Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

no ja som mala ist na dovolenke s mamou do Egyptu. meskal mi menzes 10 dni co u mna bolo vzdy normalne. robila som si 3 testy a vsetky negat.tak som to neriesila. sedeli sme s muzom pri rannej kave a cige a hovori chod si urobit dalsi uz to je 16 dni co ti neprisli. a ja som sa zasmiala ze uz som jak chora na tie testy 😂😂 a ten 4 mi ukazal pozit. no moja prva reakcia bol plac lebo sme to neplanovali a muz skakal a plakal od radosti a ja od smutku 😂😋 a ked som si isla na to zapalit, tak ma naplo na vracanie. to som uz mala v hlave vsugerovane ze ked budem chet babo prestanem fajcit. a tak miesto dovolenky v egypte mam rodicovsku dovolenku a nemadi mi to -) zvykla som si a dakujem za to ze mam krasneho syna a hlavne zdraveho 🙂
@hortenzia85 ahoj prepac ze az teraz ale ano , mala som klasicku menstruaciu aj s bolestami , aj s hrudkami aj so vsetkym co k tomu patri 🙂
ahojte mam otazocku, 19 juna mi mal prist menzes doteraz nepriesiel alr pred 3 dnami mi test vysiel negativny . cez ovulacii som mala 1 den ovulacne krvacanie moze to mat nejaky suvis?
dakujem vopred za odpoved
Ahojte všetci 🙂 chcela by som sa len opýtať či mal niekto podobné príznaky na začiatku tehotenstva. Posielam aj obrázok poslednej MS a plodných dní a aj kedy bol styk. Posledné dva dni sa budím lebo mi je nevoľno ale to je asi skoro na takýto príznak. To čo som spozorovala je, že mám nadmerné množstvo bieleho výtoku. Mykozu som už mala ťa to nie je. A aj počas cyklu mávam zmenu výtoku ale takto veľa som ho teda ešte nemala. Ďakujem za každú reakciu 🙂
@alexandra1995 ahaa a ja to ux vies ze si tehotna?
@tonjadabik2 Nie ešte to neviem. Len sa pýtam či niekto mal na začiatku podobné príznaky ako ja hlavne nadmernú tvorbu výroku. Test som si samozrejme ešte nerobila lebo by mi nič neukázal.
@alexandra1995 vytok moze byt len,vytok moze byt aj z ovulky.. Taze uvidis.. 10 az 12 dni po ovu mozes robit testik drzim palce
@tonjadabik2 ďakujem 😉
@alexandra1995 som nasla na fb tak aj tebe
A Vsetkym mamickam aby sa podarilo babetko. Drzime si palceeee
@alexandra1995 inal som teraz bola tiez na Wcku antakisto steasne cela hlienu..huste a vela..mam pred ovu ale nechapem vobec..priesvitne huste vytoky som este nemala..uz sme dve..
@tonjadabik2 strašne ste zlatá 😇 veľmi ma to potešilo ďakujem
@alexandra1995 bed mi nevykajte 🙂
Ahojte, dnes som 12 dní od ovulácie. Včera na 11 deň som si robila test ale bol negatívny :( ostala som veľmi sklamaná ... Je ešte nejaká šanca, že sa mohol test mýliť alebo nezaznamenal ešte hcg. ? Ďakujem
@alexandra1995 samozrejne ze este hormon hcg moze byt slabsi alebo ide pomalsie .. predstav si ze niektorym zenam vyjde pozitivny test az 2 tyzdne po vymeskani ms ako napr mne.. takze ved si rob test az ked ti ms meska inak su to zbytocne vyhodene peniaze dp vzduchu ...
Môj názor
Ahojte, zase píšem ja 😕 ms mi mešká dva dni takže som 30 DC. Test som si robila v nedeľu a včera ráno - negatívne. V podbrušku má pobolieva už asi 5 dní ako keby som mala dostať ale stále nič. Prsia bolia stále, pleť sa mi zmenila je krajšia. Neviem čo sa to deje lebo chorá sa necítim byť. Mám len biely výtok lesklý.
@alexandra1995 ahoj,ako si na tom? mrcha prisla,ci stale nie?
@ikonica to je na tom že dnes to je take prekvapenie keďže som to urobila len tak náhodne . Začalo to tým že mi ráno prestala chutiť šunka , strašne mi smrdela , potom cítim tlaky v podbrušku , a moje nervovo citové rozpätie by sa dalo krájať. Tiež prvé čo som si pomyslela je to že je to skoro odfotené keďže som sa už aj informovala na nette z príspevkov aké máte vy ostatne príznaky , lenže asi to je u každého osobitne .
