icon

Príznaky pri uhniezďovaní

cillamilla11
13. mar 2012

Chcela by som vediet ake ste male ,,ked ste mali,, niektora z Vas nejake tie priznaky pri uhniezdovani. Ci sa to da citit alebo nie,ze sa Vam zadarilo a tak .... Tak teda cakam na odpovede 😉

sara34valentina
29. sep 2015

@eleonora2705 v prvej faze pred ovulkou 🙂

sara34valentina
29. sep 2015

@misella1288 ak mas cyklus ktory trva 30dni ovulka je cca na 16-18dc
ak mas cyklus 32dc ovulka je cca na 18-20dc
ak mas cyklus 34dc ovulka je cca na 20-22dc ak mas ale 10dnovu lfazu tak este neskorsie, zacni si robit ovulacne testy od 16dc do 25dc !! lekari sa casto mylia :-P

misella1288
29. sep 2015

@sara34valentina dakujem ti za info aj radu. No potom som uz nerobila kedze na 19ty den bola cisto jedna ciarka na ovul.teste.ale aj ked by som mala neskoro ovulku na 20 den aj neskor tak zvyknu byt bolesti 4dni az? to je dlho.. no uvidim ci a kedy dojde ms. Potom budem robit kazdy den ovul.test.😀

eleonora2705
30. sep 2015

@sara34valentina a pri uhniezdovani to nemoze byt? (pokles teploty) ? jedna baba to tu pisala..lebo ja som si asi pred dakym tyzdnom, mozno viac merala teplotu a mala som 35,1,potom 35,4 potom zase 36,5 a dnes 35,8....tak neviem..ovulaciu neviem kedy mam..teraz urcite nie..skor mam pocit, ze som tehotna...uz 3 tyzdne mam bolesti brucha, krizov, zvacsene prsia..boleli 3dni... a v pondelok silne bolesti..uplne lava strana krizov, podbrusko..(zeby uhniezdovanie?? 😨 ) podotykam, ze menzes som stale nedostala, nakolko stale kojim..uz13 mesiacov, takze sa nemam coho chytit, ze co odkedy a taak..ako ine baby co tu pisu 😖 mam aj ine priznaky pred 2tyz akoby som zacala mat chripku ale len 3 dni,bolelo cele telo, hlava, nos zapchaty..vyrazne zily na prsiach, nechutenstvo, v noci hlad, bolest zaludka aj vecer obcas blbo..zo zaciatku trochu zavraty aj cikat casto chodim..dnes uz aj unava..testy som si robila a zatial nic ani na sone nic nebolo vidno..bola som v piatok..a zda sa mi ze aj brusko trosku nafuknute..posledne dni ma aj zaha palila a vacsinu tychto priznakov som mala aj pri prvom tehu..tak poradte prosim..mali ste niektora nieco podobne??

sara34valentina
30. sep 2015

@eleonora2705 nie podla teploty to byt nemoze............ podla mna si nachladla mozno, alebo sa ti menia hormony, a mozno prestanes kojit a vtedy blbnu hormony, neviem moja, snad ti niekto iny poradi, ja som provordicka, este len cakame, tak neviem co to moze byt............ ktory den si v cykle teraz?

eleonora2705
30. sep 2015

@sara34valentina ved aj ja som si myslela, ze sa mi menia hormony..lebo som bola predtym dost placliva ..ale potom sa k tomu pridruzilo toto..tak uz som zneistela..prsia uz som mala mensie.lebo vsak uz sa mi tolko netvorilo..ale teraz sa mi zvacsili riadne ako na zaciatku kojenia..! musela som si zase dat vacsiu podprdu..tak zato som z toho hotova..a kojim ted casto, lebo malej idu zuuby..takze tak skoro neprestanem..no ved praveze netusim ktory den cyklu som..v novembri budu2 roky co som bez kramov 😀 ale mama pocit ze v pondelok mohlo ist o to uhniezdovanie, podla opisov, co baby tu pisali...

