icon

Schudla som, nechutí mi jesť a test negatívny. Som v tom?

2109siska
18. máj 2012

Ahojte babule...mam takyto dotaz...s priatelom chceme mat hrozne babenko..sice mi ma prist mrcha az za tyzden ale ja uz treti tyzden akosi niesom vo svojej kozi..schudla som tri kila,nechuti mi jest,byva mi raz teplo raz zima, bolieva ma hlava niekedy aj krce v brusku na zvracanie( sice som este nevracala) ale akosi sa citim stale divne tak inak ako zvycajne a taha sa to so mnou uz taky druhy az treti tyzden..tak som nemala trpezlivost cakat az na buduci tyzden ci pride mrcha alebo nie a skusila som si spravit test..a vysiel negativne 😔 ☹ tak sa pytam su to len moje do hlavy natlacene tehotenske priznaky alebo je tu moznost ze test myli? 😒

Strana
z2
macamac
18. máj 2012

@petkave no z toho vyplýva,že sem píšu len veeeeeľmi senzibilné osoby.
ako-ráno po styku sa zobudí a proste to už cíti. a vie-že je tehu 😀 🤐
a v tú ranu má všetky príznaky 😀 😉

petkave
18. máj 2012

@macamac 😅 Ako keď si predstavím seba pred xx rokmi, tiež som veľa vecí nevedela a nebola si istá. Kua, prečo vtedy neexistoval MK? Pozakladala by som pár otázok a diskusií, múdre ženy by mi odpovedali a bola by som šťastná a spokojná... Ale v prípade týchto otázok je skôr pravdou, že dievča(dievčatá) nepotrebujú vedieť info, iba sa nudia a pokec či FB im už nestačí. 😖

macamac
18. máj 2012

@petkave nooooooo-ak by bol vtedy net a MK a založili by sme otázky-a natrafili na také maminy-ako ja napr. 😀 😀 😀 tak by sme sa veľa nedozvedeli 😀 😀 😉

alebo by sme sa museli naučiť hľadať vo fóre 😀 😉

petraxy6
18. máj 2012

@veve10 no tak tieto otázky zaplnili fórum. Ja by som im neodpovedala, lebo zatiaľ ešte zatiaľ ani jedna nepochopila 😠 😠 😠 Strašne by ma zaujímalo, aká veková skupina toto píše, lebo je to choré. Keď sa niekto prihláši, tak by mali veľkými červenými písmenami napísať, ako to vo fore funguje, napr. dám si do v y h ľ a d á v a č a čo potrebujem a ak to nenájde, položím otázku, alebo načnem diskusiu. 😎

petkave
18. máj 2012

@macamac mne sa najviac páčila minule jedna inteligentná. Vkuse rýpala s tými istými otázkami - tiež v téme o tom, či môže byť tehu... Nick si dala presne ten istý ako na pokeci. Jasné, že mi ju hneď našlo aj s fotkami. Tak som jej to napísala a odvtedy som ju nevidela. Ale možno si len vytvorila nový účet - alebo rovno viacero - ktovie, hoci aj dnes...

petraxy6
18. máj 2012

@2109siska a ak tebe nevyšiel test tak tehotná NIE SI. Alebo najlepšie urobíš, ak pôjdeš za doktorom.

petkave
18. máj 2012

A čo zrazu taká zmena názvu?

petraxy6
18. máj 2012

@miminkacik @veve10 a my staršie ročníky sme takéto p......y čítali v "mladých rozletoch" tak to vám bol časopis 😀 😀 😀

veve10
18. máj 2012

@petraxy6 @petkave @macamac
baby staci...tak nas tieto stupidne otazky nas...aju, ze nakoniec su tu UZ dve strany! Hanba nam! 😉 Smutnejsie je, ze dievca, ktore je schopne polozit takuto otazku a potom nazov tej otazky zmenit na este stupidnejsie znejucu otazku bude mat raz dieta. Esteze to moje s nim nebude chodit do skoly. 😉

macamac
18. máj 2012

@veve10 jj,stačilo 😉

svetllana
18. máj 2012

@katren No de siiiii??? :o))))) Tot, kukaj - smak pre Teba 😀 Ukaz, co je v Tebe 😀

katren
18. máj 2012

@svetllana tu uz ma obehli 🙄

omnia23
18. máj 2012

Ty mas skor virozu,ktora je bezna v tomto obdobi.Ma to dost vela ludi.Aj ja momentalne.Takze asi si idem zalozit temu,ci nie som tehotna.Lebo mi je zle,boli ma hrdlo,menzes sice mam ale co ak sa test myli?

Sa uz zobudte prosim Vas.A tipujem,ze do rana tu budu este 4 taketo temy.Dajte si Coldrexy a chodte spat.

veve10
18. máj 2012

@katren joooj, teba si pamatam...tusim si vcera davala tej babe, co bola 12 rokov s muzom, laska jak hrom, vynutila si svadbu, teraz je tehotna a odrazu zistila, ze on je egoisticke hovado. Nakoniec mala dva nicky. Sorry, ak som ta tu predbehla. Uz som nebola na MK asi rok a odrazu ma tieto "inteligentne" otazky nejako chytili. 😉 Vcera to uz bolo privela, tak som to posunula adminovi a ten tu temu zmazal. A mozno som nebola jedina. Tolko stupidity. 🙄

Strana
z2