Príznaky tehu a negatívny test
Ahojte, potrebovala by som prosím vás poradiť, či máte skúsenosť s tým, že vám tehotenský test neukázal pravý výsledok. Menštruácia mi mešká 10 dní a posledné dva dni som mala trošku ružový výtok. Pichá ma v podbrušku, som dosť náladová a mám pocit že inak voniam. Ráno mi je dosť na vracanie a nevoľnosť sa opakuje aj večer. Mám pocit že sa viac potím. Prsníky mám veľmi bolestivé a ako keby stuhnuté. Najradšej by som v podprsenke aj spávala. Test som si robila po 5 dňoch meškania a bol negatívny, ale niečo mi stále hovorí že to tak nemusí byť (test maybe baby) menštruáciu som mala v poslednej dobe celkom pravidelnú. Nevoľnosť je dosť silná aj pri určitých vôňach. Nevracia, len ma napína a a posledné dva dni aj pri hlade, ktorý je dosť silný. Viem že najistejšiu odpoveď mi dá až lekár, ale rada by som sa dozvedá aj vaše skúsenosti. Ďakujem
Nakoniec to vyzera tak ze sa zadarilo a test som robila prilis skoro, vcera 2 ciarky na teste =)

No, neviem teda... mne meska uz 2 dni, mam hojnejsi biely vytok a bolia ma prsia a obcas aj podbrusko.. a tiez som si vsimla, ze mi stmavla pokozka tam dole...