Slabá druhá čiarka na tehotenskom teste
Baby myslíte, že môžem byť tehotná?
OVu som mala 19.10 a odvtedy sa s mužom snažíme.
MS by som mala dostať 2.11. Dnes ráno som si robila test - 8 dní po prvom styku a ukázal mi veľmi slabú druhú čiarku. Je to možné???
@mima1 je to také stredné ale žiadne zrazeniny ako pri normálnej ms
Hm 🤔😯 myslis ze nic z toho nebude?
@mima1 neviem som na pochybách... Písala som gynekológovi tak uvidím čo napíše že či môžem zajtra prísť alebo nie... A čo to môže byť...
@zuzanittka1405 fakt?...a je tá ms silná?☹️
@zuzik5891 práveže nie ale dnes som bola u doktora a odber krvi na hcg bohužiaľ negatívny... Vraj mohla som byť ale to bol ten premlcany potrat vraj.. Vlastne že sa snažilo uchytiť len sa mu to nepodarilo tak išlo samo von 😭😭😭😭
@zuzanittka1405 mrzí ma to 😞...ja som si to vypočula minulý cyklus 😪...dnes tu čítam len samé zlé správy...no už hádam je to posledný krát a budúci mesiac si všetky teraz utrápené nájdeme krásne koľajničky a všetko bude tak ako má byť...
@zuzik5891 už by bolo na čase ⌚ si myslím.. Keby to teraz vyšlo tak by bol tp v máji a to ma môj okrúhle narodeniny 😭😭 mal by ten najkrajší darček ale bohužiaľ je to preč
@zuzanittka1405 ahoj...ako sa cítiš?
ahojte ja som mala po troch tyzdnoch meskania menstruacie test negativny myslite ze s vysledok si mozem byt ista ? brala som agnucaston nepomohol mi uz mi meska 5 tyzden
@zuzanittka1405 tiež som mala to co ty.
@zuzik5891 ahoj tak všelijako... Ale snažím sa to rozdychat.. Hlavne držať to v sebe lebo môj by sa už zrútil keby to vie
@zuzanittka1405 neboj sa vsetko sa pre nieco deje a vsetko ma svoj zmysel ani sa nenazdas a budes mat babetko :-*
@anielicek009 sak ja viem len je to ťažšie a ťažšie... A ešte keď to nemôžem povedať manželovi lebo o jedno sme už prišli a toto by bolo už druhý krát.. A verím tomu že by ho to ešte viac položilo ako pred tým
@zuzanittka1405 ja viem moja neboj sa vsetko dobre dopadne budem ti drzit prsty :-*
@anielicek009 ďakujem veľmi pekne 😊 ja viem že to všetko dobre dopadne len je to ťažšie a ťažšie 😭😭
@zuzanittka1405 ved to je najhorsie ze clovek stale dufa dufa a nic z toho....tak ale raz za to musi podarit 🙂
@anielicek009 dúfam že áno... 😭 😭 ešte keď vidím okolo seba tehotné je to ešte horšie a ťažšie 😭 😭
@zuzanittka1405 ja som si nikdy tak neuvedomovala tehotné baby okolo seba ako posledné mesiace a mám pocit že všade kam sa pozriem je baba s bruškom...včera mi priateľ povedal že žena jeho kolegu otehotnela a doma sa koli tomu len vadia aký je jej muž sebec lebo ona to dieťa vôbec nechcela...bože...niekto sa snaží a nie a nie sa dopracovať ku dvom čiarkam a niekto si to vobec neváži a na šupa je tehu...
@zuzik5891 veď to je to najhoršie.. A ešte keď počujem že jednej kamarátka išla na potrat... 😭 😭
@zuzik5891 pred chvíľou som bola na wc 🚾 a našla som si slabý ružový výtok... A nič ma neboli.. Vôbec neviem co to je.. Nevieš mi porad prosím ťa
@zuzanittka1405 a to slabé krvácanie čo si mala pred pár dňami si mala ako dlho?
@zuzik5891 5dní to bolo a potom sa aj objavili zrazeniny.. Ako normálna ms
@zuzanittka1405 ja po každej ms mám deň pauzu a potom šste ružovo a niekedy krvavo zašpiním...aj kôli tomu mám ten Duphaston...
@zuzik5891 toto mám prvý krát.. Ešte som nemala takto pár dní po MS ružový výtok
@zuzanittka1405 vieš...v tomto prípade to môže byť ešte spôsobené hormónmi po tehu...kým sa všetko dostane do pôvodných hodnôt trošku to trvá...ale aspoň vieš že si sa poriadne vyčistila a môžeš sa pomaličky pripravovať na nové snaženie...určite to ružové zašpinenie nebude znamenať nič zlé...
@zuzik5891 veď to si aj ja myslím ale tak radšej sa opýtam... 😊 sak jedine snaženie skúšať ďalej.. Nič iné neostáva nám
@zuzanittka1405 ešte sa tak trafiť do OVU kedže môj je doma len cez víkendy a bude všetko oki 🙂
@zuzik5891 veď to to je to.. Ale tak niekomu sa podarí aj tesne pred ovu alebo tesne po ovu..
@zuzanittka1405 no snažíme sa niečo cez trištvrte roka... zatiaľ sme sa veľmi netrafili a keď áno tak sa to zasa neudržalo...

@zuzanittka1405 mas normal krvacanie ci len spinis dako?