq21 nemusis ist k lekarovi pokial si nemala potvrdene tehu... Bohuzial ide o biochem. tehu... Ber to ako obycajnu ms, ciarka slabne a rozbehla sa MS cize tehu ak si aj bola uz niesi, bohuzial

koniarova
1. aug 2016

@anjeliq21 Nechať to tak a dúfať, že ďalší mesiac sa to podarí.

anjeliq21
1. aug 2016

Dakujem vam za rady sibalka21 a koniarova isla som k lekarke ale koli ms ma nevysetrila ze mam prist po skonceni. A ake je biochem.tehu?

seseska
31. mar 2017

Ahojte mam podobny problem robila som si test vcera priebehu dna a dnes rano co myslite

karmela
31. mar 2017

@seseska no niečo tam vidím ms už mešká či má ešte len dôjsť.? Naživo má druha čiarka ružové sfarbenie?

lentilka969
31. mar 2017

@seseska podľa mňa to tam je ;)

seseska
31. mar 2017

Meska 4 den

ludusik2
31. mar 2017

Ahojte, od soboty si robim testy a všetky pozitivne, som asi 4tt5D. Poradte mi, či mám ísť už teraz k Dr. alebo počkať ešte aspoň týždeň?

sebik20
29. nov 2018

Ahojte snažilky,,,čo myslite?

dajda459
5. dec 2018

@sebik20 ja tam vidím obe ;) tíško gratulujem 🙂

Strana
z4