Prvý Mamatest pozitívny, ďaľšie dva neviditeľné
V pondelok som si urobila mamatest, hned mi vybehol duch= po vyschnuti je pekne vidiet, na druhy den nevidiet skoro nic a v stredu tiez...mali ste niektora podobny problem??
@domuska11 ahoj, no mám nové info, mrcha trvala jeden deň a druhý len špinenie, potom nič. Bola som včera u lekára a robil mi ultrazvuk, povedal, že tam tehotenstvo nieje. Vypýtal si 15 eur a poslal ma preč ani krv mi nebral. Ja teraz neviem na čom som. Či to len bolo skoro alebo fakt niesom tehotná. 😖
@katkasofi na 29, meškala len deň a bola len jednodňová, najprv som mala na teste ducha, potom nič a myslela som že keď došla mrcha tak nič s toho ale ako došla tak aj odišla, trvala iba jeden deň a ani ma nebolelo brucho. Je mi len divné, že mi doktor nebral krv a teraz neviem či mám čakať do ďalšej mrchy alebo ešte skúsim test. 😅
@katkasofi no veď práve, že 2 deti mám a mala by som byť skúsená 😖 Aj manžel mi povedal, keď som prišla od lekára, že čo stresujem, veď už viem ako to chodí. No ja si stále myslím že som mohla otehotnieť 2 dni pred tým divným menzesom a preto ani nebol normálny. Neviem či sa to dá ale inak to nevidím. Skúsim spraviť test ale neviem či mám počkať do ďalšej mrchy alebo spravím skôr. 😵
ahojte ja som si robila clearblue digital asi tyzden pred ocakavanou MS, 4 testy mi ukazali 2 ciarky ( vzdy duchov ) a clearblue digital ukazal ze som tehotna 1-2, ... dala som si zobrat krv a HCG 32,65 U/I, teraz len cakam ci pride alebo nepride cervena, ... lebo som priatelovi testy ukazala a obaja sme v tom ze cakame 🙂 a vie to uz aj rodina vsetci takze hladkame brusko sme v klude a cakame
pridám sem svoju skúsenosť, i keď je to stará téma... ja som však posledných pár dní hľadala odpovede na svoju otázku práve na MK, tak možno niekomu pomôže... takže mamatest.. menštruácia mi 3 dni meškala, tak som urobila mamatest. po 3 minútach, ako je v návode, bol tester čistý. po 7 minútach som pozrela na test, kde bola druhá slabá čiarka... o hodinu som teda urobila nový mamatest, a nič.. prázdno. druhý deň som testovala prvý ranný moč, nikde nič, následne som kúpila 2 rôzne testy rapi clear a nič... a na 5. deň meškania som menzes dostala. takže môj súkromný názor je, že jednému testu nemusíme veriť, aj keď tu xy báb písalo, že odčítať test možno aj po stanovenom limite 😉
@t1nulka veď keď si mala už na dvoch testoch, a ešte aj silnie, tak by to malo byť ok 😉 ja som dala ten príspevok preto, že 1test s 2 čiarami nemusí ešte nič znamenať... okrem toho keď pozerám na ten tvoj test, ja som tú druhú čiarku mala viac doľava... takže asi bol celý zlý ... vôbec som si nemyslela, že test môže ukázať neexistujúce tehotenstvo 😖

@ellis21 no ak nemas takuto menstruaciu vzdy a teraz je ina..tak to nieje normalne 🙂 uvidis, ci sa rozbehne a kedy skonci a potom testuj 🙂