icon

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek

martinjasen
14. mar 2012

Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiekPríznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
ivikuska28
11. jan 2014

My sme sa o bábo snažili 4 roky. Obaja sme boli v poriadku a stále sa nič nedialo. Mesiac čo mesiac, keď mi zmeškala MS som robila tehot.testy a vždy boli negatívne. ☹ Po toľkých neúspechoch som sa začala zmierovať s tým, že proste budeme len dvaja. Potom mi znova meškala ms asi týždeň a stále ma bolelo podbruško. Spomenula som si, že mám ešte jeden tehotenský test doma. Tak som si ho len tak urobila vôbec som už po toľkých neúspechoch nečakala, že by mohol byť pozitívny . Skoro som odpadla, keď okamžite vybehli // a poriadne hrubé. S roztrasenými rukami som čakala na muža kým príde s poobedňajšej smeny. V noci sme šli do Tesca a kúpili sme ďalšie testy a všetky boli pozitívne. S malou dušičkou som šla k dr. Ten mi tehotenstvo potvrdil. Od 8tt. som zvracala až do konca 5 mesiaca ale potom som si užila bezproblémový zvyšok tehotenstva. Cítila som sa skvele. 🙂

laurask
22. mar 2014

mne sa cyklus pretocil,prsia ktore ma boleli tyzden pred zacatim MS,ma zacali boliet az 2 dni pred MS, a brusko ktore ma bolelo 1-2dni pred zacatim MS,ma bolelo zase tyzden pred aj s krcami,to sa mi asi aj uhniezdovalo v maternici.......potom uz len meskanie MS a test s // palickami a nakoniec obrovska radost 😀

zabkaevicka
17. apr 2014

o dietatko sa snazime uz 8rokov meska mi menstuacia a od poslednej to je uz 48 dni test som si robyla a bol negativni ale mm stale neprisla co mi poradite

humancare
Odpoveď bola odstránená
tjaden
27. apr 2014

Ahoj. My sme dieťatko neplánovali. Kvôli nepravidelnej menštruácie som brala lieky, kt. mi ju vyvolávali. Akonáhle som ich prestala brať menštruácia mi začala meškať, keďže som bola zvyknutá na to, že bez liekov mi mešká aj 4 mesiace, tak to že mi meškala 3 som vôbec neriešila. Dva týždne vkuse som mala strašné bolesti v podbrušku, bola som si istá, že prichádza menštruácia. Raz som mala zlý deň a mala som chuť sa opiť, tvrdý alkohol nepijem tak som si kúpila pivo, niečo pred tým sme mali na škole prednášku o Fas(fatálny alkoholový syndróm), Viem, že dieťa môže alkohol ohroziť už v prvých týždňoch aj v malom množstve, tak som si povedala, že kým si ho dám radšej si pre istotu urobím test. Samozrejme hneď nabehla prvá červená palička a pozerám vedľa toho úplne slabučká ružová. Tak pivo ostalo nevypité :( Bolesť stále pretrvávala ale ďalšie testy už boli jasné. Zlé bolo, že boli sviatky tak som sa nevedela dostať ku doktorke, ale keď som začala zvracať už som si bola istá. Bolesti trvali tak do 10tt. zvracala som do 15tt. Dnes som v 22tt, zrejem čakáme dievčatko a všetko je ok 🙂

domin85
20. jún 2014

Presiel viac ako rok snazenia a stale nic. To sme sa akurat dohodli s priatelom, ze sa cez leto vezmeme a mne hlavu pohltili pripravy sice na malu, ale predsa svadbu. Povedala som si, ze si uzijem leto, pojdeme na peknu dovolenku, teraz pockam do menzesu a pojdem za doktorkou ze teda podme to riesit a snad sa do konca roka najde nieco co by pomohlo.. Ale menzes nechodil a nechodil. Nijak ma to nerozhadzalo, u mna bolo celkom normalne aj tyzden hore dole.. Jednu sobotu som sa zobudila na bolesti u mna typicke par minut pred spustenim menzes, bolo asi sest hodin rano, tak som sla na zachod, dala si pre istotu vlozku, supla paralen na tie bolesti nech mozem este aspon hodinku spat a vratila som sa spat. Neskor som sa zobudila a nic. Ta bolest ma sprevadzala cely den a nic- tolkokrat som na zachode nie za tyzden co som bola ten den. V nedelu, na den matiek, zase som sa zobudila s tou bolestou a napatim v prsiach- to uz isto je ono! Zase som sla na zachod a tam mi pohlad padol na posledny test co mi ostal z minulomesacnych nadeji. Vzdy ked som si spravila test, menzes sa spustil do par hodin tak som si povedala, mozno je to psychika, ocikame uvidime 🙂 Takmer okamzite zacali nabiehat dve ciarky namiesto jednej 🙂 A ja som tam stala a nechapala co sa deje, vsetko mi doslo az po hodnej chvili, zacala som sa smiat, potom plakat a potom budit priatela 🙂 Dnes taham desiaty tyzden a i ked nie bez komplikacii, ale s odhodlanim sa pripravujeme konecne na prichod maleho cloviecika do nasej spolocnosti 🙂

