icon

Predpoveď cigánky o tehotenstve

petuss204
1. nov 2017

Ahojte, stalo sa Vam uz niekedy zeby sa pri Vas ciganka len tak zastavila a povedala Vam ze ste akasi ina a ze ci nieste nahodou tehotna? Ja som jej to hned vyvratila ze nie a ona sa na mna pochybovacne pozrela ze ci som si naozaj ista a vravela to uplne s istotou. S priatelom planujeme spolocnu buducnost aj deti, ale nie hned a spime spolu bez ochrany, takze sanca by tam aj bola. Ta ciganka je moja klientka, stretavam sa s nou v praci takmer kazdy tyzden uz vyse roka ale toto mi povedala az dnes. Test je negativny, ale este by bolo skoro robit zavery, pretoze to sa ukaze najskor po 10 dnoch... Som z toho uplne mimo.

michelle567
1. nov 2017

je možné že niektoré ženy to proste vycítia. moja mama tiež už dávnejšie pred 10rokmi pozrela na sesternicu že je nejaká iná, či nie je tehotná. a bola a vtedy ešte ani ona o tom nevedela. a to nie je ani ciganka ani žiadna veštica...

mircalla
1. nov 2017

@petuss204 Presne tak - nedava to zmysel. Urcite nie si prva, ktora bola nejakou cigankou oslovena s niecim podobnym, sa mi to stalo x krat. Ona nic nestraca - daco nahodne trepne, prinajhorsom pre nu to nevyjde. ak budes tehotna budes verit tomu, ze ciganka ma carovne schopnosti (pricom je to o vysokej pravdepodobnosti otehotnenia v pripade sexu bez ochrany), ak tehotna nebudes - nic sa nedeje.

janinah
1. nov 2017

tiež by som to poznala,nie je to ťažké...

petuss204
autor
1. nov 2017

@janinah podla coho by si to spoznala?

admet
1. nov 2017

@petuss204 niektore zeny sa doslova rozjasnia, opekneju, ked otehotneju. Su ine ako inokedy.

janinamojka
1. nov 2017

@admet ...az kym nepride unava,celodenna nevolnost a zena vyzera tak ako sa citi..ako vygrcnuty rezanec😉

ukulela
1. nov 2017

@petuss204 no ked aktualne nechcete dieta, tak sa chrante. inac ta to moze stresovat kazdy mesiac.
inac ano, zeny sa tehotenstvom menia, mne napr zmizlo akne 🙂 ale len na 9 mesiacov :(

pivonka6
Autor odpoveď zmazal
admet
1. nov 2017

@janinamojka preto som pouzila slovo niektore 😉

petuss204
autor
1. nov 2017

@janinamojka no praave ja som hrozne unavena, ale ja som poslednu dobu unavena stale. Min tyzden mi bolo zle a vracala som vecer, zobudila som sa na to ze mi je hrozne zle a napinalo ma. Vcera som cely den mala velke krce v bruchu ani som chodit nemohla. Ale neviem, moze a nemusi to s tym suvisiet.

janinamojka
1. nov 2017

@petuss204 inak aj ja som bola od uplneho zaciatku hrozne na tom...prespala by som aj pol.dna keby sa dalo a o tom ako mi zle bolo..ani nehovorim..No som zvedava na teba😉mozno sa zadarilo...

tykat
1. nov 2017

@petuss204 ked spolu spite bez ochrany tak to nie je o ciganskej predpovedi, mozno si... mozno nie...ak dieta neplanujete tak sa chrante a ziadna ciganka ta uz z miery nevyvedie 🙂

petuss204
autor
1. nov 2017

@tykat jasne ze by sme si sami za to mohli :D ale necakala som ze ak by ano tak by to "niekto" vedel skor ako ja...

dzina007
1. nov 2017

Ja som chodievala na obedy do kantiny kde boli dve baby co vydavali stravu. A jedna mi vravela ze vyzeram inak ze ci niesom tehotna. A ja furt ale kdezeeeeeee..... co by som bola.... tyzden na to uz menstruacia neprisla.... 😂😂😂 mala pravdu a vedela to skor ako ja... 😁😁😁

klaudia163
Autor odpoveď zmazal
ankare
1. nov 2017

@petuss204 daj potom vedieť ☺ držíme palce!