sara34valentina
30. sep 2015

@eleonora2705 tak testuj a testuj a drzim palce nech je to podla tvojho zelania 😉

eleonora2705
30. sep 2015

@sara34valentina dakujem 🙂 naposledy som si robila v sobotu..tak zase skusim tuto sobotu a na dalsi tyzden mam ist ku gyn., tak hadam sa uz bude vediet.. 😉

sara34valentina
30. sep 2015

@eleonora2705 jasne ze to uz bud tyzden bude vediet 😉 kojis pekne dlho, 🙂)) som zvedava ako dlho budem ja kojit, lebo tuna nase gyn tvrdia ze staci max 7mes kojit, ze aj to je vela , ze statistiky ukazuju ze je lepsie kratsie, a omacky mi tlacia, aj svagrina, som ale si svoje povedala, ze budem kojit tak, ako uznam ja za vhodne, je to moje dieta ♥

eleonora2705
30. sep 2015

@sara34valentina no dufam 🙂 no dlho..ja som si povedala , ze do 2 rokov budem..kym sa bude dat..a ide to 😉 praveze ,je lepsie kojit dlhsie..chranis dieta pred chorobami aj seba, pred zenskymi chorobami..

zuzannaaa
5. okt 2015

@bambi2 ahoj neivem ci som tehu ale v cera doobeda ma ako ty pises asi 4 krat silno zabolelo podbruskom aj silne krce a potom uz nic ..... neveim co to bolo na test je este skoro hadam to bude tehu ;:

aber
13. okt 2015

@zuzannaaa ahoj zuzka môžeš byť nafuknuta a preto tie kŕče,nepises iné príznaky, ale držím ti palce aby si bola

mayra666
14. okt 2015

zienky..heelp..som 29dc ..cykly mavam 30 - 31 dnove a uz par dni ma picha v podbrusku..prv som si myslela ze som si to vsugerovala ale pichne to dost vyrazne takze sa mi to nezda...testy su negativne..resp sa ukaze "duch"..alebo kanalik..proste ledva to vidno...tak ja uz neviem co to ma znamenat

sara34valentina
14. okt 2015

@mayra666 daj foto 😀

mayra666
14. okt 2015

@sara34valentina ked na fotke ani nevidno :D ..cely cas si hovorim ze nieee...to sa mi len zda alebo nahoda..no ale pichne riadne..a tak citim ze v maternici na lavej strane...aj ovulka bola z laveho vajecnika...uz neviem ci ja som taka salena alebo co :D

steinarka
14. okt 2015

@eleonora2705 ale ano, pokles teploty je viditelny u niektorych zien aj pocas uhniezdovania.. 😉 teplota poklesne a po uhniezdeni naspät vystupi, takze informacia od @sara34valentina ze pri uhniezdovani teplota neklesa, je zavadzajuca.. a drzim ti palce 😉

katkarinka1991
14. okt 2015

@julka31111 to oste som mala aj ja!!!

eleonora2705
15. okt 2015

@steinarka dakujem velmi pekne 🙂 potesila si ma 😉

lenulik24
19. okt 2015

Ahojte chcela by som sa opytat najme zien ktore uz babetko maju .......pred 4 dnami mi zacala menstruacia ale mala som ju iba jeden den take slabe krvacanie ,dnes teda po 4 dnoch sa to objavilo znova ale len taky hnedasty slaby vitok a citim taky slaby tlak v podbrusku neviete co to moze byt??? 😒

steinarka
20. okt 2015

@lenulik24 to moze byt hocico, odpoved ti povie len doktor..

