icon

Ružovkastý výok a bolesť podbruška

miriam1983
1. mar 2014

Ahojte. Mam malu otazku. Mala som zaludocne tazkosti,takze som neuzila 4tabletky hak. Teraz mam dostat menstruaciu v stredu a od dnes mam ruzovkasty vytok. Stale mi je zle od zaludka. Pobolieva ma podbrusko a som taka nesvoja. Test mi vysiel dnes negativny. Moze to byt tehotenstvo?

Strana
z2
monika11m
2. mar 2014

@ibakika ahoj ja som tiez nedavno prestala brat hak a mala som podobne priznaky koli ovulacii a mam ich uz treti mesiac stale pocas ovulacie ma bolia prsia a podbrusko.

miriam1983
autor
2. mar 2014

To som este nepocula...skus si urobit ten isty z ranneho mocu. A ked bude negativny,tak he mozne,ze bol ten test ,,vadny''

miriam1983
autor
2. mar 2014

Moze ruzovy az gnedy vytok znamenat tehotenstvo?

citta
2. mar 2014

@miriam1983 Aj moze... Ja som mala vcera take slabe hnede spinenie,ale dnes uz prisla ms. A do divna pretoze ma nic nebolelo ani brucho ani prsia ako vzdy 🙂 tak skus este pockat a uvidis co bude dalej 🙂

miriam1983
autor
3. mar 2014

@citta dakujem 🙂

miriam1983
autor
3. mar 2014

Tak uz sa mi spusta cervena. Takze priznaky boli zrejme zmenene hormony...stalo sa vam to niekedy? Lebo ja pri uzivani hak nejako menstruaciu nepocitujem,preto je tento stav pre mna iny...

ibakika
3. mar 2014

@aliza ako si to zjistila?

ibakika
6. mar 2014

@ukulela ahojky, este stale je skoro a myslim si ze asi nic z toho nebude ale prsia stale obcas zabrnia, podbrusko pobolieva a ako keby som tam mala bublinky a caste cikanie pretrvava ale je to skor kvspkanie ako cikanie a este nieco uz dva dni staaaale placem. Nevydrzala som a kupila si test rapid nieco ale negativny. Viem viem je skoro. Mecha ma prist az 13.3. Asi ma Do vtedy poraziiiiii

tinus999
7. mar 2014

@ibakika ahoj mam taky isty problém. Posl.MS bola 13.2., snažili sme sa počas ovulky, a dnes červené spinenie, MS mám dostať až 13.3. tak neviem že na čom som. Test s imaginarnou druhou ciarockou...

ibakika
7. mar 2014

@tinus999 ako to myslis z imaginarnou?

tinus999
8. mar 2014

@ibakika no tak že ju vidím iba ja...🙂 na predchádzajúcom testiku sa zamarila aj mužovi ale teraz už nie a smeje sa že už vidím aj imaginárne čiarky, no ale ja ju tam fakt vidím...

ibakika
8. mar 2014

@tinus999 tak drzim palce

tinus999
8. mar 2014

@ibakika a ty ako s tým výtokom???

ibakika
8. mar 2014

@tinus999 NIC. Iba stale cikam, boli ma brucho a benka mi prsia a dooole mam taky cudny pocit a zda sa mu ze mam nejaky jemnejsi cuch ale to uz si as vsrtko nahovaram. Dnes si si test nerobila?

tinus999
8. mar 2014

@ibakika robila som si ho, je tam troška silnejšia čiarka ale už si to asi nahováram aj ja, stále špiním tak neviem čo z toho bude, a ty ešte špiníš či už nie??? a test si si nerobila???

ibakika
8. mar 2014

@tinus999 ja vobec nespinim ani nemam vytok.

tinus999
8. mar 2014

@ibakika a ten test si si robila???

ibakika
8. mar 2014

Rano a cisty ako padly sneh

miriam1983
autor
13. mar 2014

Baby mali ste niektora normalnu,nie slabu,menstruaciu aj pocas tehotenstva?

Strana
z2