ankare
1. nov 2017

Svagor prechádzal mestom, žobrala tam stará ciganka. Oslovila ho, nech prispeje. Neprispel. Ako od nej kráčal, seklo ho v krížoch.
Odvtedy prispieva každej. 🤣

miluna777
1. nov 2017

Joj, na toto by som vôbec nedala. Moja mama je veľkou fanúšičkou veštíc, kartárok a neviemčoho ešte, a poviem ti, kebyže mám byť tehotná zakaždým, čo jej to taká zázračná žena vyveštila, tak tie deti už nemám kde skladovať. Chlapec, dievča, dvojičky, trojičky, všetko už som mala za posledných cca 7 rokov mať. Lebo mame zadrbkávalo, že chce byť babička, tak jej tie ochechule stále povedali, čo chcela počuť.
Väčšina takých to robí preto, aby z teba vytiahla dáke prachy, lebo tehotenstvo je časté prianie žien v primeranom veku. Myslia si, že si sadneš na zadok a dáš im zo samej radosti aspoň pár centov.

petuss204
autor
1. nov 2017

@ankare dakujem , asi by to nebolo uplne ideal ale bola by som stastna 🙂

erickatt
1. nov 2017

@petuss204 no som zvedavá aj ja

petuss204
autor
1. nov 2017

@pivonka6 praveze mam co s casom, som nonstop v praci, aj teraz :D

petuss204
autor
1. nov 2017

@erickatt dakujem, som zvedava aj sa bojim zaroven

petuss204
autor
1. nov 2017

@miluna777 praveze toto je divne ze ona odomna nic nechcela a povedala to tak akoby si tym bola uplne ista a mna len vystrasila :/

ankare
1. nov 2017

@petuss204 myslím, že ideálne by to nikdy nebolo... vždy sa vyskytne niečo, prečo s tým ešte počkať, čo ešte nie je hotové, čo treba zariadiť...
Bude Tak, ako ma byť 💙💚💛

eryykah
1. nov 2017

ja som mala v robote kolegynu z indie a sla okolo mojho stola a.zastavila sa ze citi silnu auru, na drzovku sa ma opytala ze ci som tehotna ja som ju vysmiala, o tyzden alebo 2 na teste som si nasla 3+tyzden tehotna..

miluna777
1. nov 2017

@petuss204 Akože verím aj na výnimky, ale skôr nie. Každopádne, život má čudný zmysel pre humor. Ak je bábo to, po čom túžiš, držím ti palce, aby to bolo tak, nech už ti to vyveštila, alebo to bola iba náhoda.👍

marika39
1. nov 2017

To veris len preto ze je to ciganka????U nas po meste stale nejake behaju, stale chcu kazdemu cosi povedat ale ja sa ani nepristavujem. Raz mi jedna sice nie ciganka vyvestila ze sa mi narodia dvaja chlapci, mam dve dcery takze asi tolko k tomu😝

jenny257
1. nov 2017

mne sa stalo nieco trosku ine ale bola to známa mojej starkej - Rómka a ta povedala, že do roka otehotniem a tak aj bolo :D a nie nechceli sme dieta este takze sme davali pozor ...ktovie ci to bola nahoda alebo nie :D

severanka90
1. nov 2017

Mojmu bratovi sa raz v meste hodila nejaka cigoska okolo krku. Ked ju zo seba zvesil tak mu chcela cosi vyvestit. Poslal ju do kelu a doma zistil, ze mu ta potvora slohla zlatu retiazky za tie dve sekundy co ho objimala.
Ku mne ked sa taka striga len blizi tak si hned skontrolujem kabelku a menin smer jazdy.

katus226
1. nov 2017

Mne raz na autobusku z nicoho nic stara cigana zacala predpovedat aky budem mat uzasny zivot a tak... A vzapati ze - inokedy beriem 15 eur ale od vas staci 10... Taak rychlo som do pr... este nikoho neposlala jak ju 😂 😂 😂 ked take vidim, chytim si lepsie tasku a poobzeram sa ci mi dalsi nestoja za chrbtom