Pozitívny test, na sone nič nie je vidno a krvácanie
Ahoj baby som zúfalá. Chcela vy som sa opýtať či máte niektorá skúsenosti. Pred pár dňami som si robila tehotensky test lebo mi 5dni meškali. Vyšiel pozitívny. Tak som išla ku gynekológovi zobral mi krv ale na sone nič nevidel. A keďže som začala mierne krvácať hneď mi povedal že to bude potrat. Zobral mi ale aj napriek tomu krv na hladinu HCG ktoré mi z výsledku vyšlo pozitívne. Na druhý deň mi kázal prísť znovu, pri sone povedal že už vidno “dieťa”. Zas mi kráľ prísť o deň neskôr znovu mi zo tak krv na HCG a povedal že som potratila. Že to bol samovoľný potrat. Že sa to niekedy stáva. Keď som prišla domov urobila som si znovu tehotensky test a bol pozitívny dokonca písal 2-3 tt tehotenstva. Prosím o radu máte skúsenosti ? Alebo čo mám robiť ? Zmeniť lekára ? Ďakujem
@tandariatko ano viem ze tie testy niesu 100% . Skusim urobit az zajtra lebo kazdy den ked ich robim nieje vidno az tak rozdiel 😁
@1212katka1212 Určite vyskúšajte ☺️ ja som urobila 3 testy a potom som čakala na vyšetrenie.
@tandariatko tak robila som si dnes a ciarka je ovela ovela silnejsia. Len ma trapi to ze sem tam spinim a niekedy 1x za den je na intimke trosku krvi...
@1212katka1212 Tak super ... GRATULUJEM ♥️ ... Ja som tiež špinila cca prvé tri dni boli to vlastne dni kedy kedy som mala mať menštruáciu ... Potom to už prestalo.
@tandariatko dakujem len neviem ci je este k comu gratulovat, bola som na sono dnes a este tam nebolo nic vidno tak este cakam na vysledky ake je hcg..no povedal mi, ze niekedy az pri 2000hcg je nieco vidiet
@tandariatko tak su vysledky z hcg, pekne to stupa teraz mam 487, dr. vravel ze to vyzera na normalnu graviditu. Dufam ze bude vsetko ok 🙂
@1212katka1212 Tak vidíš predsa je k čomu gratulovať ♥️ držím palce ♥️ užívaj každý jeden deň tehotenstva ♥️
@tandariatko ďakujeeem ❤❤❤💋
Ahojte tak Vám idem napísať, že som videla dnes na sone malinké a už s akciou srdiečka ❤ veľmi sa tesim ale je tam hematóm takže to špinenie od začiatku je z neho, mám už pár dní nasadený duphaston ale špinenie nejak neustáva. Dúfam že sa to vstrebe a nebudú s tým problém. Tak ja len toľko, pretože veľa z Vás nenapíše ako to nakoniec dopadlo a teda čo bola príčina špinenia resp.krvácania.
Baby, prišla som o svojho anjelika. Ako sa s tym vyrovnat? Stale na neho myslim, je mi strasne tazko..preco sa to stalo mne? Tak som sa tesila
@1212katka1212 Tak to mi je neskutočne ľúto 😢 ja mám kamarátku ktorá takto prišla o 👶 ... Časom znova otehotnela a teraz ma 2 detičky ale budem uprimna nikdy sa stym nevyrovnala 😢 stále na neho myslí. Časom sa to zlepší a skúste si nájsť nejaku aktivitu aby ste na to stále nemysleli.
Ahojte dievčence, utorok 16.5 som bola na kontrole po KET bol to 14 DPT na USG nič nebolo vidno a hcg 250 je to asi nízke však? Myslíte že je ešte šanca na prosperujúce tehotenstvo? Pred 3 rokmi som podstúpila prvý KET a tam bolo hcg na 14 DPT 1400 a 5mm gestačný vak
@liza556 je my to luto

@1212katka1212 Ja som mala tiež slabú čiarku na oboch testoch tak som si potom ešte urobila digitálny test ktorý ukázal že som + - 2, 3 týždne tehotná.