icon

Prerušovaný sex

lolucka12
23. sep 2013

Ahoj... 🙂
Ani by som nechcela vedieť či som tehotná, ale skôr či je možné že: Mali sme sex (bez ochrany už asi 4. mesiac, prerušovaný - stále ho predtým vytiahne)... A pred týždňom si to nejako zle načasoval, keď cítil, že "Už" vybral a nič neprišlo a tak sme pokračovali... Trvalo ale večnosť, kým zase bolo "Už"... Mohlo niečo uniknúť, keď už skoro "bol" prvý krát??

charluc
•
23. sep 2013

@lolucka12 ano mohlo 😀

lienka1688
•
23. sep 2013

Ahoj lolucka, podla mna pravdepodobnost, ze by si otehotnela nie je. skor by to musel byt zazrak. aspon ja zo svojich skusenosti tak usudzujem.

amadora
•
23. sep 2013

počkaj pozriem do vešteckej gule 😝

alex02
•
23. sep 2013

neslo by o zazrak,je to dost mozne,mas to 50:50 ale predpokladam ze si uvedomujete,teda mali by ste si uvedomit ze pri takomto sexe mozte byt o 9 mesiacov traja.

linda20111
•
23. sep 2013

@lolucka12 skor si myslim ze z toho by si nemala byt tehotna... 🙂

michaela.g
•
23. sep 2013

@lolucka12 kolko mas rokov?

zuzinka1989
•
23. sep 2013

bozickuuuu, cerstva registracia, pridany akurat jeden prispevok - teda tento uzasny.. 😀 by som len chcela vediet, kolko mas rokov.. ano, mohlo sa stat...ale ak dieta neplanujem, tak sa chranim, aspon sa nebudes musiet taketo veci potom na MK pytat a bat sa... 😉

mimka11111
•
23. sep 2013

@lolucka12 stačí jedna kvapka a nemusí to byť práve tá "koncová" 😉

nevestickaaaa
•
23. sep 2013

Ak dieta nechcete, urcite si v tom 😀 Tak to zial v zivote chodi, pary, ktore babo nechcu otehotneju a tie, ktore po nom tuzia sa ho dockaju az po dlhej dobe 😒

lolucka12
autor
•
23. sep 2013

Ja sa nebojím a nepotrebujem sa chrániť 🙂 Nikdy sa mi predtým také nestalo, preto ma to zaujíma... Ďakujem za názory... 😉

ankalv1
•
23. sep 2013

ja mám z takéhoto "dávania si pozor pri ktorom určite nič neušlo" 1,5 ročnú dcéru 😀

janie80
•
23. sep 2013

Moji rodicia si presne tak isto davali pozor a narodila som sa ja 😀

zuzi0911
•
23. sep 2013

My dva a pol roka a zatial ok 🙂

trish31
•
23. sep 2013

@lolucka12 kludne mozes byt tehotna,ja som rovnaky pripad a o chvilku sa narodi nas syncek 😉

lulu_lu
•
23. sep 2013

Ano, baby co pisu, ze mozes byt maju pravdu, ja z takehoto zazitku: vyberania von 🙂 porodim dufam ze stastlivo nasu krasnu princeznicku. My sme si davali pozor , ako ty, ale s tym, ze ak sa stane tak nevadi 🙂
Dufam, ze ak nahodou si, tak ta to potesi, ale zas nieje to velka pravdepodobnost, my sme si tak davali pozor asi cca 4 roky, a az teraz 🙂

katecameron
•
23. sep 2013

@lulu_lu tak to ste pekne vydrzali u nas do 2rokov presne na den sme boli stastny rodicia zacali sme chodit spolu 29.11.2000 a babatko sa narodilo 29.11.2002 tiez z takehoto davania si pozor 😀

maminka1123
•
23. sep 2013

ahoj ja s mojim manzelom tak spavame uz dlho vlastne od porodu a nic celych 7 mesiacov sa nestalo :D a ani pred pocatim drobca sa nam nic take neprihodilo kedze mali bol planovany :D

zoraroz
•
23. sep 2013

Chcela by som vidieť muža, ktorému "Trvalo ale večnosť, kým zase bolo "Už""! 🙂 Či už je prerušovaný sex účinná antikoncepcia, asi záleží od toho, akého supermana máte doma. My takto fičíme 10 rokov. Niet inej možnosti: z beťárgumy chytám svrbivku; a že by som pri každej tabletke rozmýšľala, či dnes niečo bude, alebo nebude - tak to nie je pre mňa. Tak isto, ako mať niečo na koži, či pod kožou, či v sebe... Mimochodom, otehotnela som 2x na prvé "Už", ktoré bolo DNU. 😉

seemani
•
24. sep 2013

My sme dávali pozor tiež tak isto a máme dvojmesačného synka :P ale my sme sa tomu nebránili, ešte v lete priateľ navrhoval bábo, ale potom sme usúdili, že ešte počkáme, lebo nemali sme také silné zázemie pre bábo, veľa vecí ešte bolo treba doriešiť. Nakoniec som aj tak o mesiac otehotnela a teraz sa strašne tešíme malému.
Kamarátka mala priateľa, ktorý si dával sakramensky pozor, keďže kočka mala vtedy len 15, a nakoniec skončila na potrate.. Na takéto viem si dať pozor neverím..

katarina104
•
24. sep 2013

ano mohla si otehotniet ak bol dobry hlien na krcku staci dotyk pohlavnych organov, ak su tam spermije

987654321bbbb
•
22. okt 2013

ahoj, ak chces mat babatko prerusovany sex je super napad 🙂

majkik
•
8. apr 2014

Ahoj chcem sa spýtať ak sa muž viac krát po sebe vzruší a následne klesne kvôli (deťom....)že musí prestať a asi tak aj tri krát a potom sa milujeme ale nespraví sa do mňa =obsahujú tie kvapôčky lásky nejaké spermie?Myslím tým ako sa vzruší a následne musí prestať a potom dôjde k styku či sa tým vzrušením nejak dostanú do trubice spermie a ja by som mohla otehotnieť (miminku sa nebránim) BT si meriam asi týždeň a stále je vyššia ako 37C,a zajtra by som mala dostať MS neviem či som mala plodné dní ale MS som mala 18.3=23.3,ale ciklus mám nepravidelný väššinou tých 17=a málo kedy 22 dní a krčok mám stále tvrdý a dole a všetky príznaky tehotnosti dakujem

bombulka666
•
23. feb 2015

zdravim babulky, mame tiez s priatelom prerusovany pohlavny styk 🙂
polsedna ms mi meskala tyzden ale dostala som ju .... teraz mam 8 dni pred dalsou ms ale citim sa nejak cudne uz par dni .... napr. som mala rano bolesti hlavy a bolesti krizov pred par dnami ... chodim castejsie cikat ako obvykle , vcera som mala hrozne krce, mam pocit ze sa mi zvacsili prsia ale nebolia ma a dnes mam na dotyk citlive brusko ... myslite si ze mozem byt tehu? 🙂