icon

Skúsenosti s injekciou na vyvolanie menzesu a možné tehu

nikusla
24. jan 2018

Ahojtechcem sa spytat ci ste mali skusenosti ..stala sa mi taka vec novebri som mala svoje dni..a potom decebri sa mi stalo to ze mi meskali ale dostala som uuplne slabe len take male krvave flaky len2dni a ani som nemala bolesti brucha ani prsnikoch a potom som mala na dalsi tyzden tlaky pod bruskom ale take kratke.. tak som isla svojemu ...robil mi test ale bol negativni ale tim testom neverim lebo pretim som bola tehotna amusela robila som si 20krat testi a boli negativne a bola som tehotna tak tom testom neverim a dochtor sa aj pozrel ci nieco uvidi ale bolo to este moc skoro .. tak mi povedal ze mam na kocinmesiaca dojst ze pozre sa este ci neuvidi.. tak som dosla ale moj dochtor sa ponahlal niekam tak mi povedal ze dame inekciju ale som bola prekvapena ze ani sa nepozre nic .. tak som odmietla inekciju lebo som sa pitala a on ze to je na vivolavanie mezesu a viac tomu mi nepovedal tak som povedala nie lebo co ked som.. a potom som sa docitala ze ta inekcia by mi malo vivolat po2dnoch..a mala by som dostat ak nie tak som tehotna ale sa chcem spitat vas ci ste mali stim skusenosti a ci mi to nemoze ublizit a ked som uz prisla o jedno babo a mam len jedno vajicko tak ci ta inekcija nemoze uskodit keby som bola tehu??

sticker
trinka
25. jan 2018

Nie nemôže.

nelinka888
25. jan 2018

Nie, ono by ťa mal aj samotný doktor upozorniť na to, že aj keby, tak by sa plodu nemalo nič stať..

nikusla
autor
25. jan 2018

No len on mi nic nepovedal aj ked som sa pitala tak som sa bala a mal sa pozred ale nepozrel sa lebo sa niekde ponahlal... a zivote som nepocula o takej inekciji tak som sa zlakla a odmietla som sa