Ahojte 🙋♀️
Uz cca rok s priatelom spavame bez ochrany, niekedy sa snazime, inokedy tomu nechavame volny priebeh. No a teraz k mojej otazke. V nedelu som mala ovu a tak sme to vyuzili a uz 5dpo som zacala mat krce v podbrusku obcasne slabsie a obcasne silnejsie bolesti ako tesne pred ms. Dnes som 7dpo a stale ma podbrusko pobolieva, mam husty biely vytok bez zapachu ani ma nic nesvrbi 🤐 myslite, ze je to ok, alebo mam nejaky problemik? 😨 ms by som mala dostat o 7 dni, preto mi tie pms priznaky pridu velmi skoro. Je vsak mozne ze stresujem a ms pride skor...? 🙄
Este som zabudla doplnit ze bolest z podbruska mam aj v nohach, tazke unavene nohy a bolestive v oblasti kolien. 😕
U mňa to bolo takto,pri dcérke sme sa snažili o bábätko 6 mesiacov,ma vždy nepravidelná a meskavala bežné 2-3 týždne,zakaždým robila test a nič,už mi to liezli na nervy a aby som sa na bábo nesústredila kúpila som si šteniatko,raz som šla do kúpeľky a strašne sa mi zatočila hlava,ms zas meškala najprv týždeň test negatívny,2 týždne a zas nič ale ako sa mi zatočila hlava napisala som kamoške a tá urob si test a ja jej zas urobím a nič nebude,budem smuutna a bude posledný čo mám doma,ale mi to nedalo tak som urobila,kukám a nič ,nasratá ho hodila na kuchynskú linku,zvonil mi mobil a mama mi volala a stále dačo riešila a v Tom som šla zobrať test že ho vyhodim do koša a kukám 2 čiarky až som reč stratila.Druhe bábo sme neplánovali,bola to úplná náhoda,ani som s tým nerátala že by som mohla byť tehotná,len raz, som šla do izby a zas sa mi prudko zatočila hlava ešte som sa zasmiala že podobne ako keď som bola tehu pri dcérke,ale teraz istotne nemôžem byť veď sme si dávali pozor,išla prísť ms a ja len spinila,myslela som že slabšia ms,ale spinenie trvalo 5 dní a má len tak napadlo urobiť test,vyhrávala som zo skrinky rok starý a urobila.Bim 2 čiarky,ja v šoku ako je to možné,až som bola mimo.
Baby, my sme to skúsili v čase okolo ovulácie 12.7. asi dvakrát, ani som síce nebola dva razy uvoľnená a aj test dnes ukázal neg. Chcem sa ale opýtať, v čase uhniezďovania asi na piaty deň od ovul. som mala špinenie, jemné krvácanie. Dnes v čase predpokladanej menštruácie "krvácam", ale je to zvláštne krvácanie, nakoľko je čiernej farby a slabá. Zažila ste niektorá niečo podobné?
U mňa to bolo takto: v decembri som vysadila antikoncepciu. S partnerom sme chceli babatko ale ... po 3 mesiacoch po vysadeni som menstruaciu v ten den kedy mala prist nedostala. Po 3dnoch som zacitila jemne krče v podbrusku .. tie trvali 3 dni. Stale nič. Tak som sla na gyndu. Gynekologicka mi spravila len sono .. ZIADNY ODBER KRVI. Pichla mi vyvolavacku s tym, ze ak do 7 dni nepride mam prist. Na druhy den som si spravila test zial negativny o dva dni na to dlasi test - negativny. Po 9 dnoch od vyvolavacky som prisla znova... ziadne vysetrenie ZIADNY ODBER KRVI ... predpisala mi nejake tabletky .. so slovami: ,,po vyuziti tabletiek do 7 dňoch dostaneš menzes" .. ,,ale sprav si ešte test" .. tak som sla do lekarne .. miesto poondiatych tabletiek som si kupila radsej 2 tehotneske testy. ... tak vsetko mi smrdelo neverila som tomu ze tehotna nebudem.. strasne moc som cchcela byt tehotna .. aj ked som sa na jednej strane toho bála ... z lekarne som isla do prace na par hodin ... ked som prisla z prace vecer domov vzala som tehotensky testik ... a hop šup tralalaaa druha čiarocka bola na svete.. bola velmi slabucka bol to taky duch ale viditelna .. partner ju vsak nevidel .. na druhy den rano som si spravila dalsi testik s tym ze som navstivila moju novu gynekologicku, ktora mi tehotenstvo potvrdila ale.. nevedelo sa ci vnutromaternicove alebo mimomaternicove 🙂 ... povedala mi aby som o tyzden prisla a ze aby som ani tie lieky nebrala lebo ta gynekologicka ktora mi ich dala je chora na hlabu .. bohvie kolkym zenam takto ublizila .. a pomohla im prist o dietatko ...
No .. po tyzdni som prisla znova a uz na sone bola malinka bodka... gestacny vak.. ale bol problem v tom ze podla ms som mala byt uz v 8tt ale podla sona to bol nejaky 6tt .. predpisala mi kyselinu listovu, progesteron.. takze o tyzden som prisla znova s ty ze som zacala mierne krvacat.. a hop sup uz som krasne videla ani nie centimetroveho drobceka s bijucim srdieckom a ukazalo sa ze som 7tt ani 9tt ako podla ms. No a takto to so mnou islo dalej .. prisli nevolnosti sprevadzajuce bolestou hlavy... vsetko mi smrdelo hlavne vonavky.. zaspavala som pri kybli ale nikdy som nevracala.. ako uchadzali dni tak rastol aj drobcek bala som sa se sa nieco zle stane ale.. 13 tt dalsia poradna .. vsetko krasne dopadlo drobceka som pekne videla ako kopkal rucickami nozickami 😊😊😊 ... no a dnes krasny 18tt a uz cakame na tie prave kopance lebo citim ze to je este mala rybička ktoru obcas zacitim ako ma postekli z vnutra bruska. Pekny den.
Dnes som mala už aj mierne kŕče a troška silnejší menzes? Zase zmes niečoho čierneho a trocha červenej krvi. Cyklus mávam 25 dní. Nasadila som kľudový režim a o pár dní skúsim spraviť test. Snáď nepotratím, ak som už tehotná. Už pár dní mi vŕzga po bruchu..
Aaa, je to ms .. nevadí, nabudúce 🙂

Test by ti mal ukazat tehotenstvo uz cca 5dni meskania menzesu pomerne jasne... ked si robila test v case ked uz si mala mat kramy, tak by uz ukazal ze si tehotna