Sex v šestonedelí. Je šanca, žeby som otehotnela?
ahojte.potrebujem sa opytat,som po porode necelych 5 tyzdnov stale krvacam a s priatelom sme malu slabu chvilu a proste sme sa milovali a teray sa obav ci nie je nejaka sanca zeby som otehotnela aj ked sme si davali pozor.je nejaka sanca alebo ziadna?
no a este mam pocit ze ja nemam maternicu este cistu lebo pokial viem tak ocistky by som uz mala mat uz nejake belave a ja ich mam krvavo krvave takze mam pocit ze sa mi nehoji takze tym padom by nemala byt sanca otehotniet
hned po porode som uz mala zapal ale ne koli sexu a myslim ze ho stale asi mam.a viem ze sme mali pockat ale pudy vyhrali nad rozumom bohuzial
ja som to nevydrzala a uz na 4tt po porode sme sa milovali....ale ja som nekrvacala........a mali sme nakazanu abstinenciu od augusta do konca sestonedelia (koniec januara) tak aj preto tak skoro .....
Moja sesterka zostala tehotna hned po sestonedeli a drobci maju medzi sebou rozdiel 10 mesiacov 😀 😀 😀 takze sanca je tam urcite
moja švagrina tak otehotnela, a keď prišla na gyndu na kontrolu a sestrička sa jej spýtala " kontrola po šestonedelí " tak švagrina vraví " nie tehotná " Pozerali po nej ako po ... 😲 😲 😲
nejaká možnosť tam je, ale myslím si že skôr nie ako áno, zrejme kojiš a tam je tá pravdepodobnosť že by si zostala tehu minimálna. Samozrejme zaručiť ti to nemôže nikto ale myslím si že sa nemusíš strachovať 🙂
boze baby netesite ma🙂hlupe pudy,no kto ma tak dlho vydrzat🙂tak dufam ze bude ok lebo ma trafi slak
miawalas:presne aj o to mi ide ze budu kukat jak po krave ale hlavne o to mi ide ze moj mesacny chlapcek mi staci aspon na 6rokov🙂...evula34:ano kojim no tak budem verit v tvoje slova lebo inak ani nezaspim
neobviňuj sa, je tu takých určite veľa ktoré to nevydržali.... 🙂 je to úplne normálne 🙂 buď v pohode
@lenkapp hej, zacala som sa totiz uz na konci 4-teho mesiaca otvarat, tak mi nic ine nezostavalo 😠
@katka888 moj sa neboji ze by ublizil, mame gynekologa v rodine, tak zistoval co a ako, infosky 😀
a po porode sa teda bal aj moj a ja tiez, lebo som bola zasivana a trosku viac ma stiahli....tak sme museli ist na to pomaly a pekne roztahovat... 😅
baby zajtra odpisem lebo som tu na mobile a mi to seka a nemam na to nervy tak dakujem zatim.
@katren
ja som mojmu mohla otrepavat o hlavu co tvrdi gynekolog, on sa bal, ze babu sa uskodi... mohli mu to tvrdit z prava z lava... a aj ja som bola tak zasita, ze som prvykrat po porode mala pocit, ze je to "tenkrat po prve " 😀 a uz moj mm, ze radsej nie, ze ked ma to boli alebo pod. ze radsej este nie..... aj spravit druhe babo som ho musela dokopat, ze uz je to oki, a ze ma nic neboli, ze uz je vsetko v poriadku a mozme robit sestricku, braceka.
My sme tiez po cca 4t od porodu mali sex, poznam par parov, co sa im dalsie babo podarilo takto. Chceli sme skusit, ale zial, u nas to nefunguje.
Hihi par dni dozadu som tu videla mladu maminku, co ma 10 mesacne a 2 tyzdnove dievcatko... takze sanca tam je 😅 My sme mali sexik oba razy do troch tyzdnov po porode, ja som mala ocistky straasne kratko oba razy, po tyzdni uz len slabunke spinenie, po dvoch uz ani to.

je,je vela pripadov,ze sa seklo aj v 600nedeli 😀 lebo telo je ciste,maternica je taka sterilna,ze len caka na nove oplodnene vajicko