Roztrhol sa nám kondóm
Prosím, poraďte. S manželom sme mali ráno sex a roztrhol sa nám kondóm. Stalo sa nám to prvýkrát v živote. Ja mám nepravidelný cyklus, takže nikdy netuším, v akom štádiu sa nachádzam, ale 2x som otehotnela bez problémov, ďalšie dieťa určite nechcem. Čo by ste robili? Dá sa spoľahnúť na ovulačný test alebo na tabletku po? Nikdy som to neriešila, tak nemám tušenie 🤷♀️ Vďaka za rady
@victory7897 Tebe k nicomu ;)
@banderaska29 ja som nenapísala že je to blbé ze sa chránia, napísala som ze mi to príde divne... Žeby si môj starký naťahoval kondom jak pubertak sorry.. Sterilizácia, antikoncepcia atď..to ďalej riešiť nejdem,.. Cítila by som sa ako na strednej a prešla by ma chuť.. Toť môj názor ktorý je môj..
Nakupuj ochranu cez internet. Balenia sú lacnejšie a máš istotu, že ich nik neprepichol 😅
@victory7897 tak mozno tam je problem, ze ty mas doma starkeho a ja sexi mladeho chlapa 🙂 tiez by ma presla chut na sex pri pohlade na to, ako si starky natahuje kondom 😂😂😂
@ivca88 😂 tak doteraz ma ozaj nenapadlo, ze by mohlo byt v niekoho zaujme prepichovat kondomy 😂
Ja som o tom tiež počula 🤭
Ale aj z ekonomického hľadiska sa to rozhodne vyplatí. Sú aj lepšie značky ako Durex. Ja som nakúpila kadečo a poskusali sme.
Z komentárov že používať ochranu s muzom si nič nerob. Keby sem napíše nejaká mamička že mala prerusovany styk a je tehotná, tak prvé komentáre by boli o tom, ze preco nemala ochranu 🤷🤦
My sme takto tiež po pôrode fungovali. Neskôr šiel muž na sterilizáciu a máme vybavene 🤞😅
Nechytaj za slová, snáď nemáš doma 19rocneho zajaca čo špekuluje s kondómom..ide o efekt pri akte čo nechápeš.. Máš chuť a teraz ešte riešiť kondóm.. Keď to takto preferujete, tak v 50ke bude aj on fakt ten starký naťahujúci kondóm tak len tak sa smejem 😂
Ja som s mojim terajším začala so sexom v 16 kondómy sme používali cca 3mesiace potom sme prestali lebo mne ani jemu to nevyhovovalo a nechcelo sa nám to stále kupovať 🥴sledovala som si ovulaciu a neotehotnela som áno viem je to nezodpovedné ale mali sme šťastie teraz mam 21 a snažíme sa o babo 😊❤️
@viikkki tak ja mam troslu viac rokov sexualneho zivota za sebou a ano, urcite je sex bez kondomu prijemnejsi pre vsetkych. Nemam 18, aby ste ma tu museli poucovat o sexe 😂 zial, cely moj zivot nemam pravidelnu menstruaciu, takze na toto sa absolutné spoliehat nemozem.
@victory7897 a nie, nemam zajaca, ale mna teda neprejde chut na sex za 3 sekundy, co trva natiahnutie kondomu. Je mi jasne, ze podaktore si tu myslite, ze nad vas sexualny zivot niet 😂 no sklamem vas, nam to funguje velmi dobre, aj napriek dvom malym detom, aj napriek kondomom, takze vdaka za rady, sex bez kondomu sme si uzivali, kym sa dalo, teraz uz nemienim riskovat. A ze ho pouzivame teraz, neznamena, ze ho budeme pouzivat aj v 50ke 😉 do tej este mame casu dost
@victory7897 Pouzit kondom nie je ziadna veda ani zalezitost 15 minutovej "instalacie" takze to nekazi ani "efekt pri akte" - teda niekomu mozno hej, niekomu nie. Autorke a jej partnerovi to ocividne vyuzije, cize tebe moze byt jedno, ze tebe to vadi - teba nikto nenuti pouzivat ich a preto ty nemusis nikoho odhovarat od ich pouzivania, alebo vysevtlovat, ze tebe vadia.
