Slabá druhá čiarka a dvojdňové meškanie menzesu
Dnes je 2. Čo mi mešká menstruacia, urobila som si tehotenský test a našla som tam dve čiarky jednu silnú a druhú velmi slabú.
S priateľom sa intenzívne snažíme o bábätko žeby sa nam to podarilo?

To nieje slaba ciarka 🙄
Urob si ďalší test zajtra z prvého ranného moču. Prípadne pozajtra.
Ani si tehotna tieto testy ukazujú take slabe čiarky keby kúpiš iný v lekárni tak bude silnejšia... Ja som si tak robila dva za, sebou jedna bola, slaba, a, druha silna.
Aj ja som mala takú a dnes má tá "čiarka"5tyzdnov😉
aj ja som také mala dva testy, potom som si kúpila iný test a bola jasnejšia. Teraz som už v siedmom mesiaci :P
Ja som na tom veľmi podobne.. Krámy mali prísť včera a čiarka taká ako Tvoja.. Držím Ti palce, aby to dobre dopadlo a aby silnela
Blahozelam 😊
Ano,je tam aj druha slaba ciarka,aj ja som taku mala.
Áno je to tam skús spraviť test o 2dni z ranného moču určite bude silnejšia čiarka 😊✊
Nerozumiem ženy, prečo sa tak trápite s týmito čiarkovými testami. Kúpte si digitálny test ktorý má len značky + alebo - a máte po dileme. Stojí síce o pár € viac, ale za tú istotu/neistotu to stojí...
@nikdenikto to bola iba náhodička, že som si spravila testík, snáď si nebudem každý mesiac kupovať drahé testy, keď na preverenie mi stačia takéto. Radšej si to overím u dr. 😊
Tak dnes som bola u dokora av tehotná nie som ☹ a krvacanie bolo vraj nejaké odlupovanie sa nakolko som tento mesiac nemala ovulku ☹
Baby poradte mi uz 3 den mi meska mrcha mam take bolesti akokeby som mala dostat kramy aj krize ma bolia sem tam mam zavrat a nechut a som unavena

Skus si pozriet uz existujuce témy.... Ale myslim si ze sa mozes tesit si tehotna... Len nech ciarka silnie. Prajem pekne tehulkovanie