Príznaky tehotenstva. Príbehy mamičiek
Napíš svoj príbeh, ako si zistila, že si tehotná, aké si mala príznaky, ako si to preživala, aké si mala pocity a aké to bolo, keď si to už vedela naisto.
Tým, že to budeš zdieľať s budúcimi tehuľkami, môžeš im pomôcť preživať tento moment bez zbytočných starostí a príjemnejšie.
Sama vieš, aké to bolo. Možno ak by si vtedy vedela niečoč čo už teraz vieš, prežívalo by sa ti to obdobie ľahšie.

@kejkej hlavne nemysliet na to. Netreba to chciet.
@judit26 ja mam to iste a mala som zimnicu. A je mi tak vseliako,ako keby som zjedla pol kacice. A nechuti mi jest,skoro nic. A meska mi menstruacia uz 6 den a mam bolesti v podbrusku ako keby mala prist a stale chodim cikat. A prsia ma bolia. Myslite,ze som tehotna?
@tinkaronko0710 moze byt ale ja som take male stavy teraz ked som otehotnela ☺ale treba pockat este a za taky tyzden urobit test ☺
@maminkaat a to ste mali take priznaky? A mam pockat este s testom? Alebo mam si spravit?
@tinkaronko0710 este pockaj aby si sa nesklamala ja som robila az ked 3 tyzdne neprisla mrcha ☺
@maminkaat oki pockam. Dakujem velmi pekne.
@maminkaat takze urobila som si. A vysledok je tu.
@tinkaronko0710 jeeej krasny gratulujem.kolko ste sa snazili????
@tinkaronko0710 super tesim sa s tebou moooc gratulujem😘
@mausy21 asi tak pol roka. A potom som si povedala,ze kaslem na to,ze pojdem do prace a budem makat a tu je vysledok
@maminkaat dakujem velmi pekne. 🙂
@sibalka21 ano samozrejme,ze je negativny. je tam len jedna palicka.
@tinkaronko0710 ahoj.tak ti gratulujem..no ja som tak dopadla ze som dostala vyvolavacku,potom mi prisiel menzes..ale teraz tak isto citim ako predtym..predtym mi meskala dva mesiace,uplne som citila plna..a aj teraz..ale prisiel ms tak nemozem byt tehotna..podbrusko mi boli,a neide mi stiahnut.ale si myslim ze ked som dostala ms tak tehotna nemozem byt po vyvolavacke
@judit26 tehotna mozes byt. ja som pri prvom mala 3 mesiace MS a bola som tehotna. takze neviem. je to na tebe.
@tinkaronko0710 ale ajtak ked som dostala ms po vyvolavacke?a hcg som mala 0.8..
@judit26 no to zrovna nie je najzdravsie co robis....ani pre teba..vedie to k obezite ani pre drobca ktoreho tak velmi chces..mozno by si mohla skusit trosku zmenit to stravovanie..je to myslim dolezite aj pre teba.ja by som umrela od hladu len 2 krat za den jest..hi by som bola ako chrt..alebo ako bomba bo by som sa prejedala..
Baby,prosim o pomoc.nechapem uz naozaj..23.augusta som dostala ms po vyvolavacke.a teraz uz od vcera len na vecer krvacam.nie velmi ale je to krv.co to moze byt?

Do klubu negativny negatvnych testov patrim aj ja dnes je 9 den co to meska....