Sex v šestonedelí. Je šanca, žeby som otehotnela?
ahojte.potrebujem sa opytat,som po porode necelych 5 tyzdnov stale krvacam a s priatelom sme malu slabu chvilu a proste sme sa milovali a teray sa obav ci nie je nejaka sanca zeby som otehotnela aj ked sme si davali pozor.je nejaka sanca alebo ziadna?
do dvoch týždnov, ale tiez ako anjelicek, moje ocistky boli tak týžden, vsetko sa zo mna vyplavilo prve dni, som mala dobre hojenie, ale inak tiez som sa bala ako ty, ze by som otehu zase 😅 som si potom uz davala pozor, lebo aj gynekologicka mi vravela, ze su take pripady, ked surodenci nemaju rozdiel ani rok 😀
@anjelicek26 no ja som to z ocistkami mala tiez tak ako ty...ale ked som prisla domov tak som mala velke krce tak som sla ku gyn. a zistil mi zapal v maternici tak mi dal antibiotika a este som mala brat zelezo a zrazu som mala ocistky krvavo krvave a mm ich stale take..najprv som si myslea ze ci to neni z toho zeleza ze teraz mam tolko krvi ze musi ist von:Dale uz ho neberem ale stale su krvave...ale tak aj kus zapachaju a na nete som citala ze ked su krvave a zapachaju tak ide o zapal takze asi ho stale mam alebo ho mam znova..uvidim na kontrole...len dufam ze na kontrole mi nepoviem ze som zas v tom
sak na ten den ked uz budeme moct sa nevieme dockat viac jak na vyplatu 😀 ..priatel mi povedal ze ked budeme moct tak si dame sampanske s jahodami a potom sa pomilujeme a ja mu vravim ze jasne ..ked budeme moct ta budeme kaslat na dajake jahody a sampanske a hned na to vhupneme 😀
@lenkapp mne vsetko trvalo dlho, spinenie som mala celych 6 tyzdnov, a ja som mala kliestovy porod, a sice sme uz mali sex niekolkokrat, no prijemne mi to nebolo, kedze ma to stale dost boli, mna sili 1 h 15 minut, zdnuka som na tom bola zle, kedze sa narodil maly velky na moju panvu, takze mna to zvonku neboli, ale zdnuka dost
no ja sa budem dalej spinit as tiez az tych 6 tyzdnov aspon to tak vyzera..nejako to nebledne...a mam pocit ze som mala tiez kliestovy porod..aspon nieco s kliestami mam napisane v prepustacej sprave ale ja sa v tom nevyznam tak sa opytam gynka ked k nemu pojdem ze co to..lebo v nmocnici ten personal o hovne...ani jeden sa nepredstavil ani neviem ako sa volal doktor ktory ma odrodoval ani sestricky nikto sa nepredstavil..aj pocas porodu som len zacula ko doktor vravel ze maju chytat sale ze ked maly nepojde hned tak ideme asi rezat..to som len zacula..a po porode ani na vizite ani slovko o tom v com bol vlastne problem a tak...a ked ta to boli tak so sexom pockajte..ved spravny partnerby to mal pochopit..sex ktory boli azda nieje potesenie ale utrpenie...a kolko si uz po porode ked ta to stale boli?
@zobaka my tiez sme dlho necakali po porode, (tiez do dvoch tyzdnov :o) )ja som rodila cisarskym.., Mame mesacne dvojcata, takze aspon dva roky by som nechcela byt tehotna ..a nedavali sme pozor, tak som zvedava aj ja ci nahodou nebudem znovu "vtom" , ale dufam, ze nie. Lebo hovorim muzovi, vsak v sestonedeli sa neda otehotniet :o) naco by sme si davali pozor.. 😀

@dahra dufam ze u mna to tiez nebude fungovat:D