niky599
11. aug 2014

ahoj moj pribeh je taky ze mam doma 3 mesacne babetko a zostala som znova tehotna neplanovane . Musela som otehotniet pred chatou alebo na chate mala som tusenie ze som tehotna lebo som to poznala podla malej v pobdelok som si robila test vysiel taky slaby duch kazdym dnom sa viditelnost stupnovala buduci tyzden som gynekologovi a povedal ze som tehotna ale nic nebolo vidno tyzden neskor son isla na gyndu a uz tam bolo babo

antonia008
1. sep 2014

Ahojte, ja som stale snivala o tom, ze raz, ked sa /este vtedy s priatelom/ zoberieme, budeme sa snazit o babo rok. Moze to byt super stale sexovat naplno a kazdym mesiacom cakat na babo. Ale to bol len sen. Som tehotna uz po treti raz a zakazdym neplanovane. O rok v auguste budeme mat 4. vyrocie svadby a ked to dotiahnem dokonca v poriadku, tak budeme uz siesti. Prve boli dvojcata, brutalny stres, ked som zistila, ze som vtom, az sa mi ruky triasli ani som nevedela ci mam plakat ci sa mam tesit.. Druhy raz ked som to zistila, tak znovu, triasla som sa jak osika, konecne som sa citila v kozi po prvom tehotenstve, dvojicky mali rok, konecne moje obrovske brucho po tehotenstve sa horko tazko drastickymi dietami splaslo a bola som znovu "v tom". Nuz co uz, ved sme chceli tri deti, tak ich mame. Aj ked prisli brutalne skoro jeden za druhym, ale co uz. Najmensi ma devät mesiacov, znovu sa mi podarilo dostat s5 na svoju vahu, uz len cvicit a cvicit, lebo aj ked som schudla, brucho mam stale velke.. A bum, aj ked sme si davali pozor, babo je tam. Aj Boha som sa pytala, preco neda babo tomu, kto sa roky snazi, aj sa bojim reakcii okolia, na smiesne pripomienky, na lutostive pohlady. Najradsej by som tehotenstvo tajila do konca 9mesiaca, ale nebude to mozne, aj ked sa na malicke tesim, a viem, ze to bude uz brutalna fuska stihat servis okolo 4-och malych deti. Urcite sa tento moj pribeh nebude nikomu pacit, ale chcela som to dat zo seba, kedze tuto novinku s manzelom v sebe dusime, on sa boji, co bude s nami, ako to bude po financnej stranke, kedze v dnesnej dobe su deti luxus... Ja sa len modlim, aby sme boli vsetci siesti zdravi a nejak to uz len bude. Na gyndu sa neponahlam, lebo mozem byt cca v 4-5. tyzdni, takze je kopec casu... Takze aj taketo pribehy su.

iziska
12. nov 2014

Ahojte, ja som svoje tehotenstvo zistila veľmi rýchlo, až mi to bolo divné, že na to prídem tak skoro. Aj tých príznakov bolo viac naraz. Ako prvý príznak bol ten, že som bola v práci a naraz ma prepadla strašná chuť na sladké, ale ozaj strašná, až som utekala do obchodu si niečo kúpiť. Na ďalší deň od samého rána som mala v sebe taký krásny pokoj 🙂, ktorý trval asi tri dni. To bolo také zvláštne, krásne zároveň. Nič na svete by narozhádzalo a tu ma už napadla myšlienka o možnom tehotenstve, ale nejako som to neriešila a na záver najsilnejší príznak pre mňa, som človek ktorý rád spával na bruchu a ako som otehotnela, nesmela som na brucho ani len na sekundu ľahnúť, vadilo mi to, bolo mi to priam nepríjemné a to už bolo jasné, urobila som si test a boli //. 🙂