@ivca88 vdaka, vies aj poradit nejake znacky? Priznam sa, ze som sa tymto este nejak nezaoberala... kondomy pouzivame cca rok a vzdy len durex, kupujem to velke balenie po 16 ks 😁 tak to mi este prislo celkom ok financne, obcas aj v akcii sa ocitnu 😁
@fokuska tak mozno kym si ho natiahne starky, tak aj 15 minut prejde 😂
Ale dakujem, citim to rovnako. Nerozumiem, preco ma niekto potrebu mi tu vnucovat svoje praktiky z manzelstva... my sme s manzelom spolu uz 8 rokov, lubime sa, vazime si jeden druheho, sex nam funguje super, no napriek tomu maju cudzie osoby potrebu komentovat nas zivot 🤷♀️ Lepsi by bol mozno prispevok, s muzom mam 3 deti, bije ma, je gambler, chcem od neho odist, ale som zase tehotna, lebo sme nepouzivali kondom 🤔
@fokuska ale ty si čo hovorca autorky alebo podomový predajca kondómov čo sa stále montujes 😂 nekazi efekt pri akte.. Máš pravdu úplne zážitok keď sa roztrhne a nevieš kde sa skôr vybrať.. Najskôr na koňa založiť diskusiu
Tak nezakladaj témy a nikto Ťa riešiť nebude.. Úplne jednoduché
Baby, ktore ste tu tbl uzili a zabrala, pamatate sa, ako ste potom dostali menzes? Lebo ja prave teraz, t.j. 4 dni po uziti tbl, tak snad je to dobre znamenie
@victory7897 A ty sa co stale montujes, ked absolutne neodpovedas ani na autorkin povodny prispevok ani na nikoho ineho kto komentoval - len zacala si tym ze tebe to neda, ze tebe to nevyhovuje atd a vkuse si tu ten nazor obhajues. Naco sa tu silou mocou musis zapojit ty :D
@victory7897 no tak nas pouc o vhodnej antikoncepcii. Hormony nechceme, sterilizaciu nechceme, takze co poradis?
@0silvia0 neporadím nič každému čo vyhovuje... Ja by som uvažovala o sterilizácii ak už ďalšie dieťa nechcem.. Je to jednoduché riešenie
@0silvia0 Este moze prist moznost - treba mat "sikovneho chalap". Davnejsie tu bola taka diskusia, kde jedna presviedcala, ze oni praktizuju prerusovanu suloz a ze je to zarucena ochrana v pripade ze chlap je dostatocne sikovny a vie kedy vytiahnut. A nebrala do uvahy, ze to, ze niekto ma spermie uz v predejakulacnej tekutine nema vobec nic spolocne s tym ci je sikovny. Stala si za svojim, ze schopny chlap je jedine taky, ktory je natolko sikovny, ze si to vsetko vie ustrazit.
@victory7897 ja rozhodne by som neuvazovala o sterilizacii. Nepreferujem zasahy do organizmu ak na to nie je zdravotny dovod.
@0silvia0 sto ľudí sto názorov..
@fokuska nikomu svoj názor nevnucujem to ani náhodou.. A autorka určite po mojom príspevku nezahodí všetky kondómy čo má a nezačne plodit deti ani to si nemyslim.. Každý nech si robí ako uzná za vhodne..
tak nejak, myslím že 4 až 6 dní meškala... 🙂 to je dobré že už máš ms, každopádne tbl zabrala 🙂 ja som sa tiež hrozne bála.. ale zabrala 😀
@victory7897 ja ti poviem, ako to má výnimka - ja. Trpím migrénami s predzvesťou aury. Antikoncepčné tabletky absolútne tabu, nemôžem ani nehormonálne. Sterilizácia detto, plus je nenávratná v prípade ženy, ja som stále mladá a to, že teraz nechcem dieťa, neznamená že ho nebudem chcieť o 5 rokov. Môj muž sa toho bojí a ja to rešpektujem.
Takže, ja si počítam plodné a neplodné dni, mám nakúpené ovulačné testy a v období ovulácie sa nemilujeme. Za iných okolností máme prerušovanú súlož a občas kondómy. Takže než dobudúcna niekomu naordinuješ spôsob antikoncepcie, mysli na mňa, že niekto by aj chcel, ale nie je to také jednoduché najmä ak tomu bráni zdravie.... peace
Najlepší bol SKYN large. Ale treba pomerat kvôli veľkosti.
Majú to tam popísané pri každom druhu. Môžte to porovnať s odskúšaný Durex.
Môjmu skyn sedeli omnoho lepšie.
Kupovala som cez superlove, ale nájdeš aj inde.
Ahoj, aj my sme pouzivali Durex Feel Thin a dost casto sa stalo ze nam praskol alebo sa zvliekol, pri durex clasic sa nam to nikdy nestalo alebo treba skusit aj -> LELO HEX kondom ten nepraskne len dost drahy :/ .
Otehotnela si vtedy? 😅🤣 pomohla tabletka?

@fokuska a tvoj komentár nám ako pomohol k čomu?