Pozitívny test a menštruácia
neviem, či tu taká téma niekedy bola, ale chcem sa spýtat, či sa tu niekto nájde ako ja, robila som si tehotenský test a vyšiel mi takto ako je na fotke, takže vidím tam ducha. Moje príznaky sú také, že ma strašne boleli kríže, nikdy ma pred menzesom nebolia, chute také len čo som milovala tresku , nemôžem ju ani cítit, náladovost, nervozita, plačlivost......mal niekto takýto problém a bol tehotný a čo s tým? Spravit si ešte jeden test a íst k lekárovi? dakujem za diskusiu, velmi mi pomôže.

Dakujem vam za rady sibalka21 a koniarova isla som k lekarke ale koli ms ma nevysetrila ze mam prist po skonceni. A ake je biochem.tehu?
@seseska podľa mňa to tam je ;)
Meska 4 den
Ahojte, od soboty si robim testy a všetky pozitivne, som asi 4tt5D. Poradte mi, či mám ísť už teraz k Dr. alebo počkať ešte aspoň týždeň?

Ahojte stvrtok mi vysiel poz.test ale ciarka bola slaba no viditelna, v piatok rano bola trosku slabsia, vcera podvecer ju takmer na inom teste nebolo vidno a teraz nedavno som zacala krvacat. Meskalo mi to tyzden...neviem co teraz... prvy bol robeny vcera, druhy piatok a posledny stvrtok. Neviem ci testovat znova ci krv neskresli vysledok nieje to len cista krv ale taka tmava hnedocervena, utekat k dok. Alebo to nechat tak a neriesit.....prosim poradte