icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
qirfa
24. júl 2017

Nerobím, neboj 🙂 skúsili sme to, prvýkrát. Možno ani nemám ovuláciu, kedy som si myslela, aj napriek ovu výtoku, ale možno práve počas ms, ako aj moja mama kedy počala. Bazalku si nemeriam, ani ovu testy si robiť neplánujem, nechávam to na náhodu 🙂 Už tu niektorá počala počas menštruácie?

tonjadabik2
24. júl 2017

@qirfa my uz polroka sa snazime,ovulku mam len sa nedari. Ale ms sa dala dokopy mavala som 3 dnovu ale konecne 5 dnovu taze dufam zesa zadari..da sa aj cez ms vrah ale musis mat vtedy ovulku.

lucinika
24. júl 2017

@qirfa
@tonjadabik2
To vazne cez MS? Skor by som si myslela ze vtedy nic kedze sa neoplodnene vajicko vyplavuje 😵

qirfa
24. júl 2017

@lucinika no jasné, že sa dá, má to niečo so zátkou na krčku, ak som to dobre pochopila, ktorá sa uvoľní, aby sa vypustil hlien atď., ale aj pri skrátenom cykle (ja napr. 25 dňovom) možno očakávať ovu skôr.

tonjadabik2
24. júl 2017

@lucinika vlastnu skusenost nemam ale manzel tvrdi ze hej..ze sa nam vraj raz podarilo ale ja nepametam. Musis kat vraj ovu vtedy ale kazdy dr ti povie ze cez ms je velka pravdepodobnost ze zena otehotnie..

eliska1986
24. júl 2017

@clarkova taku bolest ako ty opisujes mavam ja pred menzesom.Tymbladom viem ze o jeden dva dni dorazi

clarkova
25. júl 2017

@eliska1986 ja uz mam tu bolest ale od piatku a ms by som mala dostat az buduci pondelok. Kazdy den mam podobne bolesti rano/doobeda a potom uz nic.

tonjadabik2
4. aug 2017

@clarkova robila si si test?

lucinika
9. aug 2017

Ahojte baby, chcem sa spýtať kedy by som si eventuálne mala urobiť tehotenský test. K oplodneniu v mojom prípade mohlo prísť okolo 11. dňa cyklu (pohybuje sa mi v rozmedzí od 27 - 37 dní, čiže ho mám nepravidelný). Momentálne je 24. deň môjho cyklu, v predchádzajúcich dňoch ma hrozne boleli vaječníky (až mi bolesť vystrelovala do boku). Od včera mám pocit ako keby mala prísť MS, ale nič sa nedeje. Podobné pocity ako na mrchu som mala aj keď som bola tehotná so synom, stále som nosila vložky v očakávaní kedy to príde a nakoniec sa z toho vykľul náš krpec 🙂 Podľa Vás by už test niečo ukázal, prípadne mám počkať ešte pár dní?

xixiximyxi
11. aug 2017

@lucinika ja som mala nepravidelny rozhranie 29-38 a slaby duch mi vysiel az na 35 den este musis cakat aby si zbytocne sa nestresovala z priznakou som nemala ziadne ale kazda sme ina .... ax po tyzdni ked mi vysiel pozit. Test tak som mala citlive prsia a ostatne tehu. Priznaky okrem zvracania.... to prislo az v 4 mesiaci

chmeluska
11. aug 2017

@lucinika ja mavam 26 dnovy cyklus a skusala som teda 26ty den a vysla mi normalna ciarka, az som nechapala, ze tak skoro. Takze keby skusam o par dni skor isto by som mala dusika.
Ale napriklad ked som bola prvy raz tehotna mavala som 28 dnovy cyklus a vtedy mi ukazal az na 30ty den slabucku a to som cakala dve. Ale ak bola ovulka 11ty den tak uz by si mohla.
Mozes skusit aj teraz a ked nic neukaze skusis o dva tri dni 🙂

monika4991
26. aug 2017

Baby poraďte. Už pár dní mi mešká menzes a taktiež už pár dní ma boli podbruško. Úplne ho cítim také napäté. Aj sa mi zdá že mám viac výtoku bieleho. Robila som si tehotenský test dnes poobede a vyšiel negatívne. Ešte aby som nezabudla kojim môjho 15mesacneho syna. Môže to byť spojené s kojenim? Nemáte niekto podobnu skúsenosť?

