icon

Prekvapenie vo forme pozitívneho testu

barfu85
30. apr 2021

Ahojte babuľky. Tak vyzerá to tak, že sa nám konečne splní sen ☺️ Dosť som šokovaná, v dobrom zmysle slova 😁 Snažili sme sa od decembra a keďže ja mám už 35, po konzultácii s lekárom som začala brať Inofolic. Neskutočne mi napravil cyklus. Poslednú ovulku som si odsledovala testami a vyšla mi na 22.04.2021 štvrtok. Dnes som teda 8DPO a dosť ma prekvapilo,ze druhá čiarka naskočila okamžite bez akéhokoľvek čakania. Tak už teda len verím,že bude silnieť a silnieť ❤️
(Isto bude znížená kvalita fotečky, ale tak hádam to je OK)

Prekvapenie vo forme pozitívneho testu
Strana
z2
janai1
30. apr 2021

Ja tam nič nevidím 🤔

nelca84
30. apr 2021

@barfu85 idem si oci vyocit, ale ja nevidim druhu ciarku

barfu85
autor
30. apr 2021

@janai1 Hej, kukam aj ja, ze je tam holy prd vidiet 😂

00bubka00
30. apr 2021

Na 8 dpo to určite nie

barfu85
autor
30. apr 2021

@barfu85 Mazem to 😂 Radšej, tazko vam budem vysvetlivat kvalitu fotky a 8DPO 🤪😆🤦🏼‍♀️

sisa_s
30. apr 2021

@barfu85 no uz to nezmazes 😀

00bubka00
30. apr 2021

@barfu85 tak sa stretneme v januarovkach aj ja som tam

zooeynka
30. apr 2021

Radsej lepsie ofot test...

nely1704
30. apr 2021

@barfu85 nic tam nevidno. Neber to v zlom, ale radšej si radosť uži v súkromi

cookie29
30. apr 2021

No ja tiež vidím snehobiely test. A 8DPO je podľa mna veľmi mala pravdepodobnosť. Ale bodaj by si mala pravdu

nafka0483
30. apr 2021

@barfu85 Nehnevaj sa, neviem aka druha ciarka naskocila, lebo tento test je negativny, nevidim tam ani naznak ciarky.
Drzim ti ale palce, aby si tehotna bola. Na 8. den po ovulacii je na testovanie este strasne skoro, este ti ani nemoze nic ukazat.

miriamik77
30. apr 2021

Ten test je negatívny

hanka555
30. apr 2021

Ahoj skús pridat este jednu foto lepsiu

kkovacovak
30. apr 2021

@barfu85 ak si mala 22. ovulaciu tak test je zbytočné robiť. Tento je určite negatívny. Vajíčku trvá 5-9 dní kým prejde do maternice a začne sa uhniezďovať čo môže tiež trvať niekoľko dní. Niekedy nemá zmysel robiť test ani v deň menštruácie. Mne ukázal napríklad až 18DPO. Treba ešte počkať

barfu85
autor
1. máj 2021

9DPO

sense
1. máj 2021

@barfu85 prajem ti nech ti to dopadne ako si želás... Ale teš sa zatiaľ veľmi potichu.... Pretože 8 al 9dpo je ešte veľmi skoro veľa tehotenstve odchádza s ms ako bioch. Tehu... Veľa žien o tom neviem lebo netestuju tak skoro... Veľa žien tu na MK by ti vedelo o tom písať...
Ale ako píšem... Držím palce nech ti to vyjde... A ak si nedočkavo počkaj ešte zo dva dni ak bude čiarka silniet tak je to super.. 😉

barfu85
autor
1. máj 2021

@sense Vdaka ☺️ uvidime ako to pojde dalej. Isto neotvaram sampanske a neoslavujem, viem, co vsetko sa este moze stat.
Mam toho vela precitaneho (prevazne zahranicne fora a clanky),vela som videla, vela som sa rozpravala s kamaratkami a doktorom, tak ake take vedomosti mam o vsetkom moznom aj nemoznom. Len ma trosku mrzi, ze dievcata reaguju tak ako reaguju. Ja nepotrebujem pocut ziadne extra skvele povzbudenia a ani pritakavania, ze jasneee test je pozitivny, ale oci mam zdrave a viem ako vyzera pozitivny a negativny test, ale ani sa mi nechce vysvetlivat ako sa prejavi kvalita fotky po uploadovani 😄

V kazdom pripade, dakujem za mile slova 😊

sense
1. máj 2021

@barfu85 ono naozaj na tej fotke vidno len jednu čiarku..., takže v podstate píšu co vidía teda jedni čiarku... Na ty spodných už je niekde ducha vidieť... Ale zas tiež veľa testov takých duchov robí príp ako som písala to odíde ako ms....
Ono keď sem das tak vyzerajúci test musíš rátať aj s takými komentármi... Keďže fotky skresluju a naživo vždy vyzerajú ináč...

hanka555
1. máj 2021

@barfu85 testy mas pozitivne, gratulujem a zelam vela zdravička

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
1. máj 2021

@zuzanockamt V pohode pozitivny asi tazko, skor take ze ledva slabunka ciarka ;) nehovorim ze to neexistuje, ale na relevantny vysledok je to velmi skoro.

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
cookie29
1. máj 2021

@zuzanockamt nikto nehovorí že to neexistuje. Písala som o veľmi malej pravdepodobnosti. Prosím čítaj s porozumením 😉
A aby som Tu vrátila argument, tak to že ty si to zažila neznamená, že to je bežné 😉. Skôr výnimka. Sú ľudia čo vyhrali prvú cenu v Športke 😂 to neznamená že to je bežne a normálne. Ja dokonca jedného milionára poznám ale je to výnimočne

cookie29
1. máj 2021

@barfu85 tam sa niečo črtá 🤞🍀. Držím palčeky nech všetko pekne pokračuje ďalej

kkovacovak
1. máj 2021

@zuzanockamt nikde som nepovedala že to nie je možné. Povedala som že je zbytočné si robiť test tak skoro lebo to nemusí mať žiadnu výpovednú hodnotu a výsledok nemusí byť správny. Ako napríklad to bolo v mojom prípade. Aj niekto kto nemá pozitívny test 18dpo môže byť stále tehotný. Treba čítať s porozumením

kkovacovak
1. máj 2021

@barfu85 už na tých testoch niečo vidieť. Za dva dni by to malo byť ešte výraznejšie. Držím palce

zuzanockamt
Autor odpoveď zmazal
nafka0483
1. máj 2021

@zuzanockamt Kazdemu inak rychlo stupa hcg. Mozes vediet presne uhniezdenie a aj tak mozes mat na druhy den negativny test. Niekto ma negativny test este aj v den ocakavanej menstruacie. Zalezi na vyske hcg, ci uz test zachyti, ci nie. Ten rozptyl je obrovsky.

barfu85
autor
2. máj 2021

10DPO

Strana
z2