icon

Pozitívny test a ultrazvuk nič neukazuje

aylin21
2. júl 2025

Ahojte,pridávala som sem minule svoje tehotenské testy,ktoré boli pozitívne.Dnes som začala slabšie špiniť ( hnedý výtok ) zľakla som sa čo sa deje.Rýchlo som volala Dr.a na šťastie ma zobrala hneď.Tam som jej ukázala testy na ktoré mi povedala sú NEGATÍVNE.Ok hovorím tak mi spravila kompletné vyšetrenie kďe som mala všetko v poriadku žiadne cysty ale ani plod nebol vidno na ultrazvuku.A na hnedý výtok povedala,že je z krčka maternice.Mám počkať do pondelka a keď mi nepríde menštrulácia tak mám ísť naspäť a dá mi vyvolávačku.Poslednú menstruláciu som mala od 17.04. do 20.04. od vtedy mi neprišla do dnes a dnes len ten hnedý výtok.Nejaké skúsenosti ???

Pozitívny test a ultrazvuk nič neukazujePozitívny test a ultrazvuk nič neukazuje
Strana
z2
mondolina
2. júl 2025

mohlo sa jednať o biochemické tehotenstvo.

stellarstar
2. júl 2025

Tiež si myslím že biochemické

guudy
2. júl 2025

@aylin21 keby si bola tehotna podla poslednej menstruacie, tak si teraz v 11. Tyzdni tehotenstva. Davno by bolo vidno plod na utz. Dr postupuje spravne, treba ti vyvolavacku, kedze tehotna nie si a menzes nemas.

aylin21
autor
2. júl 2025
@mondolina

mohlo sa jednať o biochemické tehotenstvo.

@mondolina Ja som zmätená stoho že povedala na test Digitálny,že veď to je negatívne kým tam neukáže 4-5 tak tehotná nebudete

aylin21
autor
2. júl 2025
@stellarstar

Tiež si myslím že biochemické

@stellarstar mohlo ísť o biochemické ja nehovorím,že nie ale zase to by mi mohla aj povedať keď som jej ukázala pozitívny test ale ona nepovedala nič že by o biochemické mohlo ísť

domka222
2. júl 2025
@aylin21

@mondolina Ja som zmätená stoho že povedala na test Digitálny,že veď to je negatívne kým tam neukáže 4-5 tak tehotná nebudete

@aylin21 4-5 ani neukazuje. Ale tehotná nebudeš, pretože po tak dlhej dobe by to už lekár videl.

aylin21
autor
2. júl 2025
@guudy

@aylin21 keby si bola tehotna podla poslednej menstruacie, tak si teraz v 11. Tyzdni tehotenstva. Davno by bolo vidno plod na utz. Dr postupuje spravne, treba ti vyvolavacku, kedze tehotna nie si a menzes nemas.

@guudy a nezobrala mi ani krv na zistenie HCg nič len mám čakať do pondelka

aylin21
autor
2. júl 2025
@domka222

@aylin21 4-5 ani neukazuje. Ale tehotná nebudeš, pretože po tak dlhej dobe by to už lekár videl.

@domka222 Vidíte už to že povedala 4-5 tam musí ukázať je nenormálne … ako okej v pohode že nie som tehotná máte pravdu že by to už ukázalo.Ale pre istotu radšej pôjdem k inej lekárke či sa nejedna o mimomaternicové náhodou

stellarstar
2. júl 2025
@aylin21

@guudy a nezobrala mi ani krv na zistenie HCg nič len mám čakať do pondelka

@aylin21 na čo brat krv? Ako uz vyššie písané ked si mala v apríli naposledy ms to by uz na utz videla plod. A dr ti nemusi pripomínať ze si mohla mat bio. Tehu nie si tak sa s tym zmier, najbližšie to vyjde
A o mimomaternicove tiez nepôjde po 2 m by si mala ukrutne bolesti a krvácanie

karlamon
2. júl 2025

@aylin21 mala ti zobrať krv 🫣 známa takto išla s bolesťami do nemocnice, netušila ze je tehu, hneď ju hospitalizovali, mimomaternicove, už bola v 14tt 😔 držím palce aby všetko dobre dopadlo

aylin21
autor
2. júl 2025
@stellarstar

@aylin21 na čo brat krv? Ako uz vyššie písané ked si mala v apríli naposledy ms to by uz na utz videla plod. A dr ti nemusi pripomínať ze si mohla mat bio. Tehu nie si tak sa s tym zmier, najbližšie to vyjde
A o mimomaternicove tiez nepôjde po 2 m by si mala ukrutne bolesti a krvácanie

