icon

Sex bez kondómu

1. jún 2022

Ženy, no ahojte mam 16 rokov pred 2 tyzdnami som mala sex bez ochrany, priatel tvrdi ze sa urobil mimo ale moc tomu neverím. Bojim sa že som ostala tehotná, mebiem čo robiť ten sex sme mali den po ukončení menštruacie…

Strana
z2
viestta
1. jún 2022

No už len čakať. Na tabletku po je neskoro. A nabudúce si zabezpečí ochranu sama, keď je priateľ tupec a nechráni ta.

zojeva
1. jún 2022

Každá žena ma samozrejme ovulaciu (obdobie, kedy môže otehotnieť ) inak ale väčšinou býva 14DC to znamená, že velmi nepravdepodobné, že si ostala tehotná, ale samozrejme nie nemožné. Nabudúce myslieť na ochranu a nebudeš mať takýto stres.

babovka2321
1. jún 2022

Hlavne, ze si vedela, co mas robit, pred tymi dvoma tyzdnami. Ak priatel zasadne odmieta kondomy a zaroven by nebol schopny sa postarat o dieta, kopni ho do riti.

autor
1. jún 2022

@babovka2321 problem bol že sme boli opití… viem ze to nikoho neospravedlnuje ale neuvedomovali sme si to

lalenka33
1. jún 2022

Sexovať s rozumom v 16tich, to máš robiť. A teraz už len čakať celý cyklus či ti príde alebo nie. Do budúcna treba rozmýšlať tým, čo mate v hlave a nie tým, čo tam dole, ked nechceš skončiť so základným vzdelaním s deckom na krku.

babovka2321
1. jún 2022

Veru, ze neospravedlnuje. To moze povedat aj opity, co sadol za volant. Bud trochu zodpovedna.

autor
1. jún 2022

@babovka2321 viem😕

autor
1. jún 2022

Ale nebolo to ani dlho a urobil sa vraj vonka na 100% a trvalo do do 5min aj menej, len sa bojim ze kvapky lasky….

ailiba
1. jún 2022

Ach jaj, no ked bol opity a predpokladam, ze v podobnom veku, ako ty, tak to, ze si daval pozor by som asi brala ako zart.
Otehotniet den po ms je zriedkave, no stat sa to moze. Nabuduce si treba vziat aspon pilulku "po". Teraz uz nemozes nic robit, len cakat, ako to dopadne a verit, ze to dobre dopadne.

mamamasama
1. jún 2022

@ailiba nechcem autorku strašiť, ale u mňa moje 2 tehotenstvá boli práve deň po MS. 😬

solange7
1. jún 2022

No neviem neviem ci by som sa spoliehala na to, keby mi 16rocne ucho povedalo, ze si daval pozor. To asi nie. Ostava uz len cakat. A do buducna pamataj, ze bez kondomu ziadny sex.

autor
1. jún 2022

@solange7 priateľ ma 19 a ja mam v auguste 17, je skuseny a vraj nebol az taky opity len ja neviem dobre…

autor
1. jún 2022

@ailiba snad😕

yoxinka
1. jún 2022

A povedz mi moja, čo si mala z toho 5minutového sexu pri ktorom ste obaja boli opití? 🙁 Mám tri kamošky, ktoré otehotneli deň po menštruácii, môže sa stať.

vifoncitta
1. jún 2022

Aj moje tehotenstvo bolo deň po 😃😃

autor
1. jún 2022

@yoxinka 😭

yoxinka
1. jún 2022

Tak to neviem aké má skúsenosti, keď je chlapec za 5minút hotový…ja neviem, deti vo vašom veku by sa mali venovať koníčkom, kamošom, škole a nie sexovať …

matullienka
1. jún 2022

Pre pána deti kým začnete sexovať naučte sa používať rozum a ochranu aby ste sa potom nemuseli stresovať. Doma by ťa asi nepochvalili v tomto veku keby si prišla s pozitívnym testom

babovka2321
1. jún 2022

Ze "je skuseny" ... 🤭Ja mam aj kamosky (hooodne starsie ako ste vy dvaja) ktore maju deti po takomto "urcite stihol vytiahnut" sexe. A ze ich partneri mali urcite lepsi trening ako 19 rocny zasran. Maj vlastny rozum, boze.

