icon

Skorá ovulácia

sisi123124
Včera o 01:50

Ahojte dievcata menzes mavam vzdy 25 v mesiaci a 6 ovulaciu. No bola som prekvapena z tych zmien mojho tela ze mi rano zacalo byt na zvracanie a ovulacny test mal na sebe ciarku uz prveho a vcera mi takto zosilnela.. pri tom je to velmi skoro a navyse minuly mesiac som menzes nemala. Nechapem ako je mozne ze takto mi vysiel ovulacny. Vopred dakujem za kazdy nazor lebo som naozaj zmatena 🙂

annnna18
Včera o 04:41

Ale ved je negativny 🙆 ci chces pocut ze ovulacny ukaze tehotenstvo? Ved ked si myslis ze si tehotna a meska ti menzes urob si tehotensky 🫣

sense
Včera o 05:24

Test je negatívny

anonym_cc7f9f
Včera o 06:01

To si robis prvykrat ovulacne testy? Tie maju takmer vzdy dve ciarky. Ja si ani nepamatam, ze by mi niekedy ovulacny ukazal len jednu ciarku

maryetta
Včera o 06:30

Ak budes ro it ovulacny test kazdy den v rovnakom case aspon 2tyzdne tak uvidis rozdiel....

13uzivatelka11
Včera o 07:45

Ja nechápem. Tebe mešká týždeň menštruácia a ty si robíš ovulačne testy a cudujes sa, že sú tam dve čiarky?

sisi123124
autor
Včera o 13:35

Ved iba som sa pytala ano ovulacne testy su premna premiera. Na druhej fotke mi ciarka zosilnela tak som sa opytala ale dakujem za nazor