Teraz sa opäť snažíme o ďalšie bábo, tak uvidíme 🙂

wera_ga
2. jan 2015

Ahoj 🙂 Tak porozprávam aj môj príbeh.. začalo to tým, že v apríli 2012 som išla na vyberanie mandlí, preto som musela vysadiť antiku.. medzičasom sa našej susedke narodilo malé a ja som ho stále chodila okukovať.. Práve som končila štvrtý ročník strednej školy, tak som na tehotenstvo ani nemyslela, keďže som mala 5-ročku.. prešlo pár dní a ja som začala pociťovať bolesti v podbrušku a v prsiach ale nejako som to neriešila.. S partnerom sme boli spolu skoro 3 roky. Keď bolesti neustupovali, urobila som si test. Samozrejme že bol negatívny, tak som si myslela že je to dozvuk z tej operácie alebo že mám pred mrchou.. No mrcha nechodila, tak som si urobila ďalší test, no opäť negatívny. Keď mi meškali už týždeň, išla som ku doktorke, no tá tehotenstvo nepotvrdila. Chcela mi dať injekciu na vyvolanie ms , no ja som odmietla, že radšej ešte počkám. Tak mi kázala, aby som prišla o dva týždne. Keď som potom prišla, tak už mi to potvrdila aj doktorka. Okrem bolesti v podbrušku a prsiach som nemala žiadne ťažkosti. Až neskôr sa pridalo odpádavanie. Odpadla som hádam aj na počkanie, proste stále 😀 až do 6. mes. Priateľ sa tiež na začiatku netešil, no potom keď videl, ako sa teším ja sa už tešil aj on. Naši aj svokrovci to vzali s hrôzou v očiach, no prekusli to a potom sa už tešili.. Keď som bola v 5. mes. rozhodli sme sa, že sa vezmeme. Všetko prebiehalo ako v bavlnke. Posledný ročník strednej školy som zvládla LTT. Nebolo to vôbec ľahké. Nakoniec sa nám narodil malý dubáčik Filipko 🙂 Zmaturovali sme spoločne a pomaly sme sa postavili na nohy ako rodina. Teraz už sú to skoro dva roky a rozmýšľame nad súrodencom, tak snáď sa to čoskoro podarí 🙂Nič v živote neľutujem všetko čo sa stalo, sa malo stať a ja ich oboch milujem najviac na svete.. 🙂

bilandzija
14. jan 2015

Ahojte, prosím vás aký ste mali krčok (poloha, tvar) na začiatku tehotenstva? dakujem 🙂

noemi1988
26. jan 2015

Ahojte, mám otázku. Asi 3 roky som brala antikoncepciu Maytalon. V novembri som ju vysadila 8.11.2014 som dostala menštruáciu. Ďalšiu som dostala o 40 dní teda 40 DC t.j. 17. decembra. 5.01.2015 sme s manželom spolu spali bez ochrany ale prerušovane, druhykrat sa neumyl ani nevymočil. Je 26 januára a ešte nemám menštruáciu, všetky tehotenské testy až na prvý robený 13.1.2015 vyšli úplne negatívne, na tomto jednom bol nejaký duch. Lenže je 26.1.2015 a ja stále nemám menštruáciu ani výrazné príznaky. Viem, že to môže byť z vysadenia antikoncepcie ale navyše mám už tretí týžden zvýšenú teplotu, najprv to bolo ráno potom večer a z krvi u všeobecného vyšlo všetko v poriadku. Či som mala 05.01.2015 ovuláciu netuším nakoľko som brala dlho antikoncepciu ani neviem ako vyzerá. Prosím nepozná niekto podobný prípad?

lucineckalu
17. feb 2015

Čaute baby, ja som tu nová a ešte len na začiatku, no nejako začať musím a verím, že toto je len začiatok tej krásnej 9-mesačnej cesty 🙂

Inak, volám sa Lucia, no priatelia ma volajú Lu. S priateľom sme spolu cca rok, on už má jednu dcérku z predchádzajúceho vzťahu a obaja si veľmi prajeme mať rodinu s detičkami.

