Riziko otehotnenia, keď spermie boli iba na povrchu
Ahojte, ani neviem ako začať aby to bolo čo najviac presné a pochopiteľné. Je to intímna a nepríjemná téma, ale naozaj som to musela napisať. S priateľom máme bábo 10 mesačnú dcérku o ktorú sme sa snažili cca 4 mesiace od jej narodenia si dávame pozor lebo momentálne druhé neplánujeme chceme si ju užiť....pred týždňom sa nám pri pohlavnom styku stala nehoda, po erekcií sme ešte chvíľu pokračovali v akte a keď sme skončili kondóm zostal vo mne len trčal, priateľ si nevšimol kedy sa to stalo, myslím to že sa kondóm zošmykoval postupne ale zrejme až na konci keďže ostal vo mne....ejakulat zo mňa nevytekal, len sa bojím ci môže byť riziko otehotnenia keď spermie boli iba na povrchu okolo pošvy maximálne troska vnútri nie vstrekom? Vtedy som mala par dni po plodných dňoch keďže si ich vždy cítim najme od pôrodu a týždeň pred mrchou dnes je deň kedy by som ju mala dostáť no zatiaľ nič ale u mňa je to vždy s par dnovými odchýlkami...ešte nikdy som mrchu tak neočakávala ako teraz 😒 Prosím vás o vás názor alebo či sa vám také niečo podobne stalo a ako to prebiehalo, viem že toto aj tak nevyriešim tu len ta psychika je strašná aspoň sa o tom musím porozprávať. Ďakujem 🙂

@mamulienka30 aha tak to ti dakujem myslela som ze digi vie ukazat ako jediny ranne tehotenstvo