Prvé tehotenské príznaky
Caute baby mam na vas taku otazocku ake ste mali tehotenske priznaky?? Ale uplne tie najskorsie? 🙂 za odpovede dakujem
@bellisperennis vies kedy si mala ovu?
@empathia nie netusim vobec, mam stiahnuty nejaky akoze kalendar na vypocet plodnosti a mrchy, ale nevychadza mu to :D apson co sa mrchy tyka...on je ocividne nastanevy na 28 dni a dost...
@bellisperennis tak to neviem ci ti uz test ukaze nieco...ale u kazdej je to inak,niektorej ukaze este pred ms,niektorej az10 po meskani..hocijako,skus vyskusat,ale ked ti neukaze,tak nebud sklamana,vyskusaj potom neskor...
@bellisperennis mas PCO? bol ti robeny hormonalny profil? mozno mas troska poblaznene hormony
@empathia nie, hormonalny profil mi nikto nerobil, uz som bola za svojou obvodnou kvoli tomu,vsetko je v poriadku co sa tyka krvi,mocu,pecene atd...pretoze mam problemy s pletou, kt. sa mi nedaju vyliecit,ale tak podla nej a podla mojho gynekologa je vsetko ok 😒
@bellisperennis tlacila bysom na lekara aby ti spravil hormonalny profil, preco mas take dlhe cykly... a mozno zistis aj pricinu problemov s pletou...
Ahojte chcem sa opytat ci moze byt ako tehitensky priznak nafuknute lebo zvacsene podbrusko a picha ma v podbrusku niekedy slabsie a niekedy intenzivnejsie. Dakujem za vase odpovede ☺
@sonka_miro ak sa ti k tomu pridaju aj citlive prsia, tak kludne ano - ja som mala to iste 😉
u mna to bola divna kovova pachut v ustach, jedlo chutilo inak a strasna chut na listovy salat,ale jak volaky kralik. Az potom doslo to,ze naliate prsa citlive.

@23petka no koncom leta som nie a nie dostat ms,takze mi dal doktor na to nejake tabletky, potom 46,39...ale mala som pred letom aj 30,38 😀