Skúšali ste domáci tehu test?
Ahojte, najde sa tu nejaka mamička ktorá si robila tehu domáci test s bieliacim prostriedkom? ja som skušala savom a ak ano potvrdil Vám tehotenstvo alebo to je len volovina a nemusim sa bať?? mam totiž 4 mesačneho synčeka a v poslednej dobe sa necitim dobre a na tehu test nemam a ani sa nemam ako dostať do mesta momentálne prosim poraďťe
@mija777 ale trebalo by viac respodentiek 😀
Sorry, ale ja nechapem tu mentalitu...nema prostriedky ani na test, ale citi sa zle a mozno ma uz zarobene na dalsie dieta....zodpovednost nikde?
Idem skúsiť,moze byt aj domestos? 🙂
@anetkaadamko TAK TOTO JE VÝZVA 😀
Baby, normalne ste ma vyburcovali, savo mam idem vyskusat. MS mi meska, tak som zvedava :D
No neviem, penilo to, musim volat muzovi ze som tehotna :D ..( by mi cvrklo keby fakt) ale nie, osobne si myslim ze je to somarina
Domáci test vyskusany-hlásim,ze domestos penil ako sumienka 🙂
skusala som aj savo, to na bielenie sprchoveho kuta, prosim pekne sumelo,ale nie moc. Urcite ne ako tuto tehotne,co im to pomaly bublalo ako sampus z pohara
Zeny mam strach lebo mne to tiez sumelo ako sumienka a este to aj stupalo
@patka182 na dosledky trebalo mysliet skor ...ak budes tehotna tak to volajako zvladnes .... ak dokazes uzivit jedno dieta tak dokazes uzivit aj druhe 😉 ak nechces druhe dieta preco mas to prve ? vari je medzi nimi rozdiel ? 😕 nezabudaj , ze dieta je Bozi dar 😉 Drzim palce aby to dopadlo podla tvojich predstav 🙂 nech je ako je bude dobre 🙂
P
@brisilda preboha to nehovorim ze nieje vziat by som si ho nedala je moje a tak to aj bude tak isto ako ajj prve ja som zasadne proti potratom. Davali sme si pozor a jednoducho to prialo ako blesk z jasneho neba...skusim zohnat na tehu test a este ten skusim. Ak nahodou aj som tak urcite ho budem milovat rovnako ako prve. Drzte mi palce zeny ak ste ma este nezavrhli za diskusiu
@patka182
nech sa nikto nehneva, ale ja som ti napisala ip, ze rada ti poslem tehotensky test, mam doma a zajtra idem na postu.
Ty mi posles adresu
1. Nebyvas v dedina, ale v meste- nie 30 km od mesta
2. Nedaleko mas tesco
3. Mate krasnu novu bytovku
Aj ja som mala nedavno 4 mesacne babo a veru tak velmi som nenudila ako ty.
Tehu test samozrejme ti zajtra poslem ale poblemi co mas v hlave zial nevyriesi, pekny vecer.
@patka182 neviem preco, tato tema pri pride strasne mila 😉 kebyze sa nehanbim aj idem vyskusat sodu bicarbonu ... ale obavam sa ze hcg s nimi fakt nema ako reagovat .. drzim palce aby bol o par tyzdnov vysledok taky, aky si zelas ... ale 4m po porode je to dost nepravdepodobne, hlavne ak este kojis a nemas menzes (??) tak fakt malo pravdepodobne ze by si bola tehotna
ked robim marlenku, sypen do octu sodu bicarbonu. sumi to ako fras - je tehotna soda, alebo ocot?
Kedze sa tu nenajde nikto kto by mi odpovedal odxhadzam a radsej uz nic nenapisem ked sa tu najdu len take co by ripali!!!!!!
a teraz skúšajte netehotné, či nebude šumieť 😀 ......
ahojte ženuchy..... tak vyvraciam mýty,,, tehu nie som (keď tak možno hodinu 😀 ), lebo som len 5dpo... a šumelo jak dive,,,, 😀 😀 😀

@anetkaadamko skúšala som Savo 😀 liter testu za euro 😀