icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

sara34valentina
27. jún 2015

@palkolaska ovulacia

misella1288
28. jún 2015

@sara34valentina MS som mala poslednú 2.6. 4 dni. Myslis ze tak neskoro ny som mohla ovulovat.posledne razy dom mala cyklus ccc 32dni a 30dni na posledy a ratam to od prveho dna MS. Ovul.testy si nerobim. S muzom to nechavame na nahodu. Sama som zvedava ci dostanem MS. Prsia ma uz bolia.

palkolaska
2. júl 2015

Ahojte zas ja pokusame sa o babo berem duphaston aby mi zastavilo kramy a dva dni dozadu sme sa pokusali o male a chcem sa len spitat ked sa nam nahodou podarilo ci mozem dostat kramy ci je fo skoro?

sibalka21
2. júl 2015

@palkolaska a kedy más dostať kramy??

1234lubka
2. júl 2015

@misella1288 ked mas 30-32dnove cykli tak ovulu mas cca15-18den...mozes mat aj neskor ale to bysi uz mala dlhsi cyklus...lutealnu fazu by.si malamat stale rovnaku...to jw faza po ovulacii..trva zvycajne 14-16dni ale moze byt trochu kratsia...keby si robila ovu testy by.si vedela presne 🙂 drzimbpalcek

palkolaska
2. júl 2015

Teras som aj mala nejak aj dosta su velmi skabe skoro nic len tefas neviem velmi chceme babo len po dvoch dnoch to asi nezistim

sara34valentina
2. júl 2015

@misella1288 prepac az teraz mi ukazalo ze si mi daco pisala 😖 😖 😖 😖 dostala si uz? ms?

palkolaska
3. júl 2015

@sibalka21 tie krami som mala len par minut a odtedy nic

palkolaska
3. júl 2015

Dnes zas ale strasne slabo neviem ci to robi duphaston alebo mam take slabunke neviem

misella1288
3. júl 2015

@sara34valentina ahoj.dnes som dostala ms..takze plany poplach.musim zacat robit ovul.testy inak to nevidim. 😊

veroncazv
14. júl 2015

ahojte baby , mam cca tyzden pre MS nakolko ja ten cyklus mam 38dnový , a od vcera mam teplotu 36,9 ...citim vnutornu horucku ...mám husty biely výtok ..moze ist o Ovulku tak neskoro ??

dakujem

ivanka12323
14. júl 2015

@lusina ahoj ja ties som ala mierne bolesti na pravej strane a potom ma 2aelo 3 krat pichalo a nieviem preco a do mrchi ecte daleko

zuzana256
18. júl 2015

@silvia545 a na ktorej strane picha

zuzana256
18. júl 2015

@nesqiki ahoj a kolko trva dni yo spinenie

laauraa
18. júl 2015

Ahojte dievcata chcem sa vas opytat, ms som mala naposledy 25.6 a to tiez po vyvolani u dr..kedze mam problem z nepravidelnou ms chodim na vyvolanie, doteraz som mama ms normalnu ale tuto poslednu som mala velmi kratko trvala 4dni a z toho prvy den bola normalna a dalsie 3 dni velmi velmi slaba, s priatelom sme mali sex naposledy 2.7.. No stala sa taka vec, ktora sa mi este nestala 16.7 som si na nohavickach nasla cerveny krvavy vytok nebolo toho vela ale tak normalne, den pred tym ma pichalo v lavom vajecniku a po tom ako som to nasla mala som take krce mierne v podbrusku ako pred ms keby,od vtedy nic ziaden vytok nic test som si robila ale zatial nic je to este skoro na testovanie? A mohlo to byt uhniezdovanie? Dakujem za kazdu odpoved 🙂

lejla13
20. júl 2015

Ahojte baby. Mohli by ste skúsiť aj mne poradiť? Ovulaciu som si nikdy nesledovala, ani netuším, kedy by som ju mohla mať. S priateľom sa babu nebránime, no ešte nie sme zobratí a najradšej by sme boli, keby som tehu až po svadbe.. 17.7 sme mali sex a asi hodinku po tom (možno aj menej) som išla na wc a mala som po utretí pár kvapiek krvi. A 18.7 som počas dňa začala pociťovať bolesť v podbrušku a celkovo ma to tam celé dole bolí. Trvá to až do dnes. Niekedy slabo a inokedy to je dosť silné. Je to taký zvláštny tlak. Mrchu by som mala dostať 23.7 no nemyslím si, že by to už boli príznaky mrchy. Čo myslíš že to je? Vopred ďakujem za odpoveď 🙂

sibalka21
20. júl 2015

@lejla13 no tehotenstvo to neni urcite. Kedze den po sexe priznaky mat nemozes. Pockaj do mrchy ale skor by som povedals ze je to pms

lejla13
20. júl 2015

@sibalka21 ďakujem za odpoveď. A po akej dobe od sexu môže prísť k uhniezdeniu? Lebo pred tým sme mali sex 7.7 a to som mala akurát plodné dni. Síce sme mali ochranu,ale mohlo sa niečo pokafrať... bodaj by si mala pravdu a bola to pms. Čakám na mrchu a uvidím..

