icon

Prechladnutie ako príznak tehu

29. okt 2022

Ahojte docitala som sa aj ze prechladnutie moze byt priznak tehotenstva. Mali ste to niektora?

lienka175
•
29. okt 2022

o všelijakých príznakoch som počula, ale toto teda ešte nie... učím na strednej škole a to by som mala tehotnú polovicu každej triedy v tomto počasí 🙂

amonet
•
29. okt 2022

neide o klasicke prechladnutie ale tehotensku nadchu sposobenu hormonami ja som to mala prve tri mesiace hrozne ale nebol to prvy priznak, len jeden z dalsich ked stupalo hcg

sense
•
29. okt 2022

Áno ale ak je to z tehu tak aj test bude už pozitívny

domka222
•
29. okt 2022

Ako tak čítam, tak za chvíľu bude aj dýchanie príznak 🤦‍♀️

amonet
•
29. okt 2022

@domka222 nuz niekto grca niekto ma sopel🤷‍♀️ ja som mala tri mesiace upchate dutiny a nic nezaberalo, a negrcala som

stanulienkat
•
29. okt 2022

🙄🤔🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️ Ja som počula, že keď má niekto triesku z dreva v prste, aj to je príznak tehotenstva.

domka222
•
29. okt 2022

@amonet veď dobre, aj ja som jeden čas v tehotenstve mala upchaté dutiny (tehotenskú nádchu),ale hľadať už pomaly za všetkým tehotenstvo

flora2511
•
29. okt 2022

Podľa toho čo myslíš ako prechladnutie. Zvýšená teplota je bežná, aj zimnica, aj potenie sa aj návaly tepla, bolesti hlavy a kĺbov v bedrovej a krízovej oblasti. Časté bývajú na začiatku infekcie močových ciest. Niekomu ta hormonálna zmena tak zatočí s imunitou, že hneď nachytá chrípku, alebo iný vírus. A potom áno, môže prísť aj tehotenská nádcha. 🙂

sudocek
•
29. okt 2022

Ja keď som zistila že som tehotná tak som akurát v ten deň mala začať brat antibiotika. Ale samozrejme že som ich už nezačala brať.

svetlonos
•
29. okt 2022

Ahoj, ano tiez som to mala.

monalisa1111
•
29. okt 2022

Áno, tiež som to mala tak, hneď na začiatku tehotenstva

nelca0510
•
29. okt 2022

Si prechladnutia,možno aj tehotná - to sa ale dozvies z testu.

bejka90
•
29. okt 2022

Ja som bola prechladnuta tak asi v 5-6 tyzdni... mne mama vravela hned ze sa ma chcela opytat ci biesom tehotna lebo ona tiwz kazde tehotenstvo bola na zaciatku prechladnuta... akzoe priznak to nieje ale oslabena imunita a v tomto pcpasi sa hned vsetko nalepi potom rychlejsie

beata_k
•
29. okt 2022

Prechladnutie nie, ale existuje tehotenska nadcha. No neviem, ci nastupuje hned od pocatia.

thoughtfulweirdo
•
29. okt 2022

Ja som sa pri druhom cítila na začiatku ako pri chrípke, akoby som mala teplotu, ale bez teploty 😄 bolela ma hlava, svaly, kĺby, oči, opakovalo sa to v určitých intervaloch celý prvý trimester. Ale teda to bolo až po pozitívnom teste.

masinka
•
29. okt 2022

Tak ja som prve tehotenstvo liecila teplym cajom 😀 Mala som pocit ze na mna lezie chripka a behala som castejsie cikat. Az na dalsi den mi napadlo urobit si test a boli tam dve kolajnice.

petamich
•
29. okt 2022

@lienka175 😂😂