icon

Sex bez kondómu

1. jún 2022

Ženy, no ahojte mam 16 rokov pred 2 tyzdnami som mala sex bez ochrany, priatel tvrdi ze sa urobil mimo ale moc tomu neverím. Bojim sa že som ostala tehotná, mebiem čo robiť ten sex sme mali den po ukončení menštruacie…

Strana
z2
nurielka
Autor odpoveď zmazal
simsalabim
1. jún 2022

@nevenka no ak ma pamat neklame, tak to bolo 1-2 dni po. Cyklus som vtedy mala 31 dnovy.

misinka0611
1. jún 2022

Teraz už nič a nabudúce rozmýšľať aby si nemala stresy..

huginko
1. jún 2022

Mat sex bez ochrany v 16 rokoch a ešte opití... Fajne... Po prvé, pod 18 nemáš čo piť alkohol a po druhé, ak sex, tak si treba dávať pozor. Maximálne nezodpovedné!!!!

ailiba
1. jún 2022

@mamamasama vsak to... Stava sa aj to🙏. Aj ja poznam jednu kocku, co prave vtedy otehotnela🤷‍♀️

ailiba
1. jún 2022

Snad to dobre dopadne... Drzim palce.

meringe70
1. jún 2022

Držím palce, mohlo sa stať aj nemuselo. Uvidíš čoskoro 🙂 nabudúce by som trvala na kondóme keď už

ninusa221
1. jún 2022

V prvom rade ak maš priatela išla by som za mamou nak ma zoberie na gynču a dala prepisat antikoncepciu. A môžete ist bez kedy len chcete…

lindusss2016
1. jún 2022

Ze je skuseny 😂 v devatnastich... To ma pobavilo 😂 ale celkom tomu rozumiem, tiez som si v tom veku myslela, ako mi to super ide 😂 no ale mozes mi verit, ze este skuseny nie je, ani on, ani ty. Ked chces sexovat bez kondomu, musis perfektne poznat svoje telo a svoj cyklus. Rozhodne ti to pred svadbou neoporucam. Ci ste pili alebo nie, je uplne jedno, pocita sa len vysledok 😉 teraz oravdepodobne tehotna nebudes, ale uz to nerob, snad ta ten strach nauci...

Strana
z2