lilianka12
25. júl 2015

Ahojte
Chcela by som sa s vami poradiť,, veľmi si želáme s manželom bábo ,mám 27-28 dňový cyklus.Minulý mesiac to je jún som mala 2,3,4,-špinenie a potom 28,29,30 my prišiel menzes..Toho mesiaca ešte nič ale včera som mala bolesti na ľavej strane akoby mi niečo tam nafukovalo...také zvláštne bolesti som pociťovala po prvý krát...Môžete mi poradiť...

sara34valentina
26. júl 2015

@lejla13 mala si ovulaciu s vysokou hladinou preto si krvacala, drzim teda palce ze sa sa vam zadarilo 🙂

1234lubka
26. júl 2015

@veroncazv mozes mat aj neskor, ale biely husty vytokje skor po ovulke...alebo v tehu 😉

lejla13
26. júl 2015

@sara34valentina Ja som si nikdy nesledovala ovulku. Ale pred niekoľkými dňami som si stiahla aplikáciu - menštruačný kalendár 😀 že skúsim čo to je zač,a tam ukazovalo, že som mala ovulaciu v iné dni.. Jedine že by sa mi posunula .. potom by to dával zmysel.Čiže ak je to tak,a posunula sa, je veľká pravdepodobnosť že som tehotná?.. Skúšala som robiť test, zatiaľ ukazuje že nie som tehu. Ale bolia ma nohy ako keby som mala svalovicu, no nemám mať z čoho. Občas ma bolí celé podbruško, taký tlak, Asi 2-3 dni ma pichalo v ľavom vaječníku. A včera ma strašne bolela hlava, točila sa mi. Boli sme na oslave, popíjalo sa a mne strašne smrdel alkohol a voňavka priateľovho brata. Dráždilo mi to nos, hlavu. a bolo mi na zvracanie.. potom mi to prešlo. No trvalo to až 2 hodiny... Čo si o tom myslíš? 😒

sara34valentina
27. júl 2015

@lejla13 ja mam cyklus 29-30dnovy a ovulaciu na 17-20den !! (mam ovulacne testy) mala som predtym na 12den aj na 21den....................ja si myslim ze si ovulovala.....................................co sa tyka tych pocitov ak sa ti posunula ovulacia, test ti neukaze tehu este ,,je skoro! este ma napadlo ze ak si myslis ze ovu bola predtym ( mna ovulacia 4dni boli a potom pukne vajicko za na 5.6den) tak mohlo ist v tvojom pripade o uhniezdovanie to znamena po ovulacii cca9.den -12den a preto ti tiez este test neukaze.............skus si urobit test o 2dni

lejla13
27. júl 2015

@sara34valentina Dnes som bola u doktora a aj on mi povedal, že to som mala taku silnu ovulaciu. Ale nevidel že by som bola tehotna a ja si myslím že aj keby už som, on to ešte neuvidi.. lebo to je skoro. Od vtedy je to 10 dni.. na meškajúci menzes mi pichol vyvolávačku. počkám či mrcha dojde do 10 dni a ked nie, spravím test.

sara34valentina
27. júl 2015

@lejla13 no vidis co som ti vravela, len nie vzdy maju lekari pravdu............... mozno ovulacia mozno uhniezdovanie,,,,ja mam pocit ze si ovulovala a ze budes tehu

lejla13
27. júl 2015

@sara34valentina Máš pravdu 🙂 Ďakujem za rady, počkám a uvidím...

kristinka95
9. aug 2015

Baby poradte mi prosim robila sm si vcera test clearblue a ukazal mi ze sm 2-3tyzdni .. vecer som dostala bolest v podbrusku ako pred ms a potom som zacala trosku krvacat. Co to moze byt ?? Nemusim sa bat ze to odide ? :(

eleonora2705
29. sep 2015

@sara34valentina ahoj, chcem sa opytat, co znamena ked mam teplotu 35,4..?? v ktorej casti cyklu sa objavuje?? dakujem

sibalka21
29. sep 2015

@eleonora2705 pri ovulke

misella1288
29. sep 2015

Ahojte baby.uz som v tom fore pisala aj som chcela poradit.odtmvtedy som tu nebola lebo v juli sa nezadarilo a v auguste som mala zapla.moč ciest
Teraz v sept.som zasla za mijim gynekologom ze aby mi povedal kedy mavam ovulaciu resp.kedy bude tento mesiac.isla som k nemu na 14den.mavam cyklus 30 32 34dnovy.vzdy okolo 5dna v mesiaci dostanem. No ale k veci...pozeral ma a povedal mi na 14ty den ze folikul ma 13.. a ze ovulacia bude o par min.povedal ze uz bola ovulacia.nechapala som lebo mavam dlhy cyklus. Tak som odisla s tym ze som si robila ovul.testy az do 19teho dna. Ukazovalii na 16.17.18 den jednu palicku a druhu slabu na ten 17ty den druha bola skoro rovnako silne. S3x sme mali na druhy den t.j.18den. Na 19ty den uz bola len jedna palicka. Od 22dna ma pobolievanie v podbruski nie stale sem tam. Dnes som bola u obvodnej nech mi da vysetrit moc.zistili mi nejaku bakteriu v moci.chcela mi dat antibiotika no spytaka sa ma ci nie som tehotna..ja ze neviem..tak musim zajst ki gyn.na krv a zistim co som v tom. Lebo citala som ze pobolievanie v podbrusku moze signalizovat aj tehotenstvo..co si vy o tom myslite?mate niektora podobne skusenosti??