zuzannaaa
20. okt 2015

@lenulik24 ktory den dc si a kolky dpo

evca8285
21. okt 2015

Ahojte zienky... chcela by som sa poradit aj ja... v aprily som mala MA... od jula sa snazime opat... cykly mam 30 dnove... ovulku okolo 17 - 19DC... posledne dva mesiace som pred ms spinila a az tak ms prisla... tehu test po poslednom spineni negativny... nedalo mi to a sla som k dr nech sa pozrie ci je vsetko ok ale podla neho je vsetko ok... ziadny zapal, cysta, nic... dnes mam 25DC a zacala som krvacat... nie je to ako ms ale ani malo... neviem co si mam o tom mysliet... neviem, ci ste niektora mali taketo silne implantacne krvacanie? a este neviem ci mam pocitat ms od toho spinenia alebo od kedy sa spustila normalna... lebo ja som dva dni spinila, den uplne nic, a potom sa spustil ms... keby som ale rtala od prveho dna spinenia tak by som potom ms mala 8 dni co mi pride divne a v tom pripade by som bola 27 DC... viem ze musim pockat co bude ale viete mi poradit nech mam jasnejsie... od MA kazdu mrchu oplacem a hlavne o par dni som mala termin porodu tak to prezivam horsie ak sa nepodarilo... dakujem za kazdu skusenost, radu, pomoc...

steinarka
22. okt 2015

@evca8285 mrzi ma, co sa ti stalo.. k tomu implantacnemu spineniu - nie je to krvacanie, len spinenie, rozdiel by si isto videla. Pokial sa nemylim, menstruacia sa rata az od dna krvacania a nie spinenia. No aj mne sa niekolko cyklov stalo, ze som najprv spinila, az tak sa spustilo krvacanie.. Dokonca mesiac pred otehotnenim sa mi stalo, ze som dva dni jemne spinila, potom jeden den nic a na dalsi den sa mi normalne spustila menstruacia.. niekedy tazko povedat co sa v tele odohrava, ale ak lekar nic nenasiel a povedal, ze si uplne v poriadku, tak to ber ako dobru spravu.. hlavu hore a drzim palce, aby si coskoro nasla na teste dve ciarky 😉

evca8285
22. okt 2015

@steinarka uz vecer sa ms rozbehla na plno takze sa este nemozem tesit... tiez som si myslela ze by to nemalo byt az take krvacanie... len na 25DC som este nikdy ms nedostala... ale tak co uz... snazime sa dalej 🙂

popping
22. okt 2015

Ahoj mne vysiel dvakrat pozitivny test slbsie ciarky ale pozitivne a po 5 dnoch my prisla menstruacia prv hnede spinenie a potom menstruacia a dnes som si robila dalsi test po skonceni tej mrchy a zase je pozitiv a silne ciarky volala som lekarovi a povedal ze mam pokracovat s liekmi a ked sa uhniezdnuje mozes mat hnedy vytok a bolesti v podbrusku stava sa vselico 🙂

ninus22
3. nov 2015

Ahojte baby. Ešte len pred mesiacom sme si s mužom povedali, že si prestaneme davat pozor a začneme sexovať naplno 😀 minuly mesiac nič, dostala som menzes . Tento mesiac sme začali už pri skončení menštruacie, lebo od veľa báb som počula, že im vychádza, že počali hneď po tom. Mávam 26-28dnový cyklus. V piatok sme sexovali a v nedelu som citila pohyby lavého "vajca" a hrozne ma nafukovalo, je možné, že som mala ovulaciu aj ked podla netu mi vychadzali plodne dni od pondelka .... Včera sme sa s manželom milovali a po styku som začala krvácať :( a do rána som mala na nohavičkách hnedý výtok. Už v minulosti som mala parkrat krvacanie po sexe a ked som sa doktora pytala co to je, tak mi povedal, že som len mohla mať akurat ovulaciu a preto to tak bolo. Ale včera bol aj muž dosť od mojej krvi...tak neviem. Stretli ste sa s tym?

katkarinka1991
3. nov 2015

@ninus22 ja som to zazila raz a hned po tom som sla k dr a vsetko bolo ok.povedal,ze sa pri sexe podrazdil krcok a reakciou bola krv.

sara34valentina
3. nov 2015

@ninus22 kolky dc si bola vcera?

ninus22
3. nov 2015

@sara34valentina praveze len 14ty

ninus22
3. nov 2015

Baby bud som sibnuta alebo si zo mna testy robia srandu. Rano som si jeden robila - cakam ,nic sa neobjavilo,tak som ho smarila do kosa. Teraz sa vratim z roboty a neviem co ma napadlo vytiahnut ho z kosa. A tam uplne bleda 2 ciarka ale neviem ci to nie je len zaschnute a vystupene ....tak som si urobila aj druhy a tam ani naznak ziadneho ducha 😀