icon

Skúšali ste domáci tehu test?

patka182
5. máj 2015

Ahojte, najde sa tu nejaka mamička ktorá si robila tehu domáci test s bieliacim prostriedkom? ja som skušala savom a ak ano potvrdil Vám tehotenstvo alebo to je len volovina a nemusim sa bať?? mam totiž 4 mesačneho synčeka a v poslednej dobe sa necitim dobre a na tehu test nemam a ani sa nemam ako dostať do mesta momentálne prosim poraďťe

mija777
5. máj 2015

@anetkaadamko skúšala som Savo 😀 liter testu za euro 😀

anetkaadamko
5. máj 2015

@mija777 ale trebalo by viac respodentiek 😀

jeennyv
5. máj 2015

Sorry, ale ja nechapem tu mentalitu...nema prostriedky ani na test, ale citi sa zle a mozno ma uz zarobene na dalsie dieta....zodpovednost nikde?

nadia30
5. máj 2015

Idem skúsiť,moze byt aj domestos? 🙂

mija777
5. máj 2015

@anetkaadamko TAK TOTO JE VÝZVA 😀

ivanakal
5. máj 2015

Baby, normalne ste ma vyburcovali, savo mam idem vyskusat. MS mi meska, tak som zvedava :D

ivanakal
5. máj 2015

No neviem, penilo to, musim volat muzovi ze som tehotna :D ..( by mi cvrklo keby fakt) ale nie, osobne si myslim ze je to somarina

mija777
5. máj 2015

@nadia30 skús 🙂

@ivanakal gratulujem k tehotenstvu 😀 😀 😀

nadia30
5. máj 2015

Domáci test vyskusany-hlásim,ze domestos penil ako sumienka 🙂

kiki68
5. máj 2015

skusala som aj savo, to na bielenie sprchoveho kuta, prosim pekne sumelo,ale nie moc. Urcite ne ako tuto tehotne,co im to pomaly bublalo ako sampus z pohara

nadia30
5. máj 2015

@kiki68 ani moj domestos nebublal ako sampus 🙂iba penil 🙂

patka182
autor
5. máj 2015

Zeny mam strach lebo mne to tiez sumelo ako sumienka a este to aj stupalo

brisilda
5. máj 2015

@patka182 na dosledky trebalo mysliet skor ...ak budes tehotna tak to volajako zvladnes .... ak dokazes uzivit jedno dieta tak dokazes uzivit aj druhe 😉 ak nechces druhe dieta preco mas to prve ? vari je medzi nimi rozdiel ? 😕 nezabudaj , ze dieta je Bozi dar 😉 Drzim palce aby to dopadlo podla tvojich predstav 🙂 nech je ako je bude dobre 🙂

patka182
autor
5. máj 2015

P
@brisilda preboha to nehovorim ze nieje vziat by som si ho nedala je moje a tak to aj bude tak isto ako ajj prve ja som zasadne proti potratom. Davali sme si pozor a jednoducho to prialo ako blesk z jasneho neba...skusim zohnat na tehu test a este ten skusim. Ak nahodou aj som tak urcite ho budem milovat rovnako ako prve. Drzte mi palce zeny ak ste ma este nezavrhli za diskusiu

patka182
autor
5. máj 2015

@jeennyv vy ma neodsudzujte vobec ma nepoznate ja som sa tu pitala snad otom je forum nie? Aby si mamicky aj nemanicky radili!!! Aka zodpovednost ocom tocite???? To ze som o romto pocula a chcrla som vediet ci ma niekto skusenost uz som nezodpovedna??!!

brisilda
5. máj 2015

@patka182 drzim place 🙂 no na to savo by som sa nespoliehala 🙂 je to blbost 😉 savo bude penit aj ked tam nalejes napr. sirupovu vodu

patka182
autor
5. máj 2015

@brisilda dakujem Vam na druhe babatko je este zavcasu tak uvydim.. Ak aj sa postastilo s tym ja noc neurobim a necham to v bozich rukach

jeennyv
5. máj 2015

@patka182 To nebolo odsudenie, ale konstatovanie, ze si jednoducho treba ratat vzdy so vsetkym a davat si pozor, ak nemam velke moznosti....

patka182
autor
5. máj 2015

@jeennyv niekedy clovek si aj dava pozor ale sa jednoducho zadari

nikoletah
5. máj 2015

@patka182
nech sa nikto nehneva, ale ja som ti napisala ip, ze rada ti poslem tehotensky test, mam doma a zajtra idem na postu.
Ty mi posles adresu
1. Nebyvas v dedina, ale v meste- nie 30 km od mesta
2. Nedaleko mas tesco
3. Mate krasnu novu bytovku
Aj ja som mala nedavno 4 mesacne babo a veru tak velmi som nenudila ako ty.
Tehu test samozrejme ti zajtra poslem ale poblemi co mas v hlave zial nevyriesi, pekny vecer.

meluela
5. máj 2015

@patka182 neviem preco, tato tema pri pride strasne mila 😉 kebyze sa nehanbim aj idem vyskusat sodu bicarbonu ... ale obavam sa ze hcg s nimi fakt nema ako reagovat .. drzim palce aby bol o par tyzdnov vysledok taky, aky si zelas ... ale 4m po porode je to dost nepravdepodobne, hlavne ak este kojis a nemas menzes (??) tak fakt malo pravdepodobne ze by si bola tehotna

ukulela
5. máj 2015

ked robim marlenku, sypen do octu sodu bicarbonu. sumi to ako fras - je tehotna soda, alebo ocot?

katren
5. máj 2015

@patka182 internet mas, najdi si online lekaren a daj si poslat domov test......kokso.....toto nepochopim.....budes tu sediet, stazovat sa a nic ine k tomu nespravis.... 🙄

patka182
autor
6. máj 2015

@katren tu nejde o ziadne stazovanie??? Bohaca ni vysvetlite potom naco je forum ked sa clovek uz ani nemoze opytat len taketo co radi rypu sa najdu.... Ja nemam na toto naladu.

patka182
autor
6. máj 2015

Kedze sa tu nenajde nikto kto by mi odpovedal odxhadzam a radsej uz nic nenapisem ked sa tu najdu len take co by ripali!!!!!!

mija777
6. máj 2015

@patka182 Skúsila som to čisto zo zvedavosti, že čo to spraví. Šumelo ako šumienka a áno stúpalo to. Ale...seriózne teraz... Na Savo sa určite nespoliehaj 🙂 Skús si zohnať tehotenský test, prípadne zbehnúť na vyšetrenie. Lebo to so Savom je akurat tak dobrá sranda... 😀

jasminet
6. máj 2015

@patka182 vsak a ja sa vadim?? pisala som, ze vam obom poslem tehu testy ked na ne nemate a nemozete ist do mesta... nic viac, nic menej..... 😉

anetkaadamko
6. máj 2015

a teraz skúšajte netehotné, či nebude šumieť 😀 ......

bebe87
6. máj 2015

ahojte ženuchy..... tak vyvraciam mýty,,, tehu nie som (keď tak možno hodinu 😀 ), lebo som len 5dpo... a šumelo jak dive,,,, 😀 😀 😀