icon

Skorá ovulácia

sisi123124
4. mar 2026

Ahojte dievcata menzes mavam vzdy 25 v mesiaci a 6 ovulaciu. No bola som prekvapena z tych zmien mojho tela ze mi rano zacalo byt na zvracanie a ovulacny test mal na sebe ciarku uz prveho a vcera mi takto zosilnela.. pri tom je to velmi skoro a navyse minuly mesiac som menzes nemala. Nechapem ako je mozne ze takto mi vysiel ovulacny. Vopred dakujem za kazdy nazor lebo som naozaj zmatena 🙂

annnna18
4. mar 2026

Ale ved je negativny 🙆 ci chces pocut ze ovulacny ukaze tehotenstvo? Ved ked si myslis ze si tehotna a meska ti menzes urob si tehotensky 🫣

sense
4. mar 2026

Test je negatívny

anonym_cc7f9f
4. mar 2026

To si robis prvykrat ovulacne testy? Tie maju takmer vzdy dve ciarky. Ja si ani nepamatam, ze by mi niekedy ovulacny ukazal len jednu ciarku

maryetta
4. mar 2026

Ak budes ro it ovulacny test kazdy den v rovnakom case aspon 2tyzdne tak uvidis rozdiel....

13uzivatelka11
4. mar 2026

Ja nechápem. Tebe mešká týždeň menštruácia a ty si robíš ovulačne testy a cudujes sa, že sú tam dve čiarky?

sisi123124
autor
4. mar 2026

Ved iba som sa pytala ano ovulacne testy su premna premiera. Na druhej fotke mi ciarka zosilnela tak som sa opytala ale dakujem za nazor

kessica87
5. mar 2026

@sisi123124 na ovulačnom teste je na 99% vždy čiarka a pokiaľ nieje rovnako silná alebo silnejšia ako kontrolná, tak jej intenzita nieje dôležitá. LH hormón skáče.

13uzivatelka11
5. mar 2026
@sisi123124

Ved iba som sa pytala ano ovulacne testy su premna premiera. Na druhej fotke mi ciarka zosilnela tak som sa opytala ale dakujem za nazor

@sisi123124 a prečo si robíš ovulačny test keď ti týždeň mešká menštruácia a je ti zle?