Praskol kondóm: Aké je riziko tehotenstva?
mam mensi stres z toho zee nam praskol pri stiku kondom neurobil sa, na druhy den som mala mendzes mozem byt tehu?
No pri tej gramatike dúfam, že nie ... registrácia 7/24, prázdniny, nuda ... bež radšej kdesi na brigádu.
Tu uz chyba len slovo “vztyk” ale aj stik je dobre. Bezne sa takto ludia vyjadruju🙈
@bublinka1426 akurat som to chcela napisat, asi nejaka zla vyroba, mali by tu sarzu stiahnut z predaja 😀
nejaký výrobca sa snaží zvýšiť populáciu? každý deň niekomu praskne guma....keby aspoň napísali značku...
Chvalim trolla za originalne pomenovanie pre menstruaciu, verim, ze sa netrapil dlho s vymyslanim. 😅
@bublinka1426
@domkakvet
@zuzanita1609 aj ja som sa nad tym minule pozastavila, ze tie kondomy nejako moc casto praskaju...
@anudlka123 jasne, ze môžeš, urob test ešte dnes a už budú koľajnice ako hrom. A počas mendzesu aj rodiť zacnes
zazalovat durex, pepino a pod firmy, spojit sa s ostatnymi poskodenymi tu na MK a varovat ostatnych pred chybnou sarzou 🙂
No keď si dostala menštruáciu na druhý deň, tak si nemala plodné dni, pretože plodné dni bývajú prevažne v strede cyklu, ak ti chodí pravidelne. Čiže ak si dostala menzes plodné dni si nemala a keď ani neejakuloval tak nemáš byť v podstate z čoho tehotná.

Ty máš vôbec nejaké informácie o tom ako funguje ženský cyklus?