Ružovkastý výok a bolesť podbruška
Ahojte. Mam malu otazku. Mala som zaludocne tazkosti,takze som neuzila 4tabletky hak. Teraz mam dostat menstruaciu v stredu a od dnes mam ruzovkasty vytok. Stale mi je zle od zaludka. Pobolieva ma podbrusko a som taka nesvoja. Test mi vysiel dnes negativny. Moze to byt tehotenstvo?
To som este nepocula...skus si urobit ten isty z ranneho mocu. A ked bude negativny,tak he mozne,ze bol ten test ,,vadny''
Moze ruzovy az gnedy vytok znamenat tehotenstvo?
@miriam1983 Aj moze... Ja som mala vcera take slabe hnede spinenie,ale dnes uz prisla ms. A do divna pretoze ma nic nebolelo ani brucho ani prsia ako vzdy 🙂 tak skus este pockat a uvidis co bude dalej 🙂
@citta dakujem 🙂
Tak uz sa mi spusta cervena. Takze priznaky boli zrejme zmenene hormony...stalo sa vam to niekedy? Lebo ja pri uzivani hak nejako menstruaciu nepocitujem,preto je tento stav pre mna iny...
@ukulela ahojky, este stale je skoro a myslim si ze asi nic z toho nebude ale prsia stale obcas zabrnia, podbrusko pobolieva a ako keby som tam mala bublinky a caste cikanie pretrvava ale je to skor kvspkanie ako cikanie a este nieco uz dva dni staaaale placem. Nevydrzala som a kupila si test rapid nieco ale negativny. Viem viem je skoro. Mecha ma prist az 13.3. Asi ma Do vtedy poraziiiiii
Rano a cisty ako padly sneh
Baby mali ste niektora normalnu,nie slabu,menstruaciu aj pocas tehotenstva?

@ibakika ahoj ja som tiez nedavno prestala brat hak a mala som podobne priznaky koli ovulacii a mam ich uz treti mesiac stale pocas ovulacie ma bolia prsia a podbrusko.