@stellarstar Ja som stým zmierená,že nie som tehotná.
Každá lekárka si myslím zoberie aj krv a vysvetlí pacientovi,čo sa mohlo poprípade stať.Vaša lekárka Vám snáď pekne vysvetlí všetko.

stellarstar
2. júl 2025
@aylin21

Každá lekárka si myslím zoberie aj krv a vysvetlí pacientovi,čo sa mohlo poprípade stať.Vaša lekárka Vám snáď pekne vysvetlí všetko.

@aylin21 a na čo ti to bude dobre ze co sa asi mohlo stať? S tým sa nezaoberaj. Ak chceš aspon hcg choď do labaku

lusyyy36
2. júl 2025
@aylin21

@aylin21 ja som mala takto slabe testy, na utz nic, u dr test negativny, podľa hcg tehotna. Blo to mimomaternicove , plod až do konca nenasli

mondolina
2. júl 2025
@karlamon

@aylin21 mala ti zobrať krv 🫣 známa takto išla s bolesťami do nemocnice, netušila ze je tehu, hneď ju hospitalizovali, mimomaternicove, už bola v 14tt 😔 držím palce aby všetko dobre dopadlo

@karlamon
autorka nemá bolesti, uzv jej robili

aylin21
autor
2. júl 2025
@stellarstar

@aylin21 a na čo ti to bude dobre ze co sa asi mohlo stať? S tým sa nezaoberaj. Ak chceš aspon hcg choď do labaku

@stellarstar Akože mešká mi menstrulácia dosť dlho hej tehotenstvo to nieje nie sú to cysty nie je to nič tak načo mám lekárku ? Aby mi asi povedala čo sa stalo však nato tam idem pre Boha.Aby som vedela nejaký dôvod … zato že vás to nezaujíma čo je s vami pravdepodobne ja za to nemôžem.Ja sa o seba zaujímam …

aylin21
autor
2. júl 2025
@karlamon

@karlamon Krv mi nezobrala na testy sa pozrela povedala,že sú negatívne a vidíte na fotke,že sú pozitívne.Nemám žiadné bolesti.Tak počkám teda ešte,či mi príde MS do pondelka a pôjdem na kontrolu keď nie.

stellarstar
2. júl 2025
@aylin21

@stellarstar Akože mešká mi menstrulácia dosť dlho hej tehotenstvo to nieje nie sú to cysty nie je to nič tak načo mám lekárku ? Aby mi asi povedala čo sa stalo však nato tam idem pre Boha.Aby som vedela nejaký dôvod … zato že vás to nezaujíma čo je s vami pravdepodobne ja za to nemôžem.Ja sa o seba zaujímam …

@aylin21 môžeš mať nieco so štítnou žľazou napr. Vtedy zvykne ms haprovať, alebo perimenopauza, pcos, niektoré lieky môžu tiež spôsobiť meškanie ms, cukrovka a ochorenia obličiek tiež. Je ich habadej
Ja píšem niekde ze sa o seba nezaujímam? Nie nepíšem, samozrejme že sa zaujímam a keby niečo moj gynekolog ma vyšetrí, viem otvoriť ústa a davat otázky a on mi odpovie

karlamon
2. júl 2025
@mondolina

@karlamon
autorka nemá bolesti, uzv jej robili

@mondolina bolesti nemali známa, až v deň deň jak išla na pohotovosť.. A tiež bola pár dní predtým u lekára a nevidel nič.. Keď jej pozerali plod len v maternici, nemuseli vidieť mimo maternicove..pisem len, že ma prekvapuje prístup alebo postup lekára.. 🙄 Pri meškaní tak dlhom by mali zobrať minimálne krv a pichnúť agolutin 😏

kimberley123
2. júl 2025
@aylin21

@karlamon Krv mi nezobrala na testy sa pozrela povedala,že sú negatívne a vidíte na fotke,že sú pozitívne.Nemám žiadné bolesti.Tak počkám teda ešte,či mi príde MS do pondelka a pôjdem na kontrolu keď nie.

