Roztrhaný kondóm
Dobrý deň chcela by som sa niečo opýtať mala som sex z ochranou priateľ sa urobil vonku do gumi len tak po pol hodine sme mali zas sex z ochranou len sa roztrhala a nevieme či vo mne ale až po vytiahnutí či môžem otehotnieť dik za rady
@admet jediné už nič stým nespravím
@levica202 asi by nevystupovala ohľadom mäkčeňov ak by sama vedela o svojom značnom probléme. Dysgrafici sú radi,že vedia písať a nie takto že mäkčene... Slečna má iný problém
Tak si robte srandu somna
Ste škodo radostné
@123bambulka škodoradostné sa píše dokopy. Zo mňa sa píše osobitne a s mäkčeňom a zo lebo je to genitív z koho z čoho
Ja mam radu, ak nebudete pouzivat "gumi", nemozu sa roztrhnut 😀
@levica202 počúvaj, ak vieš používať GUMI je jedno či si a či nie ;) veď píše česť výnimkám
Odveci, ale pripomenula si mi jednu 17-rocnu rusku, co si vo vecierke vo Viedni chcela kupit Kaugummi a pytala si Gummi 😀
@levica202 smrteľne vážna otázka. Včera som jednej žabe napísala,že ak nie je tehu, je chorá a teda umrie a ak je tehu, umrie tiež. Rozdiel je v spôsobe umretia a aj v spôsobe žitia. Každopádne,ak by antikoncepcia v hocakej forme bola viazaná čisto iba na lekársky predpis a minimálne po 25 rokoch života, myslím si že by bolo menej takýchto hlúpych tém. Pubertiaci by boli pri sexe potrestaní lebo sú pod zákonom, dospeláci by sa správali o čosi rozumnejšie lebo nie každé teľa by sexovalo 2x denne keď by vedelo že je veľká pravdepodobnosť tehotenstva a štát by bol spoko lebo na naše dôchodky by mal v budúcnosti takýmto štýlom kto zarábať nehovoriac o omladnutí populácie.
@levica202 , môže ale nemusí, 😀 treba urobiť test https://www.modrykonik.sk/forum/som-tehotna/slabe-krvacanie-po-styku-a-mozne-tehotenstvo/
@levica202 To som kde napísala? Napísala som česť výnimkám - ak si si nevšimla.
Vieš, poznám v mojom okolí dosť veľa "dyslektikov" , ktorí sú fakt len lenivý - dokonca niektorým to dali aj čierne na bielom. Proste bohužiaľ dnes je v "móde" niektorých rodičov, že ak dieťa nezvláda učivo - lebo sa mu nechce, je lenivé a podobne - tak to hodíme na nejakú fajnú diagnózu - veď sa nebudeme za neho hanbiť, že sa mu nechce učiť. A to zdôrazňujem znovu - nepíšem o tých čo sú naozaj takto postihnutí. Aby sa zase niekto neurazil.
... a je to veľmi nespravodlivé, pretože deti s nízkym IQ žiadne úľavy nemajú a vlečú sa z ročníka do ročníka so štvorkami. ☹
@123bambulka gramatika ti nejde hlavne že vieš sexovat..😎😄 no ak ti ide aj tak ten sex ako tvoja gramatika🙏😝 tvoje myslenie tak ľutujem toho chlapca

Ja žasnem. Dievča na vidom očí blbé ako tágo,bez základných vedomostí typu 7. ročník ZŠ (gramatiku nevynímajúc) drzé ako nevychovaný spratok, buzeruje ostatných. Vraj dokončené vzdelanie. V akom odvetví? V sexe? Tak toto je gól. Hlavne že máš moja vysoké sebavedomie a aj mienku o sebe.