rajna
26. aug 2017

Ja som ani nevedela ze som tehotna. Ako prvi mi to povedal skolnik v praci ked som sa mu stazovala ako zle varili v jedalni za mi bolo z toho zle. Stary pan sa len zasmial ....moja to nebude jedlom. Ako druha si to vsimla moja mamka a ta ma hned nabadala zrob si tehu test. A ked ze mi menstruacia chodil ako chcela tak som tomu neverila. Ale tak vec co nech urobim mamke po voli. Vecer sa mi objavili dve ciarky . Prisiel priatel tak som mu to oznamila zo slovami ze to nema riesit ved testy niekedy niesu pravdive. Tak som sla na ultrazvuk. Hned mi volal ze co a ako tak mu vravim no laska tak som v druhom mesiaci. Ticho..... a a a to ako. No bol so pri tom tak vies ako. Cele tehu mi bolo super krasny stastny pocit a vsak na konci som bola v nemocnici pretoze nasa princezna sa rozhodla prist o mesiac skor. chvala bohu bolo vsetko ok . A dnes je z nej 3 rocna slecna

semisa
27. aug 2017

Ahojte baby, mozem byt tehu? minuly a aj tento tyzden sme aktivne snazilkovi. Tento tyzden som mala dostat ms az v stredu ale prisla uz v pondelok ale iba take spinenie a trva to uz cely tyzden a dole ma tak picha pobolieva ako keby mam dostat ale ja take nemavam ..

lucinika
28. aug 2017

@semisa Pockala by som aspon tyzden a urobila si test. Podla mna tak skoro by tehu neukazal...

semisa
28. aug 2017

No dnes rano som si robila a nic neukazalo ale pre istotu ani to spinenie uz nemam a o taktomto case uz by som mala mat riadne ms ... ale mozno mi len hapruje cely system

semisa
28. aug 2017

@lucinika No dnes rano som si robila a nic neukazalo ale pre istotu ani to spinenie uz nemam a o taktomto case uz by som mala mat riadne ms ... ale mozno mi len hapruje cely system

tinkaronko0710
28. aug 2017

My sa snažíme tiež a dnes som začala pociťovať bolesti v podbrušku a bolesti v pupku ako napínanie. Máte niekto skúsenosti s tym? Ďakujem

monika4991
28. aug 2017

@tinkaronko0710 bolesti v podbrušku môžu byť znamenie. Ale neni to 100%

tinkaronko0710
29. aug 2017

Ja som mala jeden deň ms 11.8 a ďalšia má prísť o 8 dni. A včera bolesti v právom vaječníku a bolesti v podbrušku a bolenie v pupku,a citom viac také vône a aj má napínalo s kávy čo nikdy predtým nie. Ale ešte si

tinkaronko0710
29. aug 2017

Test nechcem urobit,lebo si myslím,že je to skoro. Ale máte niekto skúsenosti s takým niecim?

nini1010
29. aug 2017

@tinkaronko0710 Takto.od 4.tt by ti malo ukazat ciarku.tehotenske priznaky,akekolvek za zacinaju az okolo 5 tyzdna najskor tym chcem povedat ze ak si uz mala mat ms a neprisla tak si urob test a ukaze ti ale ak este nie je ani termin ocakavanej ms tak si to iba vsugerovavas.aky ma zmysel takto hadat a pozorovat sa a nespravit si test?ja tomu ozaj nerozumiem...

tinkaronko0710
Odpoveď bola odstránená
nini1010
Odpoveď bola odstránená
tinkaronko0710
Odpoveď bola odstránená
nikusiak9
31. aug 2017

@tinkaronko0710, na tvojom mieste by som urobila test aby si ptm nemala nahodou mimomaternicove

mirka7582
1. sep 2017

Ahojte včera som bola na gynde . Viete mi toto preložit Uterus v AvF normálnej veľkosti a tvaru , E hrúbky 14mm , dutina bez GS .

nikusiak9
1. sep 2017

@mirka7582, mala by si byt tehotna? Uterus je maternica ze je normalnrj velkosti a tvaru. Sliznica je 14mm co je na tehotenstvo dost malo a dutina bez gestacneho vaku

mirka7582
1. sep 2017

nikusiak9 no dr. Mi povedal že podľa sona som 4tt aj tehu test mi vyšiel . Tak neviem ešte som prirodzene nikdy nebola tehotná

mirka7582
1. sep 2017

@nikusiak9 tak tak i týždeň idem znova na sono