Už na začiatku sme vedeli, že náš vzťah nebude o niekoľkoročnom chodení pred tým, než sa rozhodneme urobiť väčší životný krok - či už by to bola svadba, alebo bábätko, hlavne z dôvodu nášho veku (ja mám 32 a priateľ 35).
Možno aj z tohto dôvodu a určite aj preto, lebo si rozumieme sme sa rozhodli mať nechránený sex, sex si užívať a brať to s nadhľadom a tým vedomím, že ak to má prísť, tak to príde.

Vo svojom okolí mám pár kamošiek, ktoré sa snažia otehotnieť, prípadne počúvam príbehy, ako sa niekto snaží už niekoľko rokov a tak som si povedala, že to nie je až také jednoduché ako by sa zdalo, zvlášť keď už nemám 25 (OK OK, zase nie som ani do starého železa!! 🙂 🙂 🙂 )...

V mobile mám skvelú aplikáciu, podľa ktorej mi moje dni vychádzali s maximálnou presnosťou až do januára 2015.

Pred menštruáciou ma zvykli bolievať prsia, no tentokrát ma začali bolieť už oveľa skôr a bolo to silnejšie ako inokedy. Už pri slabom dotyku to bolelo.

Bolesti v podbrušku boli o nieco pichľavejšie ako zvyčajne, tak som stále behala na wc s tým, že už som to dostala a stále nič.
Napadlo mi urobiť si tehotenský test, no vravela som si, že určite to bude iba zbytočná robota a iba ho opäť vyhodím s negatívnym výsledkom.
A tak si vravím: "No a čo! Na to ten test je, aby sa urobil" a tak som ho aj spravila (omočila konkrétnu časť papierika na wc, položila test na dlážku a išla som si umyť ruky do kúpeľne).
Keď som sa vrátila naspäť, neverila som vlastným očiam - boli tam dve čiarky! 😀

Bol to zvláštny pocit, ani opísať ho neviem.

Na druhý deň som si urobila ďalší test - s rovnakým výsledkom 😎 To bol akurát piatok. Nasledujúci pondelok som bola objednaná ku svojej gynekologičke, ktorá to len potvrdila pri ultrazvuku a zagratulovala mi 🙂

Teraz už len čakať na srdiečko a nech všetko ide tak, ako má.

Ja pomaly začínam byť alergická na niektoré pachy, dokonca mám menšiu chuť na sladké (a to ja sladké milujem 🙂 ) a sem-tam ma pichne v podbrušku.

Som rada, že je tu stránka, kde sa dajú nájsť cenné rady, kde sa dá poradiť a zdieľať kopec vecí 🙂

Ešte malé zhrnutie pre tie, ktoré sa snažia, ale aj pre tie, ktoré sa pýtajú na príznaky:

- bolesti v podbrušku ako pred menštruáciou, no môžu byť o niečo silnejšie
- vynechanie menštruácie
- veľmi citlivé prsia
- zmena chutí
- únava
- časté návštevy toalety
- oslabená imunita (mňa chytili močové cesty... gynekologička mi vravela, že si teraz musím na seba dávať väčší pozor, lebo tehotné ženy majú zníženú imunitu, lebo veľa energie ide do plodu)

A jedna rada pre tie, ktoré sa snažia - užívajte si všetko, čo sa okolo vás deje, nestresujte, berte všetko tak, ako prichádza, užívajte si milovanie a nemyslite pri tom len na to, aby sa to podarilo...
Ja verím, že sa všetko deje tak, ako sa má diať a že veľa robí psychika a branie vecí s nadhľadom a hlavne v pohode 😎