autor
1. jún 2022

Dobre ja som sa sem šla slušne spýtať, ale vidim že asi som urobila zle… ahojte

babovka2321
1. jún 2022

No nic ine ako cakat ti neostava. Drzim palce, aby si tehotna nebola a aby si do buducna zmudrela v tychto situaciach. Obavat sa nemusis len tehotnestva, ale aj pohlavnych chorob.

yoxinka
1. jún 2022

Šak ale čo sa ti na to dá napísať? 🤦‍♀️Tak keď už idem 16ročná sexovať ako veľká žena, tak si aspoň kondóm zabezpečím, keď už ten 19ročný skúsený to má v péčku 🤷‍♀️, lebo následky takej nehody budeš znášať na 100% len TY.

viestta
1. jún 2022

Tak zbytočne sa urazas, žienky tinpisu pravdu. Uudnitvta nie je ako, pretože stat sa mohlo

kitycat
1. jún 2022

To asi nebol prvy sex. Ale teda frajer by mal zabezpecit kondomy aby si nemusela stresovat a on si davat pozor

nevenka
1. jún 2022

@autorka Ak to bolo pred 12 dnami, tak o 2-3 dni si sprav tehotensky test, to uz mozes, nemusis cakat az do menstruacie. Den po menzese je nizsia sanca, ak daco islo dnu teda, ale samozrejme, je.
A nabuduce pouzite radsej kondom. A sexujte za triezva, ked uz.
Ale opytam sa, 5 minut? Neuraz sa, ale ja si velmi dobre pamatam na tieto mlade casy a moj chalan sa teda snazil ma vsemozne urobit, urcite mi to netrvalo 5 minut, az potom on. A ak vtedy, ked sme mali kus vypite. Tak len taka poznamka o jeho "skusenostiach", to hovori za vsetko. Nabuduce ten kondom radsej 😉

solange7
1. jún 2022

19 to je stale ucho 😀

mikadooo
1. jún 2022

Vieš čo, keď je to deň po ms, asi je to v suchu. Ale priateľovi by som z trucu povedala že som v tom... možno nabudúce premyslí tú "nekondómovú stratégiu". Prečo si nedal kondóm? Veď to môžeš otehotnieť aj keby sa do teba neurobil, to nevieš? Dávajte si bacha do budúcna... Keď sa zadarí baby, vieš, že hlavná starosť ostane na tebe... Alebo šup na gyndu po antikoncepciu. Na chlapca vo veku +/- 18 nie je moc spoľahnutie, že sa v tebe neurobí 😁.

simsalabim
1. jún 2022

@mamamasama aj ja som otehotnela hned po ms 😅 A teda, mam dceru v rovnakom veku… vlasy mi dupkom stavaju - autorka aj opita, aj nechraneny sex 🤦‍♀️

ruzasipova
1. jún 2022

@babovka2321 Ten by si zasluzil kopnut spredu a nie do riti.

nevenka
1. jún 2022

@simsalabim mozem sa opytat, co je tohned po ms?
Len ma to tak zaujima, cisto zvedavost, lebo minule tu bola tema, ze ci sa da otehotniet hned po menzese, ale tam jedna pisala, ze ona tak a vysvitlo, ze to bolo tak 5 dni po menzese. Tak som sa pousmiala, lebo to je tak akurat pred ovulaciou.
Akoze nespochybnujem nic, lebo mne sa tiez posunula ovulacia minimalne o tyzden a takymto sposobom mame tretie dieta, teda stat sa moze vselico. Len zvedavost 🙂

Strana
z2