@aylin21 Ahoj nedaj sa odradiť a choď aj k inému lekárovi.Ja som mala MA v 6tt.Môj gyn.mi tvrdil že nevidí ani plod v gestačnom vačku.Musela som ísť na pohotovosť.Choď na pohotovosť povedz že máš bolesti,budeš vedieť na čom si.

stellarstar
2. júl 2025
@kimberley123

@aylin21 Ahoj nedaj sa odradiť a choď aj k inému lekárovi.Ja som mala MA v 6tt.Môj gyn.mi tvrdil že nevidí ani plod v gestačnom vačku.Musela som ísť na pohotovosť.Choď na pohotovosť povedz že máš bolesti,budeš vedieť na čom si.

@kimberley123 ma ist na pohotovosť a klamať ze ma bolesti? Toto fakt? 🙄🤦‍♀️

majamat
2. júl 2025
@aylin21

@aylin21 to len tu na MK vznikol taky trend aj najmensi naznak an teste povazovat za tehu.
digi test ukazuje 1-2 u zien v case, ked sa im sotva tvori HCG a to je test asi z nizkou citlivosotou. neviem presne. nemozem to najst,a le asi aml nizsiu citlivost.
ako moze test ukazat 1-2, ked v 1tt sa Hcg netvori az v polke 2tt. navyse hcg sa dostane dokrvi a len jeho cast prechadza do mocu, nie cely objem. preto hcg v krvi je vyssie ako v moci, co znamena, ze v moci sa da zachytit az ked v krvi dosiahne urcitu hodnotu.

majamat
2. júl 2025
@aylin21

@aylin21 nie, bola som tehu 2x a nikd ymi krv nebrali. to tiez sa teraz z oblubou robi,a le nei je to potrebne robit za kazdu cenu. len ked je na to vazny dovod.
da sa pockat a cas ukaze ci sa jedna o tehu,a lebo nie. zial, dnes su ludia streasne nedockavi.
kedysi zeny chodili k dr v 2-3m, lebo jediny sposob ako to zisti bolo vynechanie ms. pri nepravidelnom cykle ani to zena nezaznamenala.
ynekolog stanovil tehu len na zaklade nalezu pri vysetreni. ani sono sa neorbilo. ked uz sa teda sono pouzivalo na zaciatku,t ak iba v pripade nejasnosti. nie polosen u kazdej tehu.

aylin21
autor
2. júl 2025

ĎAKUJEM všetkým dievčatám,ktorý prispeli k môjmu príspevku.Som vďačná za každú jednu odpoveď.Rozhodla som sa počkať do pondelka,či sa mi rozbehne menštrulácia keď áno oznámim to lekárke.A život ide ďalej pošťastí sa nám nabudúce.A keď nepríde MS tak pôjdem k inej lekárke na odber krvi a uvidí sa nechám sa vysetretiť ešte raz pre istotu a potom Vám sem napíšem výsledok.

guudy
2. júl 2025
@aylin21

@aylin21 ehm… menstruacia, nie menstrulacia

kimberley123
Autor odpoveď zmazal
kimberley123
Autor odpoveď zmazal
biglovemom
2. júl 2025

Uvidis co bude ine sa napisat neda .
Ja som sla s tym lekarke ze som v 6tt a bola som v 3tt.ani len zltkovy ci aky to je vak nebolo vidno .a vse bolo ok
Ale Ty Keby si bola V 11tt testy by Inak vyzerali,aj digi.
Tak Alebo si cerstvo tehotna ,alebo bohuzial…..

stellarstar
2. júl 2025
mariynka
3. júl 2025
@aylin21

ĎAKUJEM všetkým dievčatám,ktorý prispeli k môjmu príspevku.Som vďačná za každú jednu odpoveď.Rozhodla som sa počkať do pondelka,či sa mi rozbehne menštrulácia keď áno oznámim to lekárke.A život ide ďalej pošťastí sa nám nabudúce.A keď nepríde MS tak pôjdem k inej lekárke na odber krvi a uvidí sa nechám sa vysetretiť ešte raz pre istotu a potom Vám sem napíšem výsledok.

@aylin21 ja by som na vyvolavacku zatial ale nesla...

mondolina
3. júl 2025
@mariynka

@aylin21 ja by som na vyvolavacku zatial ale nesla...

@mariynka
vyvolávačka neohrozí prípadne tehotenstvo.

Strana
z2