icon

Preušovaný sex

4. mar 2023

Ahojte,
27.2. som bola 4 den po skonceni MS, s priatelom sme mali sex, bohuzial nechraneny, kedze sme az neskoro vecer zistili, ze sme zabudli dokupit ochranu, ant neberiem..problem je, ze ako ho vytahoval asi mu nieco ubehlo i do mna, kedze mu klapko i na postel, ale nie sme si 100% isty..tak sme si povedali, ze na druhy den behnem do lekarne kupit tabletku po..no a co boh nechcel uplne sme na to pozabudli no teda ja..o dietatko sa nesnazime, mame este cas..
Stalo sa Vam, ze ste mali podobnu situaciu a nakoniec ste zistili, ze ste v ocakavani?
Je tam pravdepodobnost, ze by som zostala v tom i ked ovulacne obdobie mi zacalo od 1.3.?
Prosim blbe odpovede si nechajte na doma a ano viem nasa hlupost..

54tinka54
4. mar 2023

Áno šanca tam je.. spermie dokážu prežiť pri vhodných podmienkach aj niekoľko dní a počkať si na vajíčko.

autor
4. mar 2023

@54tinka54 uff to si ma moc nepotešila 🙄

54tinka54
4. mar 2023

No, neviem čo si chcela počuť 😀 záruku že sa nič nestalo ti nik nedá.
Kľudne môžeš mať ovuláciu aj skôr ako v strede cyklu.

bashawelle
4. mar 2023

Sanca je malá, ale nejaká tam je. Odporúčam kúpiť lokálnu antikoncepciu, ak tabletky nechceš. Na Slovensku viem len o jednom druhu, možno ich je viac, popozeraj.

januska12323
4. mar 2023

No už nič ostáva len čakať čo bude.

any_soj
4. mar 2023

Ja len k tomu ovulačnému obdobiu - ak len podľa kalendára , appky, tak na to sa vôbec nespoliehaj. Ak chces poznať vlastné telo, tak odporúčam symptotermalnu metódu, musíš sledovať príznaky plodnosti. Info na lpp.sk

andrejka1974
4. mar 2023

Šanca je 50 na 50 však sa svet nezruti

autumm
4. mar 2023

my sme si tiež nedávali pozor ved plodné dní mam až o tyzden😏😁 jedno dieťa už z tejto super metódy mam, a druhe je na ceste🤭

kitycat
4. mar 2023

Na co myslia dnesni mladi ked nemaju ani antiku, ani kondomy... Este aj tu tabletku "po" zabudnu ist kupit...

Aha, na sex 🤷‍♀️🤷‍♀️

jj298
Odpoveď bola odstránená
mb2021
Odpoveď bola odstránená
jj298
Odpoveď bola odstránená
kitycat
4. mar 2023

@mb2021 dnesna mladez je ozaj tragicka... Ked raz beriem antiku, tak ju poctivo beriem a mam ju v penazenke, ktoru vzdy berem so sebou... Jedna tu pisala, ze 4 dni boli na chate, ale ani pre blbe kondomy nesli, ale mozne tehotenstvo tu chcela vyvestit...
@jj298 presne, kolkokrat si to rozdali, to vedia... Ale antika...

mb2021
Odpoveď bola odstránená
katuskamala1
4. mar 2023

Jasne.
. Ved toto ta definicia "smyklo sa nam" 😄
A preeesne takto sa smyklo kamosovi .

emlaju
4. mar 2023

4 deň po menzes je aký deň v cykle? 10, 11 12? Inak ideálne na otehotnenie

katuskamala1
4. mar 2023

Pr3sne ako pise vyssie,spermie ostanu v tele i par dni a pockaju na vajicko.
Ved na portali pre mamicky uz si :D Tak budes patrit do klubu 🙂 Svet sa nezruti. Kamos tak co som spominala vyssie sice splodil po 2m znamosti ale uz maju deti 2,svadba,dom,spokojny zivot 🙂

akinom0077
4. mar 2023

citala som sice len prve dve vety ale hned sa zastavim “ zabudli sme kupit” nikdy by som nesexovala ani keby som akokolvek nadrzana pokial by som pouzivala ako ochranu kondom a nemam ho kupeny ja som v tom striktna absolutne by ma neprehovoril

kitycat
4. mar 2023

@mb2021 testiky ste robili?

mircalla
4. mar 2023

Abraka dabraka, ano si tehotna.

mb2021
Odpoveď bola odstránená
autor
4. mar 2023

Momentálne máme obaja plné ruky práce, počas dňa ani nie sme spolu, len večer a i to kecáme pol hodku a obaja padáme unavenú do postele, preto sme nemali kúpené..že som zabudla? No bohužiaľ som len človek ako každý iný.. chceme sa zabezpečiť do budúcna, obaja máme 28, dieťa plánujeme po 30tke..patríme medzi tých, kt. majú na 1mieste prácu.. ak by nám prišlo do cesty dieťa, tak by nám to celkom narušilo naše plány, ale ak by už tak by sme boli rodičmi, nič tak strašného by sa nestalo ale nebudem klamať, dúfam v to, že si na dieťa ešte počkáme...

Ach niektoré z vás sú naozaj strašné, neviem či máte len za potreby si do každého rypnúť zubami ale ak sa takto chováte/vyjadrujete doma musíte mať veselo, či vám to zdvíha vaše padnuté ego alebo robí dobre na duši... ak nemáte pekného slova, zakusnite si do jazyka a preklikajte sa na iné miesto, potom sa ako blbé čudujete prečo si z vás iný robia srandu (YT/TT) ..

lukino2000
Autor odpoveď zmazal