Držím všetkým palce, hlavne nech sme zdravé a s nami aj naše detičky 🙂

zuzula406
28. júl 2015

Moje zlaté tak od 18 som brala antikoncepciu čiže 10 a pol roka s manželom sme sa vzali pred rokom 2.8.2014 v decembri som vysadila antokoncepciu nešlo o to aby sme sa snažili skratka tie čo som brala mi nerobili dobre a tak som sa rozhodla s tým braním skoncovať veď mám 29 a s manželom sme si poveali že ak tak až o rok ale nechame to na volný priebeh, na prírodu a hotovo.Samozrejme prvý ms meškal 13 dní kedže mi povečeroch bolo zle spravila som si test ktorý mi dal 1 čiarku vydýchla som si lebo ešte sme chceli v apríli na svadobnu cestu a samozrejme deň po teste mi to prišlo. už v máji sa to napravilo presne to prišlo a v plnej sile ako kedysi super. No v júni mi to zas meškalo 9 dni divné tlaky v podbrušku sice mi to prišlo ale len špinenie na 3 dni čo bolo nezvyčajne keď bežne mi to trvalo 5 dní ale nebolo mi zle ani nič tak som neriešila ale sranda je v tom že začala som byť taká plačliva z ničoho nič slzy do očí ako od dojatia hoci som napriklad sedela v trolejbuse len tak, divné nálady až mi kolegynka povedala,, Zuza sprav si ten test lebo takúto ťa nepoznám 🙂 ,, to bolo v piatok 24.7.2015 prišla som domov spravila test a hneď nabehli // samozrejme som bežala manželovi ukazať rozrevala som sa on sa tešil a nech neplačem a v pondelok som sa objednala k lekarovi 5 augusta mám termin tak snaď mi to iba potvrdí že tomu tak je 🙂 dám vám vedieť keď už sa tu zverujeme 🙂

georgia2411
15. aug 2015

no mne nebolo vobec nič...iba ma boleli kríže velmi ....žiadne priznaky neboli ..iba poto neskor od 6 tt zle od žaludka na zvracanie uff...

footballfun
26. aug 2015

Svadbu sme mali 13. júna 2015 a presne o 280 dní nato sa nám narodí prvé dieťatko 🙂 Možno bude vyslyšaná aj naša túžba po chlapčekovi, keď sa nám podarila taká krásna svadobná noc... Dva týždne po svadbe som už mala slabú čiarku na testoch. Zatiaľ ide teda všetko podľa plánu 🙂

milenka12323
28. aug 2015

Ahojte baby nevieťe mi povedať prečo ma molia križe som len 4 tyzdni tehotestva a podruskom ako ze bimala mrisť ms prosim poratemi preco ma to moli mala som uš 4 krat potrat ak sa bojim ☹

mimusa1993
4. okt 2015

Mne zle nebolo len ma krize bolia

tamara66
3. nov 2015

Babulky sesterka ma bolesti prs,je unavena ,ma vytok,palenie zahy,nafuknute brucho,plynatost,pichanie okolo pupka a na pravej strane maternicce ,bolesti krizov ,hlavy a testy negativne moze byt tehotna?

miroslava1998
1. dec 2015

Mam krce pod brucki a benala som menstruaciju mesjac este som tak nebola a prsja ma bolja

jozefnistor
18. mar 2016

Ahojte Len hcela som sa spitat ze led som tehotna 9tyzden a boli ma pot pruhom

viskupovaandrea
28. mar 2016

Prve dieta,dcerka Natalia. Presli asi 3 dni a ja si hovorim,ze kde mam menstruaciu 😀 . Tak som si utekala kupit tehotensky test a hned prvy bol pozitivny 😀 . Pre istotu som si urobyla druhy test a aj ten bol pozitivny. Cele tehotestvo som stravila na zachode pretoze co som zjedla islo hned von 😀
Druhe dieta,syn Alexander. Presiel tyzden a menstruacia nikde,isla som si kupit test. Uz som sa tesila ze jupi druhe babo. Idem na toaletu a nic ,test ukazuje jednu ciarku. Cela nervozna som si urobyla druhy den test a tiez ukazal len jednu ciarku. Na treti den si hovorim ze ak mi test uz neukaze dve ciarky tak zbehnem k lekarke . Treti den mi tiez ukazalo len jednu ciarku tak som ho zahodila a odisla som na asi par sekund do izby za manzelom. Napadlo ma pozriet sa opet na ten test a huraaaaa boli tam dve ciarky.... Tak hned na druhy den som sla k lekarke a potvrdila ze som tehotnaaaaaa. Cele tehotenstvo som ani nevedela ze som tehotna. Absolutne ziadne priznaky,esteze som nemala cele tehotenstvo menstruaciu a zvecsovalo sa mi brucho,inak by som ani nevedela ze cakam babo 😀 😀 😀

erikule
Autor odpoveď zmazal
lucinka39
4. júl 2016

Mi s priatelom sme v decembri sa zacali snazit kedze mam dost stresujycu pracu po operacii kolena som zostala na pn cize klud pohodicka asi mesiac po operacii mi zacala meskat menstruacia spravila som si dva testy a na nich duch 4 dni potom krasne vyditelna ciarka ja som neverila za 3 tyzdne mame svadbu a toto je prenas najkrajsi dar v piatok idem lekarke dufam ze nam to potvrdi aj ona

amabeldan
13. júl 2016

U mna to bolo nečakané.
Zistila som to tak, že keď som očakavala už svoje dni, prisiel taký slaby cerveny vytok, tak som si myslela, že už to bude, tak som si do prace dala tampon, pridem domov malinko cerveny, vecer uz nic, na dalsi den sa to opakovalo.. mala som minimalne spinenie, nechapala som to, tak som sla za strycom google, a ten mi hned dal odpoved.
Nechcela som tomu veriť, žeby som bola v tom. Tak som to nechala tak, ale stale mi to vrtalo hlavou a stale som citala vsemozne clanky...
Neskor o par dni mi na 2poslednych nocnych bolo nevolno, bolo mi horko, citila som tazky zaludok, mala som pocit na vracanie ale nevracala som, dalo sa to vydrzat, po 2hodinach pocity ustali, ale stale mi bolo tak divne...
Kupila som si testy... cez vikend som si urobila a hned boli pozitivne. Okamzite sa sfarbili. Som sa divila, ved vela zien pisalo ze čakali čakali a nič..alebo len slaba ciarka.

Kazdopadne som tomu nechcela verit. Tak som si povedala ze si kupim este digitalny test. Na dalsi den som sla k lekarovi ze mi nie je dobre a ze mam podozrenie, poslal ma na krvne testy, poobede som mu volala a on mi veselo pogratuloval.
Dalsi den gynda..lekar popozeral, hovoril že ano sme v tom... prehupsla som sa na lezatko a videla som na obrazovke malu fazulku! Povedal ze so mv 6tom tyzdni plus 4 dni...
Takže, keby som nemala to spinenie, ani by som sa neunuvala patrat po tom co a jak..a keby mi nebolo zle tak uz duplom.
Zatial mi je fajn. Iba bývam unavená. Som zvedava ked pojdem uz zajtra do prace, ako to prezijem, Doma je to predsa doma, clovek sa nepresiluje. Uvidime v praci a neskor na nocnych... 🙂 No rada by som sa dala neskor vypisat, nechcem chodit do prace a robit narocnu pracu,po ktorej som zbyta jak pes bežne..ledva zijem a nie som schopna nicoho... a nie to ešte s mimcom. To budem K.O :D

adad23
13. júl 2016

Ja som ani nič neplánovala, boli sme s priateľom v práci. A raz mi len meškal menzes. Celý čas som si hovorila že to je len stres ale nebol a teším sa na malé. A čo sa týka príznakov tak len ten menzes, zle mi nejak nebolo len som menila nálady trošku a citlivé prsia. Keď som priľla k lekárovi tak už som bola v 9. týždni. 🙂

judit26
31. júl 2016

Ahojte.mala som naposledy menzes 22.maja.a odvtedy nic.meska mi,ale mne stale meska..robila som test minuly tyzden a slabunko tam bola,a na druhom teste tiez..moze boliet podbrusko tak keby som mala dostat menzes?a tak citim este v podbrusku keby som bola plna..skoro nic nejem a tak sa citim keby som sa dobre najedla.mozno ze test neukaze tak silno?este by bolo skoro?dakujem vam🙂

natalysb
6. aug 2016

@tamara66 ahoj ja mam to iste :D

nikola123712
24. aug 2016

Ahojte..potrebovala by som radu ..mešká mi 5 dní menštruácia robila som si aj tehu testy a vyšli mi všetky negatívne..mozem byť tehotná alebo je niekde inde problém ?

clarkova
26. aug 2016

@nikola123712 ja som na tom rovnako, mne uz meska 